Konu: 08.04.2021 / Rafael_Piugmarti Glenn_White Joseph_Bianchi - Mix, NON-RP, FearRP  (Okunma sayısı 435 defa)

#0 - 08.04.2021 21:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rafael_Piugmarti @ahmetçtn , Glenn_White @Parzival37 , Joseph_Bianchi @Soggymaster

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Brownie Alexandra_MacMorrow, @TemenoThyrea Diarmuid_Cavan, @Emesa Joseph_Cavan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.04.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Mixing
NON-RP
FearRP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Akşam saatlerinde Diarmuid_Cavan adlı karakter Palomino Creek civarlarında aracını sürerken Joseph_Bianchi ve Rafael_Piugmarti, Diarmuid Cavan'ın aracını ramleyerek random bir şekilde rahatsız etmeye başlıyor. Manasız bir şekilde kişilerle bir alakamız olmamasına rağmen Diarmuid_Cavan'ı şehre kadar takip ediyorlar. Diarmuid_Cavan şehirde Pizzastacks tarafında bana SMS atıyor ve IC olarak olaydan beni haberdar ediyor. Toplanarak kasabaya gidiyoruz. Diarmuid_Cavan kovalandığı aracı bildiği için (Mavi renkli, modifiyeli Elegy) kasaba içerisinde aracı aramaya başlıyoruz. Çok geçmeden de buluyoruz zaten. Palomino Creek hood alanımız olduğu için bölgeye yeterince hakimiz. Kişinin aracını buluyorum ve birkaç sefer evin içini bağırarak yokluyorum. Herhangi bir şekilde ses çıkmadıktan sonra bir anda bir yerden random bir şekilde geliyor. Daha sonrasında ona "Kuzenimi neden rahatsız ettin" tarzında sorular soruyorum. Kendisi mülkünden çıkmazsak ihbar edeceğini söylüyor. Bunun üzerine aracın bagajında bulundurduğum Shotgun silahı çıkararak adama doğrultuyorum. Bir anda FearRP'ye uymayarak adam evin önüne doğru koşmaya başlıyor. Orada adamı indiriyoruz. Adamın kalkmasını bekleyerek ellerini kollarını tutup araca bindirmek için bekliyoruz. Bu sırada olaylara random bir şekilde Glenn_White ve Joseph_Bianchi adlı iki arkadaş dahil oluyor. Bu arkadaşlar OOC olarakta mixing yaparak geliyorlar. Daha önce açılan şikayetlerde aynı şekilde insanları random ramlayarak Palomino Creek civarında rahatsız ediyorlar. Konuları incelenebilir. Adamı gözetlemeye başlıyorlar. Duvarların arkasından boylarının yetmediği yerden kamera açısı ile vesaire bakınıyorlar. Daha sonra arkadaş kalktıktan sonra adamın kollarından tutarak araca bindiriyoruz. Shotgun ile iki kere ateşleyerek yaraladığım halde arkadaş "araçtan ani bir refleksi ile atlar" emotesi ile atlayıp kaçmaya başlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Tüm SS'ler olayın sırasına göre yüklenmiştir.

« Son Düzenleme: 08.04.2021 21:42 Farkitto »

#1 - 08.04.2021 21:59
Ben kimseye birşey yapmadım orada bilerek isteyerek neden sizin aracınıza zarar vereyim? tek bir ss de görüküyorum orada da yanlıyorum bana neden açıldığını anlayamadım

#2 - 08.04.2021 22:09
Palomino Creek'de bulunan evimde karakterimi afk bıraktım.Aradan biraz zaman geçince evime interior için biriktirdiğim parayı kullanmak için aktif hale geçtim.Sonrasında aracımı çıkarıp biraz turladım.Sonrasında olayda bahsi geçen arkadaşlar gelmeden IC olarak Glenn_White ve Joseph_Bianci adlı şahıslara IC yollarla bilgilendirme yaptım.Sonrasında arkadaşım Joseph_Bianchi ile buluştuk.Olayda bahsi geçen şahıslar ile (motorsiklet sürmekte acemiyim) küçük bir çarpışma oldu.(O esnada kendimi motorsiklet sürme konusunda deniyordum.) Sonrasında biraz rol yapıp trucker alanına para kasmaya gittik.Aracımın patlaması üzerine bir tır aracımı suya attı.(Spawn olması için)Glenn_White adlı şahısla Palomino Creek'de bulunan 840 kapı numaralı evimde bir nevi baskın ile karşılaştım.Benim ise şahıslara daha fazla burada durmaları halinde ihbar vereceğimi söyledim.Derken Auliffe_Cavan adlı şahsın shotgun silahıyla bana vurması bir oldu.Ayağa kalktığım anda araca binme komutu alıp araca geçtim.Sonrasında (/me ani bir refleksle araçtan atlar) emote'si verip atladım.Karşı karakter Auliffe_Cavan adlı şahıs /pm den yazarak olayı sonlandırdı.Olay anı tamamen bu şekilde gerçekleşti.

#3 - 08.04.2021 22:24
Zaten her şey SS'lerde göründüğü gibi. PM'den arkadaşa şikayet açacağımı, cevap verirse sevineceğimi söyledim. Verdiği için teşekkür ediyorum. Admin kararını beklemedeyim.

#4 - 08.04.2021 22:38
admin kararı beni boşa şikayete eklemişler :sampanya:

#5 - 09.04.2021 07:04
Bu arada yazılanı dikkatli okumamıştım benim mixing yaptığım nerede görülüyor dostum?

#6 - 09.04.2021 07:31
Bu arada yazılanı dikkatli okumamıştım benim mixing yaptığım nerede görülüyor dostum?

Tabii memnuniyetle anlatayım  O:-) Biz arkadaşını vurduktan sonra kendisini eve kilitliyor. SS'lerde ve olaylarda da arkadaşa ait bir Mavi Elegy ait olduğu görülebiliyor. Ha ona ait değil bana ait değil diyorsan;

[20:30:49] {99C794}[ARAÇ]{C8C8C8} Sahip: [Rafael Piugmarti] - Model: [Elegy] - Plaka: [GW1 U18994] - Kilometre: [48.85]
[20:30:49] {99C794}[ARAÇ]{C8C8C8} Motor Ömrü: [92/100] - Ceza: [$0] - Fiyat: [$95,000] - Vergi: [$380]

Araç bilgileri.

Random bir şekilde gelerek bir anda arkadaşının aracını alıyorsun ve sürmeye başlıyorsun. Arkadaşın adına harekete geçtiğimizde bize hiçbir şey söylemiyorsun, bizimle etkileşime geçmiyorsun. Kasaba çevresinde biz rolü gerçekleştirirken, arkadaşın yerde yatarken bir anda rastgele şekilde etrafta gezip arkadaşınla bizi izlemeye başlıyorsun.

Bu SS'te de gözüküyor zaten. Ve ayrıca bir arada takıldığınız, her olayda yan yana ayrılmadığınız açtığınız ve adınıza açılan şikayetlerden belli oluyor.

Arkadaş zaten yerde yaralı yattığına göre ve sizinle herhangi bir şekilde etkileşime geçemeyeceğine göre oraya vahiy almış gibi varmanız ve çevrede gezmeniz saçma. Arkadaşına zaten telefona davranmaması ve Fear RP kuralına uyması için silah doğrulttum. Uymayıp evine doğru koştururken vurduğumda zaten sizinle etkileşime geçme şansı yoktu.

Admin kararı beklemedeyim.  :sampanya:
« Son Düzenleme: 09.04.2021 07:38 Farkitto »

#7 - 09.04.2021 11:06
Joseph_Bianci'nin aracı alıp sürmesi sizin evime verdiğiniz baskından önce olup, karakteriniz Auliffe_Cavan adlı şahsın görmesi ihtimali yoktur.

#8 - 09.04.2021 11:26
Joseph_Bianci'nin aracı alıp sürmesi sizin evime verdiğiniz baskından önce olup, karakteriniz Auliffe_Cavan adlı şahsın görmesi ihtimali yoktur.

Ne? Zaten SS'lerde önce aracı senin evinde sonra Joseph_Bianchi'nin aldığını hem rolünü yaparak hem SS'lerde kanıtlı şekilde gösteriyorum :D?

#9 - 09.04.2021 13:53
Aracı Joseph_Bianci'nin altında gördüğünüz saatle Aracın benim evimin olduğu zaman farkı 15 ila 20 dk arasıdır. Çünkü o araç truck alanında arızalanınca bir trucker aracı tarafından suya atıldı.