Konu: Geri çekildi, şikayet iptal.  (Okunma sayısı 831 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.04.2021 18:55
Geri çekildi.
« Son Düzenleme: 02.05.2021 23:54 Monky »

#1 - 25.04.2021 15:11
Öncelikle günaydın, güne aldığım şikayet ile uyandım.
Abie Tax isimli karakterimin bir amacı vardı, "kırmızı şeytanlar" isimli kurmayı amaçladığım motor kulübü  için çevreden toparlayabildiği kadar para toparlayıp arkadaşlarıma birer motor almayı hedefledim. Bunun için belli kara yollardan faydalandım, işte bu kısımda Jeff Roys isimli karaktere "ıc" olarak borçlandım. Kendisinin benim OOC arkadaşım olduğu bilgisi ile bir yerden sonra bu Abie isimli karakterimin amacını ulaşamayacağını fark ettim ve yeni bir karaktere geçtim. Rachele Roys, Jeff Roys'un kız kardeşi. Bu yeni karakterim ile düzgün bir biçimde rol yaparken Jeff Roys isimli karakterin istediği araba uğruna para toparlamaya çalıştığını fark ettim. Ardından Abie karakterine geri dönüp ona olan borcumun bir kısmını ödemek istedim. Yani söz konusu bir bağ var. Bu sırada ona 10 bin dolar attım, o sırada OOC sohbet içerisindeydik. Bana bana 10'k mı :// diye laf arasında söyledi. . Bende OOC /b Chatinden şakayla karışık bir biçimde "diğer çara geçeyim 10k atarım" diyiyorum, olayın sadece baş kısmını duyan bir kişi için kural ihlali bir durum olduğunu anlıyorum. Fakat beni suçladığın durum kendi Rachele isimli karakterime yaptığım para aktarmak. Suçladığın deliller ise aksi bir durumu işaret ediyor. Kim aktaracağı hesaba aktaran kişiye 10'k para atar? İsterseniz bakabilirsiniz Jeff Roys isimli karakterin hiçbir şekilde bana geri para verdiği söz konusu değil ki... Kendisi benim rolde ağabeyim. Her ne kadar OOC kinden kesinlikle uzak kuralları çiğneyen kişileri şikayet etme yükümlülüğüne sahip, sorumlu bir Vice vatandaşı olduğunuzu varsaysamda... Yetersiz delil ile, sadece hikayenin başını duyarak bana Ticket açmanız tamamen benim günüme kötü başlamama sebep oldu. Sadece rolünü yapan bir oyuncu için moral bozucu bir durum. Umarım daha fazla uzamaz ve sağlıklı bir şekilde rolüme geri dönebilirim. Kafamda saçma kaygılar olmadan. Ayrıca tekrardan belirtmek isterim ki olayın hiçbir kısmına dahil olmayıp gördüğü tek bir metinden bize şikayet açması çook saçma. Kararı bekliyoruz.
« Son Düzenleme: 25.04.2021 15:40 Haktan »

#2 - 26.04.2021 12:36
*****Para İC olarak rol dahilinde alınmıştır...
****Ve Rachele_Roys karakterine hiç bir şekilde geri dönülmedi. İncelenilirse iki gün içerisinde kimseyle para vermedim .İC silah ticareti dışında.
Abie ile dönen muhabbetse tamamen anlattığı gibi borç üzerinedir ufak paralar zaten konuşulduğu gibi incelenebilir... Rachele karakterindende ***10k** gibi bi aktarım olmadı hatta hiçbir şekilde aktarım olmadı. sadece şakaydı... Rachele Roys isimli karakter ayrıca benim kardeşim.

Abie Tax isimli karakterimin bir amacı vardı, "kırmızı şeytanlar" isimli kurmayı amaçladığım motor kulübü  için çevreden toparlayabildiği kadar para toparlayıp arkadaşlarıma birer motor almayı hedefledim. Bunun için belli kara yollardan faydalandım, işte bu kısımda Jeff Roys isimli karaktere "ıc" olarak borçlandım. Kendisinin benim OOC arkadaşım olduğu bilgisi ile bir yerden sonra bu Abie isimli karakterimin amacını ulaşamayacağını fark ettim ve yeni bir karaktere geçtim. Rachele Roys, Jeff Roys'un kız kardeşi. Bu yeni karakterim ile düzgün bir biçimde rol yaparken Jeff Roys isimli karakterin istediği araba uğruna para toparlamaya çalıştığını fark ettim. Ardından Abie karakterine geri dönüp ona olan borcumun bir kısmını ödemek istedim. Yani söz konusu bir bağ var. Bu sırada ona 10 bin dolar attım, o sırada OOC sohbet içerisindeydik. Bana bana 10'k mı :// diye laf arasında söyledi. . Bende OOC /b Chatinden şakayla karışık bir biçimde "diğer çara geçeyim 10k atarım" diyiyorum, olayın sadece baş kısmını duyan bir kişi için kural ihlali bir durum olduğunu anlıyorum. Fakat beni suçladığın durum kendi Rachele isimli karakterime yaptığım para aktarmak. Suçladığın deliller ise aksi bir durumu işaret ediyor. Kim aktaracağı hesaba aktaran kişiye 10'k para atar? İsterseniz bakabilirsiniz Jeff Roys isimli karakterin hiçbir şekilde bana geri para verdiği söz konusu değil ki... Kendisi benim rolde ağabeyim. Her ne kadar OOC kinden kesinlikle uzak kuralları çiğneyen kişileri şikayet etme yükümlülüğüne sahip, sorumlu bir Vice vatandaşı olduğunuzu varsaysamda... Yetersiz delik ile, sadece hikayenin başını duyarak bana Ticket açmanız tamamen benim günüme kötü başlamama sebep oldu. Sadece rolünü yapan bir oyuncu için moral bozucu bir durum. Umarım daha fazla uzamaz ve sağlıklı bir şekilde rolüme geri dönebilirim. Kafamda saçma kaygılar olmadan. Ayrıca tekrardan belirtmek isterim ki olayın hiçbir kısmına dahil olmayıp gördüğü tek bir metinden bize şikayet açması çook saçma. Kararı bekliyoruz.
Rol dahilinde alındı diyorsunuz, rolünüzü /b'den mi yapıyorsunuz?

#3 - 26.04.2021 12:39
Abie Tax isimli karakterimin bir amacı vardı, "kırmızı şeytanlar" isimli kurmayı amaçladığım motor kulübü  için çevreden toparlayabildiği kadar para toparlayıp arkadaşlarıma birer motor almayı hedefledim. Bunun için belli kara yollardan faydalandım, işte bu kısımda Jeff Roys isimli karaktere "ıc" olarak borçlandım. Kendisinin benim OOC arkadaşım olduğu bilgisi ile bir yerden sonra bu Abie isimli karakterimin amacını ulaşamayacağını fark ettim ve yeni bir karaktere geçtim. Rachele Roys, Jeff Roys'un kız kardeşi. Bu yeni karakterim ile düzgün bir biçimde rol yaparken Jeff Roys isimli karakterin istediği araba uğruna para toparlamaya çalıştığını fark ettim. Ardından Abie karakterine geri dönüp ona olan borcumun bir kısmını ödemek istedim. Yani söz konusu bir bağ var. Bu sırada ona 10 bin dolar attım, o sırada OOC sohbet içerisindeydik. Bana bana 10'k mı :// diye laf arasında söyledi. . Bende OOC /b Chatinden şakayla karışık bir biçimde "diğer çara geçeyim 10k atarım" diyiyorum, olayın sadece baş kısmını duyan bir kişi için kural ihlali bir durum olduğunu anlıyorum. Fakat beni suçladığın durum kendi Rachele isimli karakterime yaptığım para aktarmak. Suçladığın deliller ise aksi bir durumu işaret ediyor. Kim aktaracağı hesaba aktaran kişiye 10'k para atar? İsterseniz bakabilirsiniz Jeff Roys isimli karakterin hiçbir şekilde bana geri para verdiği söz konusu değil ki... Kendisi benim rolde ağabeyim. Her ne kadar OOC kinden kesinlikle uzak kuralları çiğneyen kişileri şikayet etme yükümlülüğüne sahip, sorumlu bir Vice vatandaşı olduğunuzu varsaysamda... Yetersiz delil ile, sadece hikayenin başını duyarak bana Ticket açmanız tamamen benim günüme kötü başlamama sebep oldu. Sadece rolünü yapan bir oyuncu için moral bozucu bir durum. Umarım daha fazla uzamaz ve sağlıklı bir şekilde rolüme geri dönebilirim. Kafamda saçma kaygılar olmadan. Ayrıca tekrardan belirtmek isterim ki olayın hiçbir kısmına dahil olmayıp gördüğü tek bir metinden bize şikayet açması çook saçma. Kararı bekliyoruz.

Benim burada daha çok bastırdığım nokta iki karakteri aynı karaktermiş gibi kullanmak, eğer zaten rol ile para verildiyse bu çok saçma bir rol olur tamamen iki karakteri aynı karaktermiş gibi kullanmak olur. Gerekli incelemeyi yaptıktan sonra yetkili dönüşünü bekleyeceğim sadece.

#4 - 26.04.2021 13:16
İki karakteri aynı gibi kullanmadım, yukarıda belirttiğim gibi farklı amaçlara hizmet eden iki farklı karakter vardı.  Bende gerekli incelemelerin ardından kararı yöneticiye bırakıyorum.
« Son Düzenleme: 26.04.2021 13:18 Haktan »

#5 - 26.04.2021 18:24
İki karakteri aynı gibi kullanmadım, yukarıda belirttiğim gibi farklı amaçlara hizmet eden iki farklı karakter vardı.  Bende gerekli incelemelerin ardından kararı yöneticiye bırakıyorum.
Farklı amaçlarla hizmet eden bir karakter ise neden rolsel olarak değilde /b'den konuştunuz? Bu birazda mix'e kaçıyor. "Diğer karakterden 10k atayım" demek. Parayı IC olarak aldım diyorsunuz ama OOC olarak rol yapıyorsunuz, değişik.

#6 - 26.04.2021 18:40
Direk /b'den parasını verdim çünkü zaten tanışıklığım vardı, durum yukarda belirttiğim gibi.
Yukarıda ki yorumda Jeff_Roys her şey IC olarak döndü, parayı rolsel olarak almıştım dedi, hanginiz doğru hanginiz yalan söylüyor bilemedim.  :garip:

#7 - 26.04.2021 18:42
Önceden kaynaklı yaşanmış bir rolün doğrultusunda arkadaşıma borçlu olduğum parayı direk veriyorum, yaşanan olay bundan ibaret...  :vays: :nays:

#8 - 26.04.2021 18:43
Mix'ten suçlasan anlarım ama mal aktarımı tamamen farklı bir durum :))

#9 - 26.04.2021 18:48
Mix'ten suçlasan anlarım ama mal aktarımı tamamen farklı bir durum :))
Anlattıklarınıza göre olay iyice değişiyor, Jeff_Roys farklı bir şey siz farklı bir şeyler söylüyorsunuz. Olay değiştikçe ihlallerde değişmeye başladı, son noktayı yöneticiler koyar artık merakla bekliyorum.  :-\