Konu: [23.03.2021 - Rose Hennessy] Brawl  (Okunma sayısı 494 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 24.03.2021 16:15
 Merhaba,

Her ne olursa olsun bir brawl durumunda silah çekemezsiniz. Rose Hennessy “Brawl Kural İhlali” yaptığı gerekçesiyle ceza alacak.

Şikayet açan tarafın Fear RP savunmalarını okudum. Bir birlik hood onayı aldığında haritadaki o boyalı alanı boşuna koymuyoruz. Eğer ki sizin bir birliğiniz olsa ve hood onayı alsanız siz de karşıdaki oyunculardan aynı şekilde davranmalarını beklersiniz. Hood bölgesini koyma amacımız oraya giren karakterlerin, bulunduğu bölgede bir yapılanma olduğunu otomatik olarak bilmesi gerektiği içindir. Bunu biraz daha irdelersek “karakterim kafadan sakat, tanımıyor kimseyi, korkusuz karakter” gibi yerlere evriliyor. Sunucuda bir düzen var ve bu düzen hood bölgelerini de kapsıyor. O bölgeye girdiğinizde karakteriniz bunu bilmek zorunda. Nasıl ki gerçek hayatta(hiç tanımasanız bile) bir ücra mahalleye girdiğinizde etrafta birkaç toplu grup görünce ister istemez çekingen davranıyorsanız burada da(onaylı bir hood bölgesinde olduğunuz için) aynısını yapmak zorundasınız. Yasaklanan arkadaslarınızdan pek bir farkınız olduğunu düşünmüyorum, sadece size zaman tanımak istiyorum. Madem karakterleriniz rolsel olarak tanımadı, sonuçlarına da yine rolsel olarak katlanabilirsiniz.

Eugene Riemenschneider ve Ishaaq Awan karakterlerinin CK(karakter ölümü) izinleri Hennessy Crime Family(R19 ve R20) üyelerine verilmiştir.

Kışkırtıcı ve tartışma içerikli yorum atan kullanıcılar forum üzerinden uyarı alacak.

Şikayet kapatıldı, iyi eğlenceler.

« Son Düzenleme: 24.03.2021 16:17 dixsept »