Konu: Kyrie_McKenzie E-Q  (Okunma sayısı 992 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.04.2021 02:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kyrie_McKenzie @h4rley

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Brystal üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda belli.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.
     Karavandan ateş etmek — karavan sistemini bu yönde suistimal etmek yasaktır. Karavandan kesinlikle ateş edilemez.
     Q-E ile reload yapmak — Silahınızın mermisini (q-e) tuşlarına basarak yenilemeniz yasaklanmıştır. Ufak bir emote dahilinde yapabilirsiniz.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çatışma esnasında E-Q kullanıyor, böyle yaptığı için beni düşürüyor. İhlal uygulayarak çatışmada üstün kalıyor ve düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/i0p22g

Ek açıklamalar(varsa): Belki ammo hilesi vardır, blimem. E-Q veya ammo hilesi olduğu apaçık ortada. İkisinden birini itiraf etmesi gerekiyor, bekliyelim. Ammo hilesi aç/kapat yapılabiliyor.

« Son Düzenleme: 21.04.2021 21:56 fearwend »

#1 - 21.04.2021 20:22
Merhaba, videoda görüldüğü gibi  sözde e/q yaptığım yeri editlemişim, 7. mermide seni vuruyorum, yere tkerar sıkıyorum ve 8 mermi oluyor evet, 8. mermiyi sıkmadan önce senin dibinde olduğum için videoda silahla sana vuruyormuş gibi gözüküyorum. [Sıkıyormuş gibi değil, gta sa animi olan silahla vuruyormuş gibi.] O yüzden e/q yaptığımı belirtiyorsun. E/Q yaptığımın kanıtıni bile videoda editlemiş diyorsun. Gerekli kararı yetkililer verecektir, şarjör sıfırlandığından oto reload atıyor fakat senin dibinde olduğum için anim bug giriyor. İyi roller.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada bu şikayeti OOC kin yaptığı için açtığını kanıtlayabilirim, yeterli delil olur mu bilmiyorum.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada dün savaş dönmüştü discord adreslerinde tehdit üzerine savurmalar. [SOBEİT AÇIP OYUNUMUZU DAR ETMELERİ GÖRÜNÜYOR DİKKATE ALINIRSA SEVİNİRİM.]

Bu SS yukarıdaki SS'in devamı ve birlik üyelerime küfürler hakaretler.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ek Kanıt: Discord adresini değiştirir ise burada.

Bu videoyu kendileri attılar ve beklettiler, tanındığım ortamlarda ve arkamdan bu şekilde dalga geçildi. Bende video şikayet üzerine koyulmadan önce telif attım o ara arkadaşlar kendileri videoyu kullanarak şikayet açmışlar.

KANIT:

« Son Düzenleme: 21.04.2021 21:16 h4rley »

#2 - 21.04.2021 21:39
e-q yaptığının kanıtı zaten belli oluyor videoda, telif atmışsın. komik olan olay o zaten, videoyu tekrardan atıyorum. telif atman bir nebze itiraf etmen, kuyruk acın olur. discord kanıtları hiç bir zaman kanıt olarak geçmez, bilgin olsun. bu yaptığın hata, şikayet videosunu telif atarak kaldırırsan, kabul etmiş olursun. video elimde bulunuyor, ticket olarak videoyu adminlere ulaştırıyorum, hatanın itirafını yaptığın için, teşekürler dost. oto reload yazmışsın, bir tane mermin kalıyor. oto reload atsaydı bir tane mermin değil, altı tane mermin kalırdı.

şikayet videosuna telif atması, videoda ihlal olduğu için atması.

videoyu kimseye atılmamıştı, sadece oraya e-q fotoğrafı atılmıştı. bu fotoğraf zaten internette bulunuyor, yalan söyleyerek yönetimi kandırmaya çalışıyorsun, hata ediyorsun. bir ihlalin bulunduysa kabul et melisin, ne kadar yalan söylesende herkes senin yönetim kandırmaya çalıştığın anlayabiliyor. üzerine yaptığın tavırlar, gösteriyor. attığım sadece fotoğraf, fotoğraf olmasydı orada youtube simgesi çıkardı, fakat yok. videoyu birazdan atıyorum, daha fazla tartışmaya gerek yok. yetkili kararı, buraya bakan yetkili zaten anlamıştır, kandırmaya çalıştığını, onuda ekstra olarak belitrilirse sevinirim.

telif attığı video.

aynı videonun stremable hali
https://streamable.com/i0p22g
« Son Düzenleme: 21.04.2021 21:56 fearwend »

#3 - 21.04.2021 21:52
OOC kinin zaten discord yazışmalarından belli oluyor, ben q-e yapsam bunu burada açıklarım zaten sizin gibi yalan dolan ile işim yok bu kadar içerlediğini belli ettiğin için bende sana teşekkür ediyorum, iyi forumlar. Böyle insanların arkasından sallayıp iftira atarsınız ancak. Açık armaya devam et kardeşim bir hatamız olmadığı için bulamayacaksın.

Bu yanıtımdan sonra başka bir yanıt vermeyeceğim, zaten yetkili savunmamı inceler ve cevap verir. İyi forumlar...

#4 - 21.04.2021 21:58
OOC kinin zaten discord yazışmalarından belli oluyor, ben q-e yapsam bunu burada açıklarım zaten sizin gibi yalan dolan ile işim yok bu kadar içerlediğini belli ettiğin için bende sana teşekkür ediyorum, iyi forumlar. Böyle insanların arkasından sallayıp iftira atarsınız ancak. Açık armaya devam et kardeşim bir hatamız olmadığı için bulamayacaksın.

Bu yanıtımdan sonra başka bir yanıt vermeyeceğim, zaten yetkili savunmamı inceler ve cevap verir. İyi forumlar...
savunmanda bile ikilemeye girmişsin dost, sana ooc kinim yok. adını bile bilmem, etmem. tanındığıım ortam dediğin yer brystal discorduysa, yanılıyorsun. yukarıda olan savunmanda bile kandırmaya çalışıyorsun, otomatik reload diyorsun fakat ortada otomatik reload bile yok. otomatik reload olsaydı orada 1 mermin blie kalmazdı, emin ol kardeşim. tek akıllı sen değilsin, birazcık aklı olan insan, zeki oynıyabiliyor. bu kadardı bitti, artık ne yazarsan yaz cevap gelmiyecek. Yektili kararına bırakıyorum, kendini kandırmaya devam et dost.

sorun şu, yukarıda otomatik reload diyorsun. böyle bir şey olduğunu kabul etmiyorum, yüzde bir olsa bile diyelim oldu. otomatik reload bile bugdur, çatışmada benden üstün olup, üstünlük kuruyorsun.
« Son Düzenleme: 21.04.2021 22:41 fearwend »

#5 - 21.04.2021 22:05
Daha fazla ileti atmayacağım, yetkili kararını bekleyebiliriz.

#6 - 27.04.2021 14:12
Video izlenildi. Bu videonun editsiz halini buraya atabilir misin? @h4rley

#7 - 28.04.2021 00:07
@Nyarko Gerekli şeyleri özelden ileti şeklinde yolladım.

#8 - 08.05.2021 18:48
Video incelendi, çatışmanın seyrini değiştirmeyen bir Q-E yani reload bugına rastlanıldı. Fazlalık mermiler isabet etmeden şikayetçi taraf yere düşmüş ancak bu, yapılan ihlali meşrulaştırmaz. Kişi ceza alacak.