IC olarak, "Kurt Bowman görüşmek istiyor" sözleri üzerine Grove'a geliyoruz. Geldiğimizde ne Kurt Bowman'a ne de yetkili birine rastlamıyoruz. Bunun üzerine sizin karakterlerinize lafladığımızda, sürekli olarak dalga geçen bir tavırla karşılık görüyoruz. Karakterleriniz fazla cesur olmalı ki, yirmiye yakın siyahinin arasında iki kişi olarak dalga geçen bir tavır takınabiliyorsunuz. Kısacası, karakterim görüşmeyi ciddiye alıp hatrı sayılır bir kalabalıkla görüşmeye gelmiş olsa da karşısında sıfır ciddiyet, sıfır saygı görüyor. R-19 bir karakter ile görüşme ayarladıktan sonra görüşmeye gelmeyip bir de iki yeleksiz üyeyi yollayıp dalga geçen, adam yerine koymayan bir oluşuma IC olarak sert tavırlar sergilemem işten bile değil.
Buna ek olarak, çevrenizdeki yirmi kişilik kalabalığa rağmen hiçbir Fear-RP sergilemeyip üstüne üstlük fazla espritüel (?) tavrınız, olayı bu raddeye çıkartıyor. Onaylı hoodunuzda değiliz, hatrı sayılır bir uzaklık var arada. Ki, onaylı hoodunuzda bile iki kişiyken etrafınızdaki yirmi kişiye böyle bir tavır takınmanız mantıklı değil. Kısacası, karakterlerimizi görüşme diye çağırıp dalga geçerek kışkırtmanız ve garip tavırlar takınmanız olayı bu raddeye getirdi. Daha öncesinde barış dediğimiz dönemde defalarca hem düşük hem yüksek rütbeli karakterlerimiz vuruldu, bu olayları çözmek veya savaşı resmiyete dökmek üzerine gittiğimiz toplantıda da bahsettiğim gibi bir tavır gördük. Karakterim daha dün R-20 karakteriniz Kurt Bowman ile telefonda küfürleşti/tehditleşti. İki tarafın arası fazlasıyla alevlenmiş iken bu olay da patlak verince; hem kışkırtmalarına cevap, hem de birlik liderine mesaj vermek için karakterim de silahına davranarak seni vurdu. DM diyebileceğimiz bir konu yok, her şey haftalardır süren rollere bağlı.
orada CJ yiyeceğimi bildiğim için bile motoru kapattım SS'lerde gözükmekte zaten vurulduktan hemen sonra motordan atıldım...
Bu sözlerine anlam veremedim, sanırsam sistemsel yaralıya düşünce araçtan düştüğünü bilmiyorsun, bu vesileyle öğretmiş olayım. Kimse sana CJ atmadı, sistemsel yaralıya düştüğün için motorundan düştün.
Vurulduğun kısmın videosu, etrafındaki kalabalığa rağmen yaptığın roller ortada;