Konu: Sean Mark || DM ||  (Okunma sayısı 125 defa)

#0 - 09.04.2021 01:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sean_Mark @Burakgökçe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Meyer_Gusinsky @Jesswyn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.04.2021   01:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Oyuna aylardır girmiyorum, en son girdiğimde aracımı tamir ettirmiştim doğduğum gibi iki tur atiyim etrafa bakiyim dedim adam beni kovalıyormuş arkama hiç bakmadım durduğum gibi yumruk atıp öldürdü buga düştüm, pm attıktan sonra dragunovdan sandım diye saçma bir şekilde savunma yaptı ceza almasını istiyorum.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: DM, MIX

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/13036276/sa-mp-237.png

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum sırf ismim italyan/rus diye dm atıyor.

#1 - 09.04.2021 10:03
Merhaba dün dragunov ve brystal arasında küçük bir çatışma döndü bu olayda ise bana ve yanımdaki arkadaşa silah sıkıldı kendisi düştü ama ben düşmedim koşarak mahalleye kaçtım bu olayı IC olarak yanımdaki arkadaşı  kaçırdılar ve bende bunu görünce benden yüksek rütbeli birisine anlattım ve dragunov mahallesine geldik orada merdiven vardı yukarıya çıktık bizim arkadaşı kapatmıştılardı merdivenlerde yukardayken sizi gördüm sarı elegy araba bizden birisine ait tekme atıp gateye doğru kaçtığınızı gördüm sizede seslendim dur diye bağırdım siz takmadan koşarak gateye doğru girdiniz benim karakterim  kaçmanıza şüphelenip oraya geldi. Doğal olarak karakterim sizi onlardan sanıp silahınız yoktu zaten olsaydı merdivenlerin orada sıkardınız evet orada birisi daha vardı siz etrafımda koşturuyordunuz emotemi verip daldım bayıldıktan sonra şahit olan karakter IC olarak bişey demedi. Sizde  bunu pmden bana sordunuz niye yaptınız karakterim sizi dragunovdan sandı size saldırdı. O yüzden size saldırdı bir dm görünmüyor ve seni yumrukla düşürdüm zaten burada gerçekten bilerekten düşürmedim hepsi rollü olarak yaptık dmlik mixlik olay yok savunmam bu kadar iyi günler karar adminin.
« Son Düzenleme: 10.04.2021 15:52 Burakgökçe »

#2 - 10.04.2021 15:52
Savunmanızı ekran görüntüleri ile destekleyin. @Burakgökçe

#3 - 10.04.2021 15:54
Şikayet  açacağını  bilmiyordum  pmden de kendisine cevap verdim eğer şikayet açıcam deseydi ssleri alacaktım alamadım.
« Son Düzenleme: 10.04.2021 16:03 Burakgökçe »

#4 - 11.04.2021 06:01
Bu tarz durumlarda şikayet açılabileceğini ön görüp ekran görüntüsü almayı ihmal etmeyin lütfen. Savunma yaptığınız sırada yazdıklarınızı ekran görüntüleri ile desteklemeniz gerekiyor. @Burakgökçe emote vermeden yumrukla sebepsiz bir şekilde Ferruccio karakterini düşürdüğü için ceza alacak.

K&A