Konu: Silah HK  (Okunma sayısı 407 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.04.2021 02:15
Herkese selam dostlar.
Öncelikle sunucuya bugün arkadaşımın önerisiyle başladım, duyduğum ve bildiğim kadarıyla silah konusu hakkında konuşmak istiyorum.

Sunucuda silah ticareti berbat denilecek kadar kötü ve silah satıcak birisini bulmak Türkiye'nin ekonomisinden de kötü. Kulaktan duyma bilgilerle söylüyorum ki bir deagle 300, 350 400k dan alan-satan çok kişi var. Silah değil, sanki ada satın alıyorlar. Bence burada sorun oyuncuda değil, sistemin kendisinde. Sunucuda silahı ne kadar uzaklaştırmak isteseler de bu büyük bir ayrımcılığa sebep oluyor diye düşünüyorum. Bunun hakkında bir sistem getirilebilir, silah hasarları düzenlenebilir ve bu diğer tür silahlarında kullanılabilmesini sağlayabilirsin. Örnek olarak colt45 bazı sunucularda 22.5 gibi bir hasar vuruyor ve bu bazen deagledan bile daha fazla tercih ediliyor. Bu gibi sorunların önüne geçilebilmesi için silah sipariş sistemi, blackmarket yada sunucu üzerinde ki birliklerin piyasaya silah indirmesi önemli bir etken olabileceğine inanıyorum.

EK: Birkaç ar-ge okudum ve silah hasarlarının sunucuda değişmeyeceği söylenmiş. Burada amacım silah hasarlarından çok silahın dağıtımının, ticaret, kullanımı yönünde. Biraz düzenleme ve açıklık gelirse bence daha mantıklı olur diye düşünüyorum, günümüz zamanına bakarsak silah bulmak bu kadar da zor olmamalı. Herkesin düşüncesini ve yorumunu merak ediyorum, iyi forumlar dilerim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 17.04.2021 02:22
destek, bu şekilde bir silah piyasası realstikten çok uzak. hasar konusuna da el atılması gerek, hiç yoktan bazı silahların hasarları ayarlanmalı
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 17.04.2021 02:58
Destekliyorum, sunucuda çok az sayıda silah var, silah alımı bir tık kolaylaştırılırsa illegal rol yapanlar ve polis departmanı için rol çeşitliliği artar diye düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 17.04.2021 10:43
Güncelleme ile daha iyi bir Cpt Vice'in getirileceği söylenmişti. Sunucuda silah satmanın üst limiti 100 bindir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 17.04.2021 11:41
Güncelleme ile daha iyi bir Cpt Vice'in getirileceği söylenmişti. Sunucuda silah satmanın üst limiti 100 bindir.
Evet, güncelleme ile yeni bir craft sistemi geleceği duyurulmuştu. AK47 ve Deagle gibi silahlar için satış limiti yok.

Alıntı
26-) SİLAH SATIŞLARI, FİYATLAR VE SATMA YÖNTEMİ

Vice Roleplay sunucusunda 27/09/2020 tarihinden itibaren satabileceğiniz silahların maksifmum fiyatları yönetim tarafından belirlenmiştir. Cpt.Vice'dan alınan Uzi-Glock-Shotgun ve Sevkiyat ile elde edilen Desert Eagle ve Ak-47 model silahların satış sınırı kaldırılmıştır, tüm silahlar maksimum 100.000$'dan satılabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 17.04.2021 14:48
Oyuncuların silah bulmak için kural ihlali yaptığını belirtmek istedim. Kısaca 100 bin üstü limit olmasa da 100kya silahı satıyor, 200k üstüne veriyor. Olay bu, bunun önüne geçilmesi içinde silahın burada olduğu kadar önemli bir şey olmadığını oyunculara göstermeliyiz diye düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 18.04.2021 04:11
Destekliyorum, önceden illegal rol yapmış birisi olarak söylüyorum,  silah bulmak gerçekten zor. Silah kıtlığı var, sunucuda silahlar biraz çoğalırsa güzel olur.
« Son Düzenleme: 18.04.2021 04:35 Lhansent »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 18.04.2021 17:50
Destekliyorum, bana göre DG veya AK-47, Infernus fiyatına satılmamalı. Çok gülünç bir durum maalesef.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 18.04.2021 18:11
CPT Vice gayet iyi bir silah, illegal meteryal ticaret kolu ve ancak buna ufak tefek bufflar getirilebilir. Bunun harici sunucuya ekstra bir silah girdisinin olacağını düşünmüyorum, olmamalı da...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok