Öncelikle merhaba. Konu üzerine bir güzel tartışılmış, hatta konunun dışına çıkıp kendi sorunlarını dile getiren arkadaşlarda olmuş. Hepsi dikkate alınması gereken sorunlar gibi duruyor. Malum, herkesin derdi ayrı olabiliyor.
Aynı konsepte sahip olan oluşumlar birleşmiyor. Bunun sağlanması için iyi bir işleyişe, yönetimin yönlendirmesine, herkesin uygun gördüğü ve iyice önceden düşünülmüş senaryolara ihtiyaç var. O senaryolar iyi düşünülmüş olsun ki kullanıcıların da bahsettiği anlık oluşacak iç savaş durumu, kaos durumu ilk dakikadan boy göstermesin, direkt savaş çıkmasın. Sonrasında ise bu komisyonun bel kemiği olacak bir roleplayer'a ihtiyaç var ve bu kişinin en ufak şeylere dahi dikkatli olması gerekiyor. Ama ben bu platformda bu birleşmeyi üstlenebilecek birlikler ve gerçekten rollerde bel kemiği olabilecek birini göremiyorum. Böyle bir birleşim olursa doğru hiyerarşinin oluşamayacağına dair şüphelerim dahi var. Eğer bir topluluk birleşip artacaksa, aynı doğrultuda her kafadan çıkan ses artar. Bunu yönetmek, yönlendirmek daha zor bir hal almış olur. Diğer kullanıcıların dediği gibi ben de bu birleşmenin felaket ile sonuçlanacağını düşünüyorum.