Merhaba dün dragunov ve brystal arasında küçük bir çatışma döndü bu olayda ise bana ve yanımdaki arkadaşa silah sıkıldı kendisi düştü ama ben düşmedim koşarak mahalleye kaçtım bu olayı IC olarak yanımdaki arkadaşı kaçırdılar ve bende bunu görünce benden yüksek rütbeli birisine anlattım ve dragunov mahallesine geldik orada merdiven vardı yukarıya çıktık bizim arkadaşı kapatmıştılardı merdivenlerde yukardayken sizi gördüm sarı elegy araba bizden birisine ait tekme atıp gateye doğru kaçtığınızı gördüm sizede seslendim dur diye bağırdım siz takmadan koşarak gateye doğru girdiniz benim karakterim kaçmanıza şüphelenip oraya geldi. Doğal olarak karakterim sizi onlardan sanıp silahınız yoktu zaten olsaydı merdivenlerin orada sıkardınız evet orada birisi daha vardı siz etrafımda koşturuyordunuz emotemi verip daldım bayıldıktan sonra şahit olan karakter IC olarak bişey demedi. Sizde bunu pmden bana sordunuz niye yaptınız karakterim sizi dragunovdan sandı size saldırdı. O yüzden size saldırdı bir dm görünmüyor ve seni yumrukla düşürdüm zaten burada gerçekten bilerekten düşürmedim hepsi rollü olarak yaptık dmlik mixlik olay yok savunmam bu kadar iyi günler karar adminin.