Konu: 08.04.2021 / Rafael_Piugmarti Glenn_White Joseph_Bianchi - Mix, NON-RP, FearRP  (Okunma sayısı 425 defa)

#10 - 09.04.2021 14:00
İki ss arasında olan fark barizdir. Alexandre MacMarrow'un ss i 20.23
Sizin ss'iniz ise 20.45'dir. Bu olaydaki tek suçlu benim. OOC JAİL'İN SADECE BANA VERİLMESİ, ARKADAŞLARIMIN OLAYLA BİR İLGİSİ OLMADIĞINI BEYAN EDERİM.

#11 - 09.04.2021 15:11
Bu arada yazılanı dikkatli okumamıştım benim mixing yaptığım nerede görülüyor dostum?

Tabii memnuniyetle anlatayım  O:-) Biz arkadaşını vurduktan sonra kendisini eve kilitliyor. SS'lerde ve olaylarda da arkadaşa ait bir Mavi Elegy ait olduğu görülebiliyor. Ha ona ait değil bana ait değil diyorsan;

[20:30:49] {99C794}[ARAÇ]{C8C8C8} Sahip: [Rafael Piugmarti] - Model: [Elegy] - Plaka: [GW1 U18994] - Kilometre: [48.85]
[20:30:49] {99C794}[ARAÇ]{C8C8C8} Motor Ömrü: [92/100] - Ceza: [$0] - Fiyat: [$95,000] - Vergi: [$380]

Araç bilgileri.

Random bir şekilde gelerek bir anda arkadaşının aracını alıyorsun ve sürmeye başlıyorsun. Arkadaşın adına harekete geçtiğimizde bize hiçbir şey söylemiyorsun, bizimle etkileşime geçmiyorsun. Kasaba çevresinde biz rolü gerçekleştirirken, arkadaşın yerde yatarken bir anda rastgele şekilde etrafta gezip arkadaşınla bizi izlemeye başlıyorsun.

Bu SS'te de gözüküyor zaten. Ve ayrıca bir arada takıldığınız, her olayda yan yana ayrılmadığınız açtığınız ve adınıza açılan şikayetlerden belli oluyor.

Arkadaş zaten yerde yaralı yattığına göre ve sizinle herhangi bir şekilde etkileşime geçemeyeceğine göre oraya vahiy almış gibi varmanız ve çevrede gezmeniz saçma. Arkadaşına zaten telefona davranmaması ve Fear RP kuralına uyması için silah doğrulttum. Uymayıp evine doğru koştururken vurduğumda zaten sizinle etkileşime geçme şansı yoktu.

Admin kararı beklemedeyim.  :sampanya:

Ss lerin saatine bakarsan ilk kasabaya geldiğinizde ben elegy deydim hiçbir şekilde bir konuşma yapmadım kanıt olarak elegy yi işaretlediğin ssin tam halini atarsan sevirim elegynin anahtarı bende dahi yok.

#12 - 09.04.2021 17:28
Bu arada yazılanı dikkatli okumamıştım benim mixing yaptığım nerede görülüyor dostum?

Tabii memnuniyetle anlatayım  O:-) Biz arkadaşını vurduktan sonra kendisini eve kilitliyor. SS'lerde ve olaylarda da arkadaşa ait bir Mavi Elegy ait olduğu görülebiliyor. Ha ona ait değil bana ait değil diyorsan;

[20:30:49] {99C794}[ARAÇ]{C8C8C8} Sahip: [Rafael Piugmarti] - Model: [Elegy] - Plaka: [GW1 U18994] - Kilometre: [48.85]
[20:30:49] {99C794}[ARAÇ]{C8C8C8} Motor Ömrü: [92/100] - Ceza: [$0] - Fiyat: [$95,000] - Vergi: [$380]

Araç bilgileri.

Random bir şekilde gelerek bir anda arkadaşının aracını alıyorsun ve sürmeye başlıyorsun. Arkadaşın adına harekete geçtiğimizde bize hiçbir şey söylemiyorsun, bizimle etkileşime geçmiyorsun. Kasaba çevresinde biz rolü gerçekleştirirken, arkadaşın yerde yatarken bir anda rastgele şekilde etrafta gezip arkadaşınla bizi izlemeye başlıyorsun.

Bu SS'te de gözüküyor zaten. Ve ayrıca bir arada takıldığınız, her olayda yan yana ayrılmadığınız açtığınız ve adınıza açılan şikayetlerden belli oluyor.

Arkadaşım akli dengen mi yerinde değil? İki ss arasında 20 dakikaya yakın zaman farkı var. Beyaz araçlı ss diğer kapı önü ss inden 20dk önce. İlkokul matematik hesabı ile 20.23 de beyaz araçlı ss, 20.45 de diğer ss. Yani arkadaşım beyazlı ss ev ss inden önce gerçekleşmiş. Lütfen beynimizi kullanalım.

#13 - 09.04.2021 17:34
Arkadaşlar lütfen biraz mantıklı düşünün. 20.23 De ALEXANDRA_MACMORROW ss ALIYOR.
Sizin aldığınız kapı önü, mavi Elegy'li ss 20.45.Lütfen şu şikayeti açarken biraz zaman-mekan ilişkisi kurup analiz yapmayı unutmayın.

#14 - 09.04.2021 17:37
Araç o ss den sonra bir daha yerinden hareket bile etmedi. Ve @Farkitto mantık kullan biraz. 20.23 den sonra 20.45 geliyor. Bu da demek oluyor ki;
ARAÇ İLE JOSEPH_BİANCİ'NİN TURLADIĞI SS SİZİN SS' İNİZDEN 20 DAKİKA KADAR ÖNCE. LÜTFEN ARTIK ŞUNU ANLAYIN. BU DURUMDA JOSEPH_BİANCİ'NİN ARACI ALIP TURLAMA İHTİMALİ YOK.

#15 - 09.04.2021 19:39
SS'i 20:23'te tamamen temkinli olmak adına aldım, ssteki chatloga bakılırsa ne demek istediğim zaten belli olur. Çünkü birbirinizle hiç konuşmadan, uyumlu şekilde hareket ediyorsunuz bunu yaparken birbirinizle, bizimle role dahi girmiyorsunuz. Bir kaç pit attınız, Diarmuid karakterini takip etmişsiniz ama ortada girdiğiniz bir rol yok.

Benim gözlemlediğim kadarıyla ic olarak iletişime geçmeniz mümkün değilken, neredeyse hiç emote/konuşma yapmadığınız halde arkadaşların seninle iletişim kuruyormuş gibi rol yapıyor dostum, sen shotgun tarafından vurulduğunda etrafta kimse yoktu sonrasında arkadaşın her nasıl olduysa bölgeye gelip duvarın arkasından olayı rastgele denk gelmiş ve görüyormuş gibi izliyor, telefonla birilerini arama rolü yapıyor.

#16 - 09.04.2021 20:01
@Brownie el kadar kasabada nasıl kaybolalım? Ve evimin önünde iken beni takiplemesini Rolsel şekilde söyledim.

#17 - 13.04.2021 20:15
yönetici kararı :sampanya:

#18 - 17.04.2021 13:11
nc atacağım sonucu bekliyorum.

#19 - 18.04.2021 13:31
Yönetiici kararı?