Konu: Yaralı kural ihlali  (Okunma sayısı 1025 defa)

#10 - 26.03.2021 14:28
Yaralandıktan sonra ekibimizden kişiler rolle gelip bizi araca bindiriyor, yaralı rolüne uyuyoruz.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#11 - 26.03.2021 15:56
Öncelikle herkese selamlar. Bu şikayetin Rodeo'da parti rolü yaptığımızdan dolayı, OOC kin ile açıldığını düşünüyorum. Savunmama düşüncelerime göre devam edeceğim. Vurulduğumuzdan beri yapılan tüm rolleri, elimde olduğunca size aktaracağım.

Dün, gece saatleri 22:03 saatinde Henessy'nin saldırısı sonucunda hepimiz vurulduk. Bir süre sonra Peterson'dan birkaç arkadaş geldi ve yaralı olanlara müdahale ederek bizi kurtardılar. Zaten vurulduğum andan itibaren yaralı rolüne başladığımı, acı çektiğimi vesaire görebilirsiniz. Tahminimce görmek istediğiniz şey de buydu. Evet, yaralandık bakın yerde yatıyoruz.

Sonrasında arkadaşlar, sistemsel yerde kalma süremizin bitmesiyle beraber bize tedavi rolü uyguladılar. Arabalara vesaire taşıdılar. Rolümüze devam ettik. Haik'in ve benim bu ss'te acı çektiğimizi ve vurulduğumuzu rolle gösterdiğimizi fark edebilirsiniz. @BatuhanC burada gayet yaralı rolü yapıyor. Devamında telefonla konuşurken de rolüne devam ediyor.

Ayrı olarak kendi yedeklediğim chatlogumdan birkaç ss atacağım, belki bazı şeylere daha kolay zemin hazırlarız. İhlal yaptığımı düşünmüyorum, en azından bireysel olarak. Arkadaşlar da gayet rolündeydi. Atacağım ss'ler vurulduktan sonra hemen başladığımız yaralı rollerinin kanıtıdır.

Daha sonrasında karakterim, r19 rütbesindeki Talik (Tilki)'i arıyor ve durumu bildiriyor, telefon konuşmasında da yaralı rolü yaparken vurulmayı ne kadar içerlediğimi görebilirsiniz. Karakterimi oynarken her türlü inceliğe dikkat etmeye çalışıyorum genelde.

Daha sonra bizi kaldırdılar ve Kasparov bulvarına, East Beach'e götürdüler. Yani arkadaşlarımızın söylemesine göre kalkar kalkmaz 15 dakka sonra Rodeo'ya gidip dans etmedik. Buraların bir arka perdesi var ve insanlar bunu bilmesine rağmen, çamur atma işlemine girişiyor. Bulvarda toplanıyoruz ve Pakrad bana ve diğer dost dediğimiz birliklere "Rodeo'ya gideceğiz" diyor. Bana da tam olarak ss'te görebileceğiniz gibi, orada duracağız, onları sokmayacağız diyor. Gözdağı işlemi klasik. Bulvarda çevirdiğimiz rolün chat-log'unu atıyorum, üstelik loglarda @BatuhanC ve @bakhtiyar'ın yaralı rolllerine devam ettiğini görebilirsiniz. Pakrad'ın "silaha gerek yok" dediğini bile görebilirsiniz, her şey gayet basit.  Paul King'in (Ballantine) bana PM'den durumu sordu ve ben de onu bilgilendirdim, yaralı rolü yapmadığımıı düşünen arkadaşlar için söylüyorum, aracı bile başkasına sürdürüyoruz. Aşağılarda zaten bütün parti rolleri boyunca yaptığım yaralı rollerini bir chat-log'a bıraktım, attığımda ballantine uyarı vermeden "ÖNCE" de yaralı rolü yapıyorum. Canlı oyun için ekran kayıtları zaten var, attım.

Sonrasında Rodeo'ya gidiyoruz ve bir süre oturuyoruz. O sırada karakterlerimiz kendi arasında makara çeviriyor, olayın şokunu falan atmaya çalışıyor. Sonrasında Pakrad bana "Çelik yeleği neden giydiğimi anladın mı?" tarzına şakayla karışık soru soruyor ve ben de gülüyorum. Bunu söylememin sebebi, zaten Pakrad'ın da belirttiği gibi "çelik yelek" giymesi. Buna dahil olarak, karakterimin kafasına bakacak olursanız yaralı rolüme o ortamda da devam ediyorum.

Sonrasında karakterler bir süre daha takıldıktan sonra, arkadaşlarımız şarkı açıyor ve eğlenerek kötü durumu egale etmeye çalışıyorlar, kimsenin anormal bir durum sergilediği yok, ciddi anlamda müzik ve dans ediyoruz. O esnada hala rolüme devam ediyorum, aşağıda görebilirsiniz.

Yukarıdaki görüntüde parti yeni başlıyor, ben yaralı rolümü yaparken aynı zamanda dans ediyorum. Saate bakacak olursanız, yaralanma işleminden tam tamına 40 dakika geçmiş, sıyırık gibi hasarları tedavi etmek için sekiz saat put gibi oturup "sargıyla oturuyor" emote'u veremem, gereksiz bir hareket olur bence.

Yaralı rollerimin ss'lerine devam ediyorum. (aralarda arkadaşlarımın şikayet yediğimizi gördüğünde bana discord'dan attıkları ss'ler var.)

Son olarak da aşağıda parti rollerinde verdiğim tüm emote'ları atıyorum, yaralı rolü yaptığımı sanıyorum gayet. Bu arada sıyırık rolü yaptım, kendi rolümü kendim seçme hakkı bıraktılar, özel olarak emote'la vurdukları bir bölgem vesaire yok. Dahilinde zaten arabadan yuvarlanarak inip kafama AK ile sıkıldıktan sonra bu rolü de yapmam gayet doğal gibi geliyor.

Bu arada, rollerin hepsi bitiyor, sokağımda da yaralı rollerime devam ediyorum. Saat farkı ve zaman dilimlerini ss'lerden bakarak birleştirebilirsiniz.

ballentine ile PM yazışmamız öncesinde de yaralı rolü yaptığımı görebilirsiniz. Teşekkürler, seviyeli ve iyi forumlar.

#12 - 26.03.2021 16:09
@KSZ 'nin güzel savunmasından sonra ek bir açıklama yapmak isterim, orada yazılan kısık sesler çevrede kimse yokken atıldı. SS'de belli olmakta, birine karşı söylenmedi. (kısık ses)

#13 - 26.03.2021 16:20
Öncelikle savunmalarınızı yaptığınız için teşekkür ederim. Fakat herkesin savunmalarına bakacak olursak bizi almaya geldiler ve ya tedavi edildi tarzı savunmalar yapılmış. Şimdi arkadaşlara bir şey sormak istiyorum chat loglar atılmış ssler atılmış. Siz yerdeyken birliğinizde ki adamlara haberi veren kim? Orada bulunan herkes vuruldu. Yani siz sistemsel yere düştüğünüzde 180 saniye bekleme süresi var. Fakat attığınız sslerde siz daha yerdeyken adamlarınız başınızda duruyor? Ben burada bir mix olduğunu düşünüyorum açıkcası.

#14 - 26.03.2021 16:45
Öncelikle savunmalarınızı yaptığınız için teşekkür ederim. Fakat herkesin savunmalarına bakacak olursak bizi almaya geldiler ve ya tedavi edildi tarzı savunmalar yapılmış. Şimdi arkadaşlara bir şey sormak istiyorum chat loglar atılmış ssler atılmış. Siz yerdeyken birliğinizde ki adamlara haberi veren kim? Orada bulunan herkes vuruldu. Yani siz sistemsel yere düştüğünüzde 180 saniye bekleme süresi var. Fakat attığınız sslerde siz daha yerdeyken adamlarınız başınızda duruyor? Ben burada bir mix olduğunu düşünüyorum açıkcası.

Arkadaşımın dediğine açıkça katılıyorum, sıyırma rolü yapıyorsunuz evet dans ediyorsunuz felan ama sonuç olarak 6 kişiden mermi yediğiniz gerçeğini hiç birşey değiştiremez. Dün akşam "Vice Suad" adlı discord sunucusunda sohbet etmek amaçlı sesliye toplandığımızda, bize verilen yanıt "o oyun hatası biz orada lay 8 de oturuyorduk dans etmiyorduk" oldu, orada çoğu kişi tepkisini ortaya koydu ve oyunda böyle bir hata veya bug olmadığını söyledik. Şimdi de dans ederken'ki ss lerinizi atıyorsunuz.

#15 - 26.03.2021 17:12

3 araba silahlı şekilde bizi bulmanız doğal geldi, bizim oraya 4 kişi gelmemiz mi garip geliyor? Tabi ki böyle bir durumda hemen gelecekler, yakınlarda duruyorlar silah sesleri yankılanıyor. Ayrıca konum bilgim mevcuttu eğer ki ek kanıt gerekirse atabilirim.

#16 - 26.03.2021 17:12

Arkadaşımın dediğine açıkça katılıyorum, sıyırma rolü yapıyorsunuz evet dans ediyorsunuz felan ama sonuç olarak 6 kişiden mermi yediğiniz gerçeğini hiç birşey değiştiremez. Dün akşam "Vice Suad" adlı discord sunucusunda sohbet etmek amaçlı sesliye toplandığımızda, bize verilen yanıt "o oyun hatası biz orada lay 8 de oturuyorduk dans etmiyorduk" oldu, orada çoğu kişi tepkisini ortaya koydu ve oyunda böyle bir hata veya bug olmadığını söyledik. Şimdi de dans ederken'ki ss lerinizi atıyorsunuz.

Şikayette adınız geçmiyor, birinin avukatı değilsiniz. Burada sizin konuşmaya hakkınız yok.

#17 - 26.03.2021 17:18
Kendimi şu zamana kadar hep tuttum, sessiz kaldım. Biriktirdim, şimdi bu gördükleriniz şikayetin işleyişini değiştirsin diye atılmıyor. Sadece insanların gerçek yüzleri belli olsun, oyunu OOC olarak yaşamıyorum. Bir kere bile böyle bişeye kalkışmadım, benim açıklamam buraya kadar. Herkes yaptığını saklamasın, şerefiyle davransın. Şikayet sonuçlanabilir.

Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 26.03.2021 17:21 berkayinho »

#18 - 26.03.2021 17:20
Merhaba, şunu söyleyeceğim. Ek olarak bu ekran görüntüsünün de sansürsüz halini atarsan sevinirim, orada PM konuşmaları bariz belli.
« Son Düzenleme: 26.03.2021 17:22 SoftwareTheLord »

#19 - 26.03.2021 17:23
Kimseden çekindiğim yok, ayrıca bana edilen küfürler vesayre benim ettiklerimin yanında bir hiç sayılır. Aynı zaman da Discord ortamında olan birşey foruma veya oyuna yansıtılmıyor. Orası benim kişisel kullanım alanım buna kimse karışamaz oyunda ve ya forumda kimseye bu şekilde bir yaklaşımımız veya tutumumuz olmadı bugüne kadar. Benim discorduma gönderilen ajandanda haberimiz vardı bizde salak değiliz o kadar merak etmeyin. Siz daha çok işinize yarayacak şeyler almak isterken sadece benim istediklerimi aldınız o kadar  ;)