Şikâyet açmak için şikâyet açmıyorum. Ben de senin gibi, diğer insanlar gibi bu sunucunun oyuncusuyum ve hakkımı aramak için şikâyet açıyorum.
Bana karşı yapılan bir ihlal olduğu için şikâyet açıyorum. Senin R19'una ya da R20'ne bu rolleri yapan kişi ben değilim. Ishaaq Awan'ı zorla mekâna itekleme rolünün ardından bu brawl rolü çıkıyor. Benim paylaştığım streamable videosunu izleyebilirsin, hiçbir şekilde hood içerisinde bu roller gerçekleşmiyor. Edward Gallaghan'ın bana hasar vermesiyle ben de dahil oluyorum, fakat sıradan bir kavga için yirmi beş yaşındaki bir iş kadını tarafından Rodeo ortasında vuruluyorum. Bu bana göre bir ihlal, bu yüzden de şikâyet açma gereksinimi duydum. Hiç kimseye kinlendiğim vesaire de yok, şikâyetin gidişatını başka yerlere çekmeyelim, tartışmayalım.
Oradaki kavgayı ayırmaya çabalayan birisiyim sadece. Ne yani, istediğini mekânına zorla sokup içeride kendi rolünü kendin şekillendir diye beklemeli miydi karakterler? Kendilerini savunmalarının ardından silah çekiyorsun ve ateşliyorsun. Olay esnasında rolü izleyen Lui isimli yetkili bu brawl rolünde bir sorun görmedi. Bu da demek oluyor ki geçerli bir brawl rolü var ve Rose Hennessy'de brawl rolünde silah kullandı.
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Ve bu olay da yasak.