Olayın öncesinde hepimizden önce bir tane adam vardı onu bekliyordum ben adamın 2 seti kalmıştı ben de kardiyo yapmaya gittim ve şikayeti açan şahıs başına dikilmiş ve ben de kardiyom bitince gittim hemen yanına kaç set kaldı dedim ikimizin de beklediği şahısa, beklediğimiz şahıs bir şey yazmadı, bu şikayeti açan şahıs ise sırada ben varım falan yaptı ben de senden önce ben vardım dostum yaptım ondan sonra bu şikayeti açan şahıs /gym calis yazmış adamı bekliyor olduğunu anladım ve bu sefer ben de chat kısmını açıp komutu yazarken adamın seti bitti gitti bu şikayeti açan şahıs da hemen kaptı, bu hazırda bekleme muhabbetinden önce o konuşma safhasındayken de küfürlü bir cümle kurunca dellendim ben de küfürlü cümleler kurdum ondan sonra şikayeti açan şahıs bana böyle yaptığı için yani sıramı benden sonra gelmesine rağmen sanki benden önce gelmiş gibi davranıp sıramı kapması benim canımı sıktı ve ben de bu şahısın seti biter bitmez sırasını kaptım ondan sonra da oyundan çıktım zaten.
Loglara bakarak olayı kontrol edebilirsiniz benim içim rahat bu arkadaşımız kendisini üste çıkartmaya çalışıyor bu da benim canımı sıkıyor. Gereğinin yapılacağını bilmek içimi rahatlatıyor. Bütün admin arkadaşlara kolay gelsin.