Tamirhane işleten biri olarak, gelen müşteriler herhangi bir parça taktırmak istiyor ve fiyatını duyunca ya çok azmış gayet güzel diyip yaptırıyor yada çok pahalı diyip çekip gidiyor. Çalışan işçiler de böyle olunca garajda saatlerini harcıyor bekliyor. Belirli bir kataloğumuz var fiyatları ona göre belirledik ama her aldığım çalışan her müşteriye eşit davranmıyor ister istemez ben oyunda yokken veya tamirhanede sorumlu kişi oyunda yokken 1000$ jant fiyatına 2000$ dolar diyip müşterilerden alabiliyor.
Bunun yerine modifiyedeki sistem fiyatlarının daha düzgün hale gelmesi, mesela 10x nitro 10K olup, sistemin bu parayı takan tamirciden alması (tabi önce müşteri 10k verecek yapan tamirciye) ve 1K veya her neyse duruma göre 2K firma kasasına otomatik atılması ve firma kasasından da bizim işçilere maaş yöntemi verir gibi maaş vermemiz daha mantıklı duruyor. Çünkü A garajı 1 jant için 1000$ alıyorken B garajı 1500$ C garajı 3000$ bile alabiliyor ve bunun önüne geçilemediği için böyle bir arge konusu açtım.
Ek not olarak: Rekabet ortamı olmaz diyenler belki olabilir fiyatların her garajda aynı olmasından dolayı diye. Yalnız şöyle bir şey var en çok kim reklam atar kim garajını tanıtır ve kendini sevdirirse yine o garaj müşterisini çeker diye düşünüyorum.