Konu: LaMarcus Miles/Agresif rol  (Okunma sayısı 293 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.04.2021 17:25
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: LaMarcus Miles @Jessejames

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mado Agayan @SALVO180KM  ve Henry William @KaanBayçınar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS içinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Agresif rol

Alıntı
Yeni açılan oluşumlar, tanıtımları onaylandıktan itibaren 10 gün boyunca agresif rollere dahil olamaz, kendilerine de agresif rol yapılamaz. (İki birlik lideri anlaşırsa kural geçersiz sayılır)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz yeni açtığımız mekanı işletirken birkaç kişi geldi. LaMarcus karakteri daha önce Mado karakteri ile yaşadığı olaylardan dolayı /c üzerinden bize küfür ediyor. Biz rolümüzü tamamladık LaMarcus karakteri dışarı çıkarken /me üzerinden mekanımıza tükürüp çıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://prnt.sc/115sevs https://prnt.sc/115sg18

Ek açıklamalar(varsa): Karakterin ceza almasını istiyorum.

#1 - 06.04.2021 17:30
Adamın on gün illegal rol yasağı var kışkırtıcı ve agresif roller yapması yasak sürekli agresif ve kışkırtıcı rol yapıyor. Onaylı hood bölgemizin içerisinde bulunan mekanı işletiyorduk kişi mekana geldi karakterime ağır bir küfür etti görmezden geldim sert yapmadım, mekandan çıkarken yere balgam atma emotesi verdi.
Oluşumun diğer oyuncuları rollerini gayet düzgün yapıyor bu arkadaş neden böyle anlamıyorum, onaylı hoodun içinde korkusuzca süpermen gibi rol yapıyor kişinin ceza almasını istiyorum. On gün illegal yasağı bulunduğu için müdahale etmedik.

#2 - 06.04.2021 20:46
Öncelikle /c den edilen küfür sonrası Dell'lemiştik ayrıca olay öncesinde beni silahla vuruyorsun, tek yaptığım yere balgam atmak...
« Son Düzenleme: 06.04.2021 21:28 Jessejames »

#3 - 06.04.2021 21:04
Ayrıca mekandayken sadece sana baktığım için küfür yağdırıyorsun birşey demiyorum dalgaya vuruyorum üzerine, mekandan çıktıktan sonra da sövüyorsun tüm değerlere, dediğim tek şey "lütfen küfür etme" oluyor.

#4 - 06.04.2021 21:18
Mado dostum, bu birlikte sadece benim böyle olduğumu söylemişsin, o zaman neden geçtiğimiz günler de bizden dört kişiye şikayet açtın? Sonra da haksız bulundun?
« Son Düzenleme: 06.04.2021 21:28 Jessejames »

#5 - 06.04.2021 21:43
Lütfen savunmalarını kanıtlarınla beraber yap, sana küfürler falan yağdırmadım, yönetim kandırmaya çalışma. Seni vurma olayım hiçbir sebep yokken bisiklet gibi bir taşıtla beni takip edip sedan arabamın önünü kesip karakterime "O*ospu ç**uğu" demen ile gerçekleşti. Rol geçmişimiz yok bana küfür etmeni gerektirecek birşey yok, psikopat gibi aracımı takip edip küfür ediyorsun. Bisiklet ile arabanın yolu kesilir mi?. Bunları illegal yasağın olmasına rağmen yapıyorsun. Kimseye bir düşmanlığım yok. Sanırım bu agresif rolünüde size oluşum şikayeti açtığım için yaptın zira seninle rolsel olarak karşılaşmadık bile.

#6 - 06.04.2021 21:56
Arabanla eziyorsun, hiçbişey olmamış gibi kaçıyorsun, ardından seni yakalayınca tersliyorsun bunun üzerine küfür ediyorum bunun üzerine küfür edip bana sıkıyorsun,bu birincisi. İkincisi sadece baktığım için mekanda bana küfür ettin birşey demedim , çıkışta da küfür ettin buna mekandaki herkes şahit. Benim yaptığım tek şey mekandan çıkarken yere tükürmek. SENİN yaptığın kabul edilemez bir davranıştır.
« Son Düzenleme: 06.04.2021 22:04 Jessejames »

#7 - 06.04.2021 21:59
Ayrıca şikayeti neden sen değilde olaya alakasız bir arkadaşın açıyor? Ben cevabını biliyorum;çünkü daha geçen açtığın şikayet de haksız bulundun, üzerine alakasız, dell'lenen role şahit, olan bir insana şikayet Açtırıyorsun. Bunun üzerine pm den karşılıklı ck talep ediyorsun, kabul etmeyince tersliyip kendi pm ni kapatıp forumda başkasına şikayet Açtırıyorsun. Yazık...

#8 - 06.04.2021 22:15
Yaptığın ihlallerden birtek ben rahatsız olmadım ne yazık ki,
 rol ortamında bulunan dostlarımda etkilendi şikayet açmasının sebebi budur. Arkadaşlarım discorddan şikayet açmam gerektiğini söylediler, uğraşmak istemediğimi istiyorsa kendisinin açabileceğini söyledim. Burada yalan konuşmaya gerek yok, tek bir seferde kanıtlarınla uzun bir yazı yazarak savunma yapabilirsin, aracımla sana çarpmadım garip bir şekilde beni takip ediyordun sebebini bende anlamadım (geçenlerde açtığım şikayetten dolayı olduğunu düşünüyorum), sonra aniden küfür etmeye başladın. Benimle IC  bir husümetinin olduğunu düşünerek senden karşılıklı ck izni istedim, bu durumda sende beni ck edebilirdin kabul etmedin bu gayet normal birşey ve yasak değil. HOOD ONAYLI BÖLGEMİZDE işlettiğimiz mekana girer girmez karakterime (Or**u  ço*ğu) demene rağmen sana karşı birşey yapmadık, bunu başkası yapsaydı durum rolsel olarak çok farklı olurdu, seninle role girmek istemedik çünkü illegal yasağın vardı. Sen buna rağmen tehtitkar tavırlarını sürdürüp mekandan çıkarken yere balgam attın.
Yetkili kişi logları kontrol ederse (umarım) yönetim kandırmaktan ayriyetten işlem göreceksin haberin olsun, ooc bir ortamda yalan ile karşılaşmak hiç hoş değil.

#9 - 06.04.2021 22:33
Karşılıklı uzlaştık iki tarafta da yanlış anlaşılmalar oldu bu yüzden aramızda pk yapıp tanışmamış gibi devam ediceğiz herkesten özür dilerim.