Dostum, söylediklerimizi okumadan yazı yazıyorsun. İlk önce oku, sonra cevap ver. Okumak bedava.
Chatlogu paylaşıyorsunuz maymuncuk ile kapı açmaya çalışırken yakalanıyorsunuz /b den buga girdiğinizi söylüyorsunuz (OOC yalan) ayrıca idda ettiğiniz gibi yine bir mesaj yok arkadaşınızın diğer insanları aradığına dair ya da IC olarak o insanları nasıl bildilendirdiğinize dair hiç bir kanıt bulunmuyor siz yakalandıktan sonra ss alıp IC role girebilmeniz üzerine tamamen OOC olarak mix yapılarak gelinmiş çok belli. Ayrıca buraya şimdi atacağım SS de sizin kendinizin aldığını iddaa ettiği SS ve Video bunun yanında hiç bir görsel kanıtınız yok. https://cdn.discordapp.com/attachments/543860496265248790/835919377513185370/unknown.png (SS ve Video dendi hala bekliyoruz) Burada çok açık bir şekilde hiç bir kanıt olmadan yazılan yazılar kurduğunuz senaryolar görüyorum suçluluk psikolojisi üzerine IC kanıtınız hala yok. Daha fazla meşgul etmenize gerek yok Adminin kararını bekleyelim. 
Savunmamda da söylediğim gibi, beni bayılttınız ve karakterim hâlen daha kilit kırma animasyonuna devam ediyordu. Bu yüzden buga girdiğimi söyledim.
İnsanları nasıl bilgilendirdiğimizi söylüyorsun, yahu gerçekten ya okumuyorsun, ya da okuduğunu anlamıyorsun. Dostum, kaçıncı kez diyeceğiz sana? Arkadaşlarım ben yakalandığımda zaten oradaydı, anladın mı? Beni kurtarmak için destek alarak geldiler, bu kadar basit yahu. Sana video aldığımı söyleyen ben "değilim". Söyleyenden video iste, benden değil.
Edit: Yetkililerin olgun insan olduğunu düşünüyorum. O yüzden savunmalarımızı dikkatlice okuyup, şikayeti öyle değerlendirirlerse sevinirim. Daha da bir şey yazmayacağım çünkü bu arkadaşımız sürekli toksiklik yapıp konuyu saptırıyor.