Konu: Modifiye Ücretlerinin Firma kasasına atılması  (Okunma sayısı 587 defa)

#10 - 08.08.2021 21:22
Bunun sistemsel olarak desteklemiyorum. IC olarak dönen bir şey. Rekabet konusu bu sistemin gelmesini engelliyor. Benim fikrimce böyle bir şey olursa tercih edilen garaj sayısı git gide azalır. Müşterilerin tercih ettiği garaj sadece reklam aktiflik üzerinden seçilecek gibi duruyor, anlattığınız sistem gelirse. Bu yüzden IC roller aksayabilir, azalabilir, git gide garaj rolleri sonlanabilir. Aynı konseptler arasında en önemli şey, rolü en çok etkileyen etken rekabettir, benim fikrimce.

Maalesef ki desteklemiyorum. ^^iyiforumlar
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 09.08.2021 00:41
Bunun sistemsel olarak desteklemiyorum. IC olarak dönen bir şey. Rekabet konusu bu sistemin gelmesini engelliyor. Benim fikrimce böyle bir şey olursa tercih edilen garaj sayısı git gide azalır. Müşterilerin tercih ettiği garaj sadece reklam aktiflik üzerinden seçilecek gibi duruyor, anlattığınız sistem gelirse. Bu yüzden IC roller aksayabilir, azalabilir, git gide garaj rolleri sonlanabilir. Aynı konseptler arasında en önemli şey, rolü en çok etkileyen etken rekabettir, benim fikrimce.

Maalesef ki desteklemiyorum. ^^iyiforumlar
Fikrine saygı duymalıyım ama senin dediğin rekabet sanki yarışçı birlikleri üzerine konuşulmuş gibi oluyor. Firma olarak konuşmak gerekirse firma sahibi işçi almak zorunda ve kişilere maaş vermek zorunda, zaten garaj modifiye işine (yarışçı birliğindeki garajlar hariç) oyuna yeni başlayan kişiler geliyor ve parası olmuyor. Onlardan bizim para almamız yerine firma kasasına atılıp çalışan işçilere çalıştığı kadar maaşı dağıtmak daha mantıklı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 09.08.2021 12:52
Firma çalışanları günde beş bin dolar kazanıyorsa bunun bin beş yüz doları firma kasasına gitmeli yani her yaptığı modifiyeden yüzdelik bir kesim olabilir yani yüzde yirmi vb bir miktar kasaya gider bu şekilde hem oyunculara maaş verme gibi roller daha kolay olur hemde para kazanmış oluruz bu şekilde olmadığı zaman tamirhaneye biri geliyor ve işe başlamak için para istiyor veriyoruz akşamına kazandığı paradan almak istiyoruz ama hiç müşteri gelmemiş gibi davranıyor yani demek istediğim para kazanmadığım şekilde bide üstüne maaş vermem çok saçma bence çok iyi arge destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 13.08.2021 13:30
Bu tarz bir sistem düşünmüyoruz. Fiyatlar oyuncudan oyuncuya değişebilir. Amerika'daki restoranlarda garsonların maaşının çoğunu bahşişten çıkarması gibi tamirci işçiler de kâr payından alıyor. Bunun yerine haftalık ücret alabilirsiniz işçilerden.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok