Konu: Yaralı kural ihlali  (Okunma sayısı 1019 defa)

#0 - 26.03.2021 13:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pakrad Kasparov @bakhtiyar , Dyton Lewis @KSZ , Haik Kalashnikov @BatuhanC , Vinzenco Pellegrini @berkayinho

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Hennessy Crime Family üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yaralı kural ihlali-

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler uzun namlulu silahlar ile vurulmasından sonra Rodeo bölgesinde parti verip dans etmişler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  Vurulduklarına dair kanıtları buraya atıyorum.

Spoiler: GösterGizle

#1 - 26.03.2021 13:13
Şunu da eklemek istiyorum - AK47 Silahı ile vurulduklarına dair kanıt olarak atmak istedim
« Son Düzenleme: 26.03.2021 13:15 Hükümsüz »

#2 - 26.03.2021 13:14
Şahitliğimi onaylıyorum, Vurulduktan yaklaşık 15 dakika sonra Rodeo'da hiç bir şey olmamış gibi tehdit edici telefon konuşmaları, sanki hiç vurulmamış gibi dans etmeleri?

« Son Düzenleme: 26.03.2021 13:18 HükümsüzYaveri »

#3 - 26.03.2021 13:22
Görüldüğü üzere karakterim yaralanınca üzerinde bir çelik yelek var. Yaralı rolü yapmadım değil, yaptım. Mermiler yeleğe gelmiş şeklinde rol yaptım ve bununda ekran görüntüsü diğer bilgisayarımda mevcut, eve geçince atarım.

Dyton'da yaralı rolünü yapıyordu, sürekli olarak karakterinin üzerinde /ame kolunu tutuyor, sargılı tarzı bir emote vardı.

Herhangi bir çatışmaya veya bir olaya karışmıyoruz. Bir parti rolünde karakterler eğleniyor, kurallarda 8 saat boyunca put gibi kalacağımız yazmıyor.
« Son Düzenleme: 26.03.2021 13:27 bakhtiyar »

#4 - 26.03.2021 13:28
Birincisi 15 dakika geçmedi bilgisayara geçince ek kanıt atacağım, ayriyetten vuran kişi emote ile belirtmediğ için kolumuzdan vurulma rolü yaptık. @ballantine rolün en başından beri vurulmadan sonra izliyordu. Bu şikayet sadece OOC kinden dolayı oluşturulmuş bir şikayettir. Kişiye karşı agresif bir rol yapılmadı. Kolundan vurulan birisi kolunu tutup dans edebilir. Ayrıca aktif medikal servisi yok, ne yapmamızı bekliyorsunuz? Rol yapıyoruz, OOC yaşamıyoruz belirli rollerde fast geçmemiz gerekiyor.

#5 - 26.03.2021 13:29
Görüldüğü üzere karakterim yaralanınca üzerinde bir çelik yelek var. Yaralı rolü yapmadım değil, yaptım. Mermiler yeleğe gelmiş şeklinde rol yaptım ve bununda ekran görüntüsü diğer bilgisayarımda mevcut, eve geçince atarım.

Dyton'da yaralı rolünü yapıyordu, sürekli olarak karakterinin üzerinde /ame kolunu tutuyor, sargılı tarzı bir emote vardı.

Öncelikle, realistik bir sunucuda oynuyoruz. Sen gerçek hayatta vurulduğun zaman isterse üstünde çelik yelek olsun, yaklaşık 15 dakika sonra dans mı ediyorsun? Hadi diyelim gerçek hayattan düşünmüyelim. Mermiler yeleğe gelmiş rolü yaptım diyorsun ama /ame kolunu tutuyor, sargılı tarzı emoteler atmışsın? Mermi yeleğe gelmişse niye öyle emoteler ile yaralı rolü yapıyormuşsun gibi gösteriyorsun?

#6 - 26.03.2021 13:34
Şikayeti ben açtım, herhangi bir yorum da bulunmuyacağım. Kimse vurulduktan 15 dakika sonra dans etmez mantıken.

#7 - 26.03.2021 13:35

Öncelikle, realistik bir sunucuda oynuyoruz. Sen gerçek hayatta vurulduğun zaman isterse üstünde çelik yelek olsun, yaklaşık 15 dakika sonra dans mı ediyorsun? Hadi diyelim gerçek hayattan düşünmüyelim. Mermiler yeleğe gelmiş rolü yaptım diyorsun ama /ame kolunu tutuyor, sargılı tarzı emoteler atmışsın? Mermi yeleğe gelmişse niye öyle emoteler ile yaralı rolü yapıyormuşsun gibi gösteriyorsun?

Tekrardan merhabalar. Sana uygun bir dil ile derdimi anlatacağım, umarım anlarsın.

Öncelikle karakterimin üzerinde çelik yelek var. Birkaç mermi ile düşüyorum, o sıra zaten canım 70'di. Ben düşünce kimse bana nereden vurulduğumu vb. söylemedi. Biri bana deseydi ki bacağından veyahut kolundan vuruldun. Bende ona göre rolümü yapardım, fakat kimse bana bir şey demeyince mermiler yeleğe isabet etmiş şekilde rol yaptım ve yeleği rolsel olarak attım. Gerekli şekilde ise yaralı rolleri yapıldı, eve geçince de söylediklerimi kanıtlarım.

#8 - 26.03.2021 13:46
Alıntı
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Yukarıya oyun kurallarından bir kural bıraktım. Açtığınız ekran görüntülerinde de görüldüğü üzere herhangi bir yaralı kural ihlali yapılmadı. Karakterlerimizin vurulduktan sonra herhangi bir çatışmaya girmesi gibi bir konuda ortada yok. Sekiz saat boyunca robot gibi duracağımız kurallarda yazmıyor. Çatışma veya benzeri bir olay yok. Kendi aramızda bir parti düzenliyoruz ve eğleniyoruz.

Vurulduktan sonra yanlış bir hareket yaptığımızı düşünmüyorum.

Sunucuda aktif medikal servisi olmadığından bazı rollerde mecburen fast geçmek zorunda kalıyoruz. Bu da fast geçmek zorunda kaldığımız durumlardan birisi. Elimizdeki imkanlar doğrultusunda gerekli yaralı rollerini zaten yaptık.

Bir başka ekran görüntüsü daha bırakayım. Vurulduktan sonra Michael Peterson ve Brennan Ragazzo karakterleri aracılığıyla araca taşınıyorum.

« Son Düzenleme: 26.03.2021 13:54 BatuhanC »

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#9 - 26.03.2021 14:07
Az sonra rolün tüm chat-loglarıyla ve gerekli sslerle güzel bir savunma yazacağım.