Konu: Luxanna Wentworth Yetersiz Rol Bilgisi+Mixing [25.04.2021]  (Okunma sayısı 475 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.04.2021 20:01
Dostum, söylediklerimizi okumadan yazı yazıyorsun. İlk önce oku, sonra cevap ver. Okumak bedava.
Chatlogu paylaşıyorsunuz maymuncuk ile kapı açmaya çalışırken yakalanıyorsunuz /b den buga girdiğinizi söylüyorsunuz (OOC yalan) ayrıca idda ettiğiniz gibi yine bir mesaj yok arkadaşınızın diğer insanları aradığına dair ya da IC olarak o insanları nasıl bildilendirdiğinize dair hiç bir kanıt bulunmuyor siz yakalandıktan sonra ss alıp IC role girebilmeniz üzerine tamamen OOC olarak mix yapılarak gelinmiş çok belli. Ayrıca buraya şimdi atacağım SS de sizin kendinizin aldığını iddaa ettiği SS ve Video bunun yanında hiç bir görsel kanıtınız yok. https://cdn.discordapp.com/attachments/543860496265248790/835919377513185370/unknown.png (SS ve Video dendi hala bekliyoruz) Burada çok açık bir şekilde hiç bir kanıt olmadan yazılan yazılar kurduğunuz senaryolar görüyorum suçluluk psikolojisi üzerine IC kanıtınız hala yok. Daha fazla meşgul etmenize gerek yok Adminin kararını bekleyelim. :vice:
Savunmamda da söylediğim gibi, beni bayılttınız ve karakterim hâlen daha kilit kırma animasyonuna devam ediyordu. Bu yüzden buga girdiğimi söyledim.

İnsanları nasıl bilgilendirdiğimizi söylüyorsun, yahu gerçekten ya okumuyorsun, ya da okuduğunu anlamıyorsun. Dostum, kaçıncı kez diyeceğiz sana? Arkadaşlarım ben yakalandığımda zaten oradaydı, anladın mı? Beni kurtarmak için destek alarak geldiler, bu kadar basit yahu. Sana video aldığımı söyleyen ben "değilim". Söyleyenden video iste, benden değil.

Edit: Yetkililerin olgun insan olduğunu düşünüyorum. O yüzden savunmalarımızı dikkatlice okuyup, şikayeti öyle değerlendirirlerse sevinirim. Daha da bir şey yazmayacağım çünkü bu arkadaşımız sürekli toksiklik yapıp konuyu saptırıyor.
« Son Düzenleme: 25.04.2021 20:04 BANA ŞARKI SÖYLE »

#11 - 25.04.2021 20:19
Merhabalar,

Öncelikle ben ve arkadaşlarım IC'de tamirhane rolleri ile uğraştığımız için bize bir telefon geldi. Kişi aracıyla yolda kaldığını ve yardıma ihtiyacı olduğunu söylüyor, bunun üzerine mahalleden "Buritto" model araç ile olay yerine yöneliyoruz olay yerinde işimizi tamamladıktan sonra mahalleye dönerken arkadaşım "Scott Cooper"'dan bana bir konum geliyor ardından bana SMS olarak acil gelin diyor. Bunun üzerine konuma gidiyoruz ve Scott Cooper karakteri bize Grove kelimesini söylüyor ve aracı ile yola çıkıyor. Bizde kişiyi takip ediyoruz ve olay yerine geliyoruz. Ayrıca bir teslimatımız var kelimesini kişilere hitaben söylemedim. Gerekli kanıtı aşağıda paylaşıyorum.

Vice ile kalın. :vice:

https://hizliresim.com/avsaav

#12 - 25.04.2021 20:26
İllegal birlik içinde olan şahıslar, olaydan sonra intikam almak amacıyla 48 saat bile geçmeden, haritada bizi bulup olayla alakası bile olmayan bir mekanda maskeli şahıslar gelerek saldırıda bulunuyorlar. Kaldı ki biz bir illegal birlik içinde bile bulunmamaktayız. https://cdn.discordapp.com/attachments/543860496265248790/835927743467356220/sa-mp-071.png Gereken yapılır umarım. İyi Roller. :vice:

#13 - 25.04.2021 20:38
Belediye oluşumunda bulunan kişilerin bu kadar agresif rol yapması? Ve daha sonrada illegal bir birlikte bulunmuyoruz demesi ilgimi çekiyor.

Her neyse, konuyu saptırmayalım. Yetkililer gereğini yapacaktır.

#14 - 25.04.2021 20:39
Kişi meslekte değil sivil karakter ile orada ayrıca kırpma yöntemi ile atılan chatlog ile güzel algı oluşturma çabası.

#15 - 25.04.2021 20:42
Belediye oluşumunda bulunan kişilerin bu kadar agresif rol yapması? Ve daha sonrada illegal bir birlikte bulunmuyoruz demesi ilgimi çekiyor.

Her neyse, konuyu saptırmayalım. Yetkililer gereğini yapacaktır.

Yanlış bir durum görüyorsan şikayet açabilirsin canım, iyi roller  :vice:

#16 - 25.04.2021 22:13
Evet, ortada mix olmadığını söylemiştik. Fakat buna inanmadı şikâyetçi taraf. Arkadaşlar, gerekli ssleri attık, savunmamızı yaptık. Luxanna karakterini dövüyorsunuz, ki bunda haklısınız. Bu olaydan sonra size zarar vermelerini kural ihlali olarak görmemeniz gerekir. Son iletimdi, görüşmek üzere.

#17 - 10.05.2021 04:52
Savunma yeterli bulundu, şikayet kapatıldı.