Konu: Steven_Bullock , NON-RP  (Okunma sayısı 74 defa)

#0 - 27.03.2021 16:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Steven_Bullock @Hyposeidon  N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Frimos_Alyner N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:27.03.2021 - 16:50 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:PG, NON-RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Benim GYM hakkımdan hala 3 tane kalmışken ve devam edecekken, birinci setim bitiyor ve ardından şahıs NON-RP ve PG yaparak /gym calis'tan komut yardımıyla sıra kapıyor. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
N/A

Ek açıklamalar(varsa):- N/A

#1 - 27.03.2021 18:44
Olayın öncesinde hepimizden önce bir tane adam vardı onu bekliyordum ben adamın 2 seti kalmıştı ben de kardiyo yapmaya gittim ve şikayeti açan şahıs başına dikilmiş ve ben de kardiyom bitince gittim hemen yanına kaç set kaldı dedim ikimizin de beklediği şahısa, beklediğimiz şahıs bir şey yazmadı, bu şikayeti açan şahıs ise sırada ben varım falan yaptı ben de senden önce ben vardım dostum yaptım ondan sonra bu şikayeti açan şahıs /gym calis yazmış adamı bekliyor olduğunu anladım ve bu sefer ben de chat kısmını açıp komutu yazarken adamın seti bitti gitti bu şikayeti açan şahıs da hemen kaptı, bu hazırda bekleme muhabbetinden önce o konuşma safhasındayken de küfürlü bir cümle kurunca dellendim ben de küfürlü cümleler kurdum ondan sonra şikayeti açan şahıs bana böyle yaptığı için yani sıramı benden sonra gelmesine rağmen sanki benden önce gelmiş gibi davranıp sıramı kapması benim canımı sıktı ve ben de bu şahısın seti biter bitmez sırasını kaptım ondan sonra da oyundan çıktım zaten.

Loglara bakarak olayı kontrol edebilirsiniz benim içim rahat bu arkadaşımız kendisini üste çıkartmaya çalışıyor bu da benim canımı sıkıyor. Gereğinin yapılacağını bilmek içimi rahatlatıyor. Bütün admin arkadaşlara kolay gelsin.

#2 - 27.03.2021 18:54
Rolsel olarak ben gedliğimde sıra yoktu. Sıra tutmak diye bir şey yok, kim öndeyse rolsel olarak onun geçmesi doğru olur. Önde ben vardım, gitmeyip sıra bekliyebilirdin. Senin önünde rolsel olarak duruyordum. Bunu yapman normal değil.

#3 - 27.03.2021 18:55
 "ben de bu şahısın seti biter bitmez sırasını kaptım ondan sonra da oyundan çıktım zaten." Kendin belirtmişsin, setimin tamamen bitmesini beklemen gerekli. Rolsel olarak sana bittiğini ve ya geçeceğini belirtmedim. Ardından hızlıca /gym calis çekmen kural ihlali. Jailini yatacaksın maalesef.

#4 - 27.03.2021 19:36
E dostum senin bana yaptığın olayı neden kendine yapılmış gibi anlatıp sadece senin haklı olduğun kısımları kullanıyorsun ki?
 Tamam bu sunucuda daha yeni oynamaya başladım ama bu kadar da eziklemek ayıptır günahtır be kardeşim.

Bu olay tamamen bundan ibaret ve sende sadece şöyle yapıyorsun: ........''....,  ........('').... senin aldığın kısım burası, sadece benim kusur yaptığımı ve senin sütten çıkmış ak kaşık olmuş gibi gösteriyorsun kendini, zaten anlattım olayı en baştan anlatmanın anlamı yok kardeşim. İkimizin de beklediği birisi vardı ben de onu beklemek için kardiyo yaptım geldim sonra sen atar yaptın burada ben varım hayırdır gibisinden bende sana karşılık verdim ve sonra sen  hazırda bekliyordun direk kaptın sıramı ve seti ondan sonra bana yapılanı sana yapılınca tabi duramadın bir de düşük levelim ya hıncını alamadın...

#5 - 03.04.2021 07:56
Merhaba, incelendi.

Karşı tarafın ihlal yapması sizin ihlal yapabileceğiniz anlamına gelmiyor. Karşı tarafın ihlal yaptığını düşünüyorsanız siz de şikayet oluşturup savunmanızı bununla beraber sadece size açılmış olan şikayete savunma yaparak destekleyebilirsiniz.  Yapılan ihlalden dolayı Steven karakteri NON-RP kapsamında ceza alacak.

Şikayet kapatılmıştır.  K&A