Konu: Maske_19344 @brutall & Tarreion_Fowler @Kuzuya Rakı İcirmisler  (Okunma sayısı 518 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.04.2021 16:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_19344 @brutall & Tarreion_Fowler @Kuzuya Rakı İcirmisler

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tjay_Davis @chefkio & iann Davis @Bloosy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.04.2021  15.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Yasaklanmış Roller

Alıntı
12-) YASAKLANMIŞ ROLLER

Sunucu içerisinde yönetim tarafından, düzeni korumak amacıyla bazı roller kısıtlanmış veya yasaklanmış durumdadır. Bu rolleri gerçekleştirmeden önce gerekli yetkiliden onay alınmalıdır.  Bu roller aşağıda sıralanmıştır:

-AFK bir oyuncuya karşı (ESC ya da ALT+TAB işlemi) asla saldırı rolleri yapamazsınız. Rolün devamında, bu kurala sığınarak AFK kalıyorsa, şikayet açabilirsiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İC arkadaşım olan Tjaay Davis ve iann Davis karakterlerinin ic kız arkadaşları Team75'de bulunduğu için Team75'e gelmiştik, garaj içinde arkadaşlarım takılırken garajn dışına çıkıp garajın ön tarafında motorumuda köşye çekip afk bıraktım, acil afk kalmam gerekiyordu, fakat bilgisayar başına geçtiğimde Tjaay Davis yerde, iann Davis'te kaçmıştı görünüşe bakıldığında bir çatışma çıktığı anlaşılıyordu ic birliğimin düşman olduğu Hoover birliğinden Laymor Linzell'i de yaralıyken başımda gördüm karakterim silahlı saldırı yapılmış yerde bulunuyordu, sıkan arkadaşa  pm üzerinden ulaştım ve nerden bilelim kasti afk kaldığını felan dediler, böyle toxic hareketlerde bulunmayacağımı felan belirttim, ki belirtiyorum afk olduğumu neden konu burada tartışmaya döndü onu da anlamadım tamam der geçersin, her neyse arkadaş onaylamıyorum dedi, bunun üzerine rolüme devam ettim admin arkadaşlar şikayet açmamı söylediler, bunun üzerine şikayet açtım çünkü bu rk rolü tüm gününü karakterin etkilicek.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Laymore_Linzell'e afk olduğumu belirttim fakat videodaydık hayır felan dedi, videodaymışsınız zaten afk olduğum resmen videonuza yansımıştır, pm üzerinden kabul etmemeniz durumunda o rolü devam ettirdim, sürekliliğini sağladım ic Paramedik ekibi ve Polis ekibiyle, karakter hastaneye kadar gidip tedavisini gerçekleştirdi, normalde pek şikayet konusu açan biri değilim, fakat yaptığınız şey tüm günümü etkileyeceği için admin arkdaşlara rapor üzerinden ulaştığımda şikayet açmamı belirtti, bunun üzerine burdayım, dediğim gibi videodaymışsınız zaten afk olduğum videonuza yansımıştır, eğer aksini iddaa ediyorsanız yanıtlayarak savunmanızı yapabilir misiniz?

« Son Düzenleme: 23.04.2021 17:16 Müphthela »

#1 - 23.04.2021 17:20
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 23.04.2021 17:25
Şahitliğimi onaylıyorum.  :vice:

#3 - 23.04.2021 18:23
Maskeli kişi Laymore Linzell değil, kişi yol ortasında duruyor, üzerinde afk yazısı veya herhangi bi belirti yok. Bizim tahminimizce birini bekliyor sandık indik ve kişiyi vurduk. Bu arada eklemeyi unuttum kişi AFK olsaydı canı gitmezdi.

Ekstra şunu ekliyorum;Kişinin özel mülkü değil, bahçesi değil, evinin içi değil. Yol kenarında AFK atmış. Nereden bilebiliriz ki kişinin oyunda olup olmadığını?

#4 - 23.04.2021 18:24
Öncelikle, sana sıkan kişi ben değilim. Olay yerine sonradan geldim. Alt tarafa bırakacağım görüntüye bakılırsa; tam olarak saat 15:44'de vuruluyorsun ve 15:45 gibi gelip hasarlarını SS alıyorsun, aradan sadece 1 dakika geçiyor. Kimseyi kandırmaya çalışma dostum, AFK falan değildin. Zaten garajı izliyorduk, çıktığın gibi Kyrie karakteri yanına geliyor ve seni vuruyor. "Böyle toxic hareketler yapmam" diyorsun fakat her şey ortada. Ayrıca, AFK attığını söylüyorsun, canın nasıl gitti? Kendinle çelişiyorsun, incelenebilir.

Spoiler: GösterGizle

#5 - 23.04.2021 18:28
Yeni fark ettim, ekran görüntüsünde chat kısmının bir kısmı gizlenmiş. Ekran görüntüsünün tam halini istiyorum, atabilir misiniz?

#6 - 23.04.2021 18:36
Kimseyi kandırma gibi bir durumum yok, kendimle çelişkiye girdiğimde yok afk kaldığımda alt taba almadım, afk kaldığımda alt+tabda afk atmak zorunda değilim ki sunucuda böyle bir kuralda yok,  köşe bir yere geçtim afk bıraktım, samp addon kullanıyorum, ayriyetten bilgisayar başına geçtiğimde yaralı durumdaydım, sence siz geldiğinizde o sanchezle oradan kaçmasını bilmezmiydim ve ya inip sıkmasını bilmez miydim? PM üzerinden belirtiyorum fakat kabul etmiyorum diyorsunuz nasıl bir Win RP sevdasına kapıldıysanız artık, ki size yazdığımda Laymore Linzell bana ben sıkmadım demedi onu orada gördüm bilgisayar başına geçtiğimde ondan dolayı ona açtım, pm den kendisinin sıkmadığını belirtmedi, kendin sıkmadıysan kabul etmiyorum felan neden yazıyorsun, kendinle çelişiyorsun diyen bir kişi bunu söylüyor çok trajikomik, ne diye kendi sıkmadığın şeyi kabul etmiyorum diyorsun? Seni ilgilendiren bir durum yokmuş o zaman ortada, şikayetimi Laymore Linzell'den çekip @Maske_19344'e ve @Kuzuya Rakı İcirmisler'e çeviriyorum.

Video aldık diyorsunuz videoyu paylaşamıyorsunuz burada, ss atıyorsunuz videonuza bakınca kendinizde görmüşsünüzdür orda afk bir şekilde durduğumu kaçmadığımı vesayre, vesayre...

Normal şartlarda olması gereken afk dım rolde yoktum afk biriyle rol döndüremezsiniz demem üzerine pekâlâ diyip geçicektik ne diye durumu buralara getirdiniz ne bu win sevdası cidden anlamış değilim, keşke birşeyleri zorlaştırtmasanız.

#7 - 23.04.2021 18:52
Maske_19344 kullanıcısı bendim yol ortasında AFK kalıyorsun ve sunucuda şöyle bir kural var "SÜREKLİ-RP" yani dışarıda değilde bir işyerinde içerisinde AFK kalsaydın bu durumu yaşamayacaktın.

Ekstra bir şey diyeceğim; Senin orada AFK olduğunu bilemezdim üzerinde belirteç yoktu, bunu ben anlayamam orada durman senin hatan.

Bu arada yukarıda kestiğin SS'în tam ekran görüntüsünü istiyorum, mix yapmış olabilirsiniz. (Mixing yapıp AFK bırakmış olabilirsin, discord üzerinden iletişim sağlamış olabilirsinde.)
« Son Düzenleme: 23.04.2021 18:54 h4rley »

#8 - 23.04.2021 19:06
Yol ortasında afk kalmadım, yan tarafta afk kaldım, Laymore Linzell'e yazdım, fakat kendisi sıkmış gibi kabul etmiyorum vesayre dedi, RK'lı olmadığımı kabul ediyorsanız şikayeti geri çekeceğim uzamasının anlamı yok konunun, ooc sicilinize işlesin istemem, alt tarafta bırakıyorum mix yapmadığımın kanıdını, önceki rolümden kalan chatlog olduğu için kapattım konuyla alakasız çünkü, aşağı bırakıyorum ss i.

https://hizliresim.com/do0kve

#9 - 23.04.2021 19:10

Kişi rol yapmış afk kalmamış, yönetimi kandırmaya çalışıyor.