e-q yaptığının kanıtı zaten belli oluyor videoda, telif atmışsın. komik olan olay o zaten, videoyu tekrardan atıyorum. telif atman bir nebze itiraf etmen, kuyruk acın olur. discord kanıtları hiç bir zaman kanıt olarak geçmez, bilgin olsun. bu yaptığın hata, şikayet videosunu telif atarak kaldırırsan, kabul etmiş olursun. video elimde bulunuyor, ticket olarak videoyu adminlere ulaştırıyorum, hatanın itirafını yaptığın için, teşekürler dost. oto reload yazmışsın, bir tane mermin kalıyor. oto reload atsaydı bir tane mermin değil, altı tane mermin kalırdı.

şikayet videosuna telif atması, videoda ihlal olduğu için atması.
videoyu kimseye atılmamıştı, sadece oraya e-q fotoğrafı atılmıştı. bu fotoğraf zaten internette bulunuyor, yalan söyleyerek yönetimi kandırmaya çalışıyorsun, hata ediyorsun. bir ihlalin bulunduysa kabul et melisin, ne kadar yalan söylesende herkes senin yönetim kandırmaya çalıştığın anlayabiliyor. üzerine yaptığın tavırlar, gösteriyor. attığım sadece fotoğraf, fotoğraf olmasydı orada youtube simgesi çıkardı, fakat yok. videoyu birazdan atıyorum, daha fazla tartışmaya gerek yok. yetkili kararı, buraya bakan yetkili zaten anlamıştır, kandırmaya çalıştığını, onuda ekstra olarak belitrilirse sevinirim.
telif attığı video.
aynı videonun stremable hali
https://streamable.com/i0p22g