Kimseyi kandırma gibi bir durumum yok, kendimle çelişkiye girdiğimde yok afk kaldığımda alt taba almadım, afk kaldığımda alt+tabda afk atmak zorunda değilim ki sunucuda böyle bir kuralda yok, köşe bir yere geçtim afk bıraktım, samp addon kullanıyorum, ayriyetten bilgisayar başına geçtiğimde yaralı durumdaydım, sence siz geldiğinizde o sanchezle oradan kaçmasını bilmezmiydim ve ya inip sıkmasını bilmez miydim? PM üzerinden belirtiyorum fakat kabul etmiyorum diyorsunuz nasıl bir Win RP sevdasına kapıldıysanız artık, ki size yazdığımda Laymore Linzell bana ben sıkmadım demedi onu orada gördüm bilgisayar başına geçtiğimde ondan dolayı ona açtım, pm den kendisinin sıkmadığını belirtmedi, kendin sıkmadıysan kabul etmiyorum felan neden yazıyorsun, kendinle çelişiyorsun diyen bir kişi bunu söylüyor çok trajikomik, ne diye kendi sıkmadığın şeyi kabul etmiyorum diyorsun? Seni ilgilendiren bir durum yokmuş o zaman ortada, şikayetimi Laymore Linzell'den çekip @Maske_19344'e ve
@Kuzuya Rakı İcirmisler'e çeviriyorum.
Video aldık diyorsunuz videoyu paylaşamıyorsunuz burada, ss atıyorsunuz videonuza bakınca kendinizde görmüşsünüzdür orda afk bir şekilde durduğumu kaçmadığımı vesayre, vesayre...
Normal şartlarda olması gereken afk dım rolde yoktum afk biriyle rol döndüremezsiniz demem üzerine pekâlâ diyip geçicektik ne diye durumu buralara getirdiniz ne bu win sevdası cidden anlamış değilim, keşke birşeyleri zorlaştırtmasanız.