Lewis'in konum attığına dair bir kanıt???
Ayrıca Lewis'in bizi bulduğuna dair bir kanıt?, olayda mix çok belli ve kanıt olarak hiçbirşey sunmuyorsunuz olur gibi.
Elinizde sizin asıl bir kanıtınız yok, SMS geçmişi baya arkaya gittiği için oranın SS'ini alamıyorum bu 1,
2. Siz zor bir yere saklanmıyorsunuz rastgele bir araç oradan geçip sizi de görebilir.
3. O rolde başından beri orada Huntley dolaşıyordu bunun kanıtını almak zorunda değilim görmediyseniz sizin sıkıntınız 3
MIX ihlali yapmadığımı belirtiyorum en başında bile ki yapamam Nina'nın PM'i bile kapalıydı o arada zaten arıyorum hat boşa düşüyor, MIX yapabilecek bir durumum yoktu orada.
Ben durumu yönetim ekibinin anlayışına bırakıyorum hiç bir türlü bu şikayette karşı tarafın savunmasını kabul etmemekteyim. Ben dediklerimi uyguladım ve videoda gezecek kadar iyi bir bilgisayarım yok bunu da yapamazdım. SS alma ihtiyacı duymadım o konuda. Ki şikayet açmak için şikayet açıyorsun bu da çok açık belli oldu bu şikayetinde. İyi geceler iyi forumlar diliyorum.
NOT: Sen kaçırdıktan 20 30 dk sonra buluyoruz seni?? MIX olsa ben seni 5 dakika da da bulurdum bu da ek bir kanıt olsun. SSde bile var senden konum istiyorum vermiyorsun.. Mix yapmaya kalksaydım sana da sormazdım