Konu: [09.04.2021] Talik Barrett - DM  (Okunma sayısı 1146 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.04.2021 20:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @akaVestro - Talik Barrett

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @yakışıklı - Gilberto Gutierrez

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09/04/2021, 17:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle iyi günler, Grove sokağında bir topluluk görüyorum ve motoruma binip sokağa gidiyorum ardından hızlıca kişiler etrafımızı sarıyor... role dahil olmuyorum kanıtlarda görüldüğü üzere sadece ortamda bulunmakta, kişileri ezmek zorunda kalacağımdan dolayı ihlal olarak algılanmasın diye ortamdan uzaklaşmıyorum, "Alnını kaşırken sırıtır" tarzı bir emoteden sonra silah çekiliyor ve vuruluyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişiye PM'den ulaşıyorum savunmasını yapması için ancak savunmasını mantıklı bulmadım, kendisine teşekkür ettim zaten savunmasında "Savaştayız, R20'i tehdit ettik, bir sürü adamımızı vurdunuz seni vurmamız normal, motor ile buluşma yerine geldin tarzı bir savunma gerçekleştirdi kişi, Siz tek taraflı savaşta olduğumuzu düşünüyorsunuz ne sizden bize veya bizden size bir misilleme olmadı savaştan kastını anlamadım zaten en son olan savaşımızdan sonra iki birlik anlaşmaya varılmıştı. Uzun yazmamak için savunmayı neden mantıklı bulmadığımı mesaj olarak ileteceğim.

« Son Düzenleme: 07.05.2021 15:15 whalter »

#1 - 09.04.2021 20:11
PM üzerinden yaptığı savunmayı neden mantıklı bulmadığımı söyleyeyim ki kişi yanlış anlamasın, ilk önce her motorlu "Buffalo MC" birliğine dahil değildir ki üzerimde Prospect yeleği bulunmamakta o sırada IC bir rol sebebi ile çıkarmış bulunmaktaydım kısa süreliğine. Kişi "Savaştayız" diyor savaşta olduğumuz bilmiyorum ve olduğumuzu sanmıyorum hiç savaştayız gibi gözükmüyor, "Bir sürü adamımızı vurdular" diye bir savunma yaptı kişi öyle bir şey görmedim ve duymadım bu tarz rollerin amacı belli zaten ki orada CJ yiyeceğimi bildiğim için bile motoru kapattım SS'lerde gözükmekte zaten vurulduktan hemen sonra motordan atıldım... savunmayı mantıklı bulmadığımın sebepleri bunlardır, iyi roller dilerim.

#2 - 09.04.2021 20:23
Selamlar. PM'den ulaştığında "Biz savaşta olduğumuzu bilmiyorduk, teşekkür ederim." demiştin. Lakin görüyorum ki şikayet açmışsınız. Gerekli savunmayı yapacağım.

#3 - 09.04.2021 20:40
Selamlar. PM'den ulaştığında "Biz savaşta olduğumuzu bilmiyorduk, teşekkür ederim." demiştin. Lakin görüyorum ki şikayet açmışsınız. Gerekli savunmayı yapacağım.

Onu yazma amacım ortada bir savaş olmadığını, sizin öyle söylediğinizi beltirmekti o yüzden "BİLMİYORDUK" yazdım. Teşekkür etmemin sebebi savunmanı gerçekleştirmendi,  (!) eklemem gerekirdi yanlış anlamışsın bu sebepten ötürü özür dilerim. Düzeltme: PM üzerinden zaten "Ben hiç görmedim" tarzında cümleler kurmuştum, tekrardan iyi günler.
« Son Düzenleme: 09.04.2021 20:53 whalter »

#4 - 09.04.2021 21:04
IC olarak, "Kurt Bowman görüşmek istiyor" sözleri üzerine Grove'a geliyoruz. Geldiğimizde ne Kurt Bowman'a ne de yetkili birine rastlamıyoruz. Bunun üzerine sizin karakterlerinize lafladığımızda, sürekli olarak dalga geçen bir tavırla karşılık görüyoruz. Karakterleriniz fazla cesur olmalı ki, yirmiye yakın siyahinin arasında iki kişi olarak dalga geçen bir tavır takınabiliyorsunuz.  Kısacası, karakterim görüşmeyi ciddiye alıp hatrı sayılır bir kalabalıkla görüşmeye gelmiş olsa da karşısında sıfır ciddiyet, sıfır saygı görüyor. R-19 bir karakter ile görüşme ayarladıktan sonra görüşmeye gelmeyip bir de iki yeleksiz üyeyi yollayıp dalga geçen, adam yerine koymayan bir oluşuma IC olarak sert tavırlar sergilemem işten bile değil.

Buna ek olarak, çevrenizdeki yirmi kişilik kalabalığa rağmen hiçbir Fear-RP sergilemeyip üstüne üstlük fazla espritüel (?) tavrınız, olayı bu raddeye çıkartıyor. Onaylı hoodunuzda değiliz, hatrı sayılır bir uzaklık var arada. Ki, onaylı hoodunuzda bile iki kişiyken etrafınızdaki yirmi kişiye böyle bir tavır takınmanız mantıklı değil. Kısacası, karakterlerimizi görüşme diye çağırıp dalga geçerek kışkırtmanız ve garip tavırlar takınmanız olayı bu raddeye getirdi. Daha öncesinde barış dediğimiz dönemde defalarca hem düşük hem yüksek rütbeli karakterlerimiz vuruldu, bu olayları çözmek veya savaşı resmiyete dökmek üzerine gittiğimiz toplantıda da bahsettiğim gibi bir tavır gördük. Karakterim daha dün R-20 karakteriniz Kurt Bowman ile telefonda küfürleşti/tehditleşti. İki tarafın arası fazlasıyla alevlenmiş iken bu olay da patlak verince; hem kışkırtmalarına cevap, hem de birlik liderine mesaj vermek için karakterim de silahına davranarak seni vurdu. DM diyebileceğimiz bir konu yok, her şey haftalardır süren rollere bağlı.

orada CJ yiyeceğimi bildiğim için bile motoru kapattım SS'lerde gözükmekte zaten vurulduktan hemen sonra motordan atıldım...
Bu sözlerine anlam veremedim, sanırsam sistemsel yaralıya düşünce araçtan düştüğünü bilmiyorsun, bu vesileyle öğretmiş olayım. Kimse sana CJ atmadı, sistemsel yaralıya düştüğün için motorundan düştün.

Vurulduğun kısmın videosu, etrafındaki kalabalığa rağmen yaptığın roller ortada;

#5 - 09.04.2021 21:14
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 09.04.2021 22:37
Yaptığım rollerde bir sorun yok, bunu PM üzerinden sende belirttin.

Savunmanı yaptığın için teşekkürler öncelikle, "hem kışkırtmalarına cevap, hem de birlik liderine mesaj vermek için karakterim de silahına davranarak seni vurdu." Sürekli kışkırtan sizlersiniz ben hiç görmedim birlik olarak "SON SAVAŞTAN" sonra kışkırtan kişi ya da öyle bir rol varsa ve kanıtınız varsa sorun yok bu kısıma bir savunmamda olmaz, videoda bile görünüyor kişiye laf bırakmadan sürekli küfür ediyorsunuz ki zaten amacınız belirgin ve videoda ve SS'lerde mevcut tek bir kelime bile söylemedim inkar etmezsin diye umuyorum, FEAR RP ihlali söylemişsin "Böyle bir tavır takınman doğru değil." derken nasıl bir tavır? gerçekten diyorum orada sadece emote attım ters ters bakmadım, bir şey yapmadım küfür etmedim sadece "Alnını kaşırken sırıtır." dedim ve vuruldum. "sanırsam sistemsel yaralıya düşünce araçtan düştüğünü bilmiyorsun, bu vesileyle öğretmiş olayım." tarzında alaycı bir cümle kurmuşsun ben vurulacağımı tahmin ettiğimi söylemedim öyle bir şey söylediysem kanıt olarak atabilirsin ben "CJ" yiyeceğimi tahmin ettim tarzı bir cümle kurdum ayrıca fazlası ile pingim vardı herhangi bir kanıtım yok bunun için o yüzden bir sorun yok, pingli olduğumdan dolayı sistemsel düşmem uzun sürdü şahit kişi onaylayabilir kalktıktan sonra oyundan iki defa düştüm. "Vurulduğun kısmın videosu, etrafındaki kalabalığa rağmen yaptığın roller ortada" Videoyu izledim sadece vurulduğum gözükmekte ek olarak sadece video olsun diye yüklenmiş yaptığın roller ortada diyorsun ki "ORTADA" olan rolleri atarsan sevinirim, şikayet açabilirsin bir hata yaptıysam. Yönetici kararını bekleyelim, iyi roller.
« Son Düzenleme: 09.04.2021 22:57 whalter »

#7 - 09.04.2021 23:16

Savunmanı yaptığın için teşekkürler öncelikle, "hem kışkırtmalarına cevap, hem de birlik liderine mesaj vermek için karakterim de silahına davranarak seni vurdu." Sürekli kışkırtan sizlersiniz ben hiç görmedim birlik olarak "SON SAVAŞTAN" sonra kışkırtan kişi ya da öyle bir rol varsa ve kanıtınız varsa sorun yok bu kısıma bir savunmamda olmaz, videoda bile görünüyor kişiye laf bırakmadan sürekli küfür ediyorsunuz ki zaten amacınız belirgin ve videoda ve SS'lerde mevcut tek bir kelime bile söylemedim inkar etmezsin diye umuyorum, FEAR RP ihlali söylemişsin "Böyle bir tavır takınman doğru değil." derken nasıl bir tavır? gerçekten diyorum orada sadece emote attım ters ters bakmadım, bir şey yapmadım küfür etmedim sadece "Alnını kaşırken sırıtır." dedim ve vuruldum. "sanırsam sistemsel yaralıya düşünce araçtan düştüğünü bilmiyorsun, bu vesileyle öğretmiş olayım." tarzında alaycı bir cümle kurmuşsun ben vurulacağımı tahmin ettiğimi söylemedim öyle bir şey söylediysem kanıt olarak atabilirsin ben "CJ" yiyeceğimi tahmin ettim tarzı bir cümle kurdum ayrıca fazlası ile pingim vardı herhangi bir kanıtım yok bunun için o yüzden bir sorun yok, pingli olduğumdan dolayı sistemsel düşmem uzun sürdü şahit kişi onaylayabilir kalktıktan sonra oyundan iki defa düştüm. "Vurulduğun kısmın videosu, etrafındaki kalabalığa rağmen yaptığın roller ortada" Videoyu izledim sadece vurulduğum gözükmekte ek olarak sadece video olsun diye yüklenmiş yaptığın roller ortada diyorsun ki "ORTADA" olan rolleri atarsan sevinirim, şikayet açabilirsin bir hata yaptıysam. Yönetici kararını bekleyelim, iyi roller.
Gerekli şeyler yukarıda yazıyor, uzatıp da yetkililerin işini zorlaştırmanın manası yok. Yukarıda açıkladığım şeyleri yeni ileti atarak tekrar yazıyorsun, daha fazla uzatmama gerek olduğunu sanmıyorum. Yetkili kararı bekleyebiliriz.

#8 - 10.04.2021 04:15

Gerekli şeyler yukarıda yazıyor, uzatıp da yetkililerin işini zorlaştırmanın manası yok. Yukarıda açıkladığım şeyleri yeni ileti atarak tekrar yazıyorsun, daha fazla uzatmama gerek olduğunu sanmıyorum. Yetkili kararı bekleyebiliriz.

Hiçbiri yukarıda yazmıyor, ben sana karşı olan savunmamı yazdım orada. Doğru söylüyorsun yetkilinin kararını bekleyelim iyi roller.

#9 - 10.04.2021 16:42
Merhaba, anlattığın rolün içinde geçtiğim için şikayete yanıt vermek istedim.
DM aradığın o kadar bariz ve yerinde bir şikayet olduğunu düşünüyorum. Savaştayız demişsin ama iki tarafın birbirini gördüğü yerde vurduğunu ya da birbirinin sokağından geçemediği bir dönemde olduğumuzu hiç sanmıyorum. Çünkü Dyton karakteri ve diğer Brystal üyeleri çok rahat sokağa gelebiliyor.
İşin aslı, Dragunov ekibi ile aranızda çıkan bir çatışma sonrası Talik Barret karakteri, Kurt Bowman'ı arıyor ve diyor ki; "Karını Pat Nixon'da vurdum gel namusunu temizle." Böyle  anlamsız bir orta doğu töre mentalitesiyle karşılık veriyorsun üstüne de küfür saydırıp kapatıyorsun ve istediğini alamıyorsun. Daha sonrasında da sırf ortalık bizimle kızışsın diye geliyorsun altı boş bir sebepten iki tane Buffalo'dan adamı vuruyorsun.
Senin söylediklerine göre küfür için adam vurmak bence DM mantığında bir hareket olduğunu düşünüyorum.
Ek olarak, iki grubun arasında gerginlik olabilir, birbiriyle anlaşamayan iki grup da olabilir fakat savaş olduğunu hiç sanmıyorum. Çünkü savaş olduğu zaman 5 ekip bir araya geliniyor ve BSMC hoodu basılıyor diye biliyorum.
Daha fazla açıklama yapmayacağım, iyi forumlar.