Yaptığın ihlallerden birtek ben rahatsız olmadım ne yazık ki,
rol ortamında bulunan dostlarımda etkilendi şikayet açmasının sebebi budur. Arkadaşlarım discorddan şikayet açmam gerektiğini söylediler, uğraşmak istemediğimi istiyorsa kendisinin açabileceğini söyledim. Burada yalan konuşmaya gerek yok, tek bir seferde kanıtlarınla uzun bir yazı yazarak savunma yapabilirsin, aracımla sana çarpmadım garip bir şekilde beni takip ediyordun sebebini bende anlamadım (geçenlerde açtığım şikayetten dolayı olduğunu düşünüyorum), sonra aniden küfür etmeye başladın. Benimle IC bir husümetinin olduğunu düşünerek senden karşılıklı ck izni istedim, bu durumda sende beni ck edebilirdin kabul etmedin bu gayet normal birşey ve yasak değil. HOOD ONAYLI BÖLGEMİZDE işlettiğimiz mekana girer girmez karakterime (Or**u ço*ğu) demene rağmen sana karşı birşey yapmadık, bunu başkası yapsaydı durum rolsel olarak çok farklı olurdu, seninle role girmek istemedik çünkü illegal yasağın vardı. Sen buna rağmen tehtitkar tavırlarını sürdürüp mekandan çıkarken yere balgam attın.
Yetkili kişi logları kontrol ederse (umarım) yönetim kandırmaktan ayriyetten işlem göreceksin haberin olsun, ooc bir ortamda yalan ile karşılaşmak hiç hoş değil.