Konu: [11.03.2021 - Andre Rosenberg] Aktif Rolde Quit  (Okunma sayısı 377 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.03.2021 12:53
Saat 12.12'de oyuna giriş yaptım, crash yediğimde oyundan attığında bilgisayarımın kendi saatinde 12.07 gözüküyordu başta dediğim gibi 1 karakter ile giriş yapabilirsiniz gibi uyarı verdi Server closed dedi ve oyundan attı. Tekrar giriş yaptığımda da içeride ve dışarıda kimse yoktu.
30-35 dakika boyunca oyuna giriş yapamamanız bizimle alakalı bir problem değil diye düşünüyorum. Bana forum/discord üzerinden iletişime geçseydiniz sizi rahatlıkla beklerdim. Şikayetide oluşturmazdım.

Ayrıca rolde sadece Quit bulunmamakta, Sürekli RP ve Refuse RP'de olayın içerisinde, sizi tutmamıza rağmen kaçmanızda ihlale giriyor. Direnme emotesi vermediniz, kaçma emotesi vermediniz. Ayağa kalkıp koştunuz.

Ekstra eklemek istiyorum, oyununuzun crash verdiğini, 1 karakter olayınında ss'ini, video'sunu talep ediyorum. İyi roller.
« Son Düzenleme: 11.03.2021 12:56 BYyaho »

#11 - 11.03.2021 18:06
Üstüme 1 kere atladınız ayağa kaldırdınız kalktıgımda da kelepçemden tutulması ile ilgili bir emote verilmedi Lia geldi röle uymalı belirtti pmden kendisi ile de konuştum rolede düzgün bir şekilde devam ettim başta yaptığım Sürekli RP ve Refuse RP kuralını devam ettirmedim.

#12 - 11.03.2021 18:38
Üstüme 1 kere atladınız ayağa kaldırdınız kalktıgımda da kelepçemden tutulması ile ilgili bir emote verilmedi Lia geldi röle uymalı belirtti pmden kendisi ile de konuştum rolede düzgün bir şekilde devam ettim başta yaptığım Sürekli RP ve Refuse RP kuralını devam ettirmedim.
Kanıtları iyi kontrol edin, sizi tutmaktayız. Sürekli RP ve Refuse RP bulunmaktaydı. Bir kuralı ihlal ettikten sonra devam ettirmemeniz birşey değiştirmez, sonuçta o kural ihlalini yaptınız.

#13 - 11.03.2021 22:44
Kanıtları iyi kontrol edin, sizi tutmaktayız. Sürekli RP ve Refuse RP bulunmaktaydı. Bir kuralı ihlal ettikten sonra devam ettirmemeniz birşey değiştirmez, sonuçta o kural ihlalini yaptınız.
Başta kural ihlalinde bulundum, Support Lia gelip uyardı ve role devam ettim. Bu konuda herhangi bir Sürekli RP ve Refuse RP ihlalim yok. Zaten uyarımı bir yetkili yaptı ve role düzgünce devam ettim bunun üzerine neden şikayet açarsınız anlamıyorum, yetkiliyi çağıran kişide sizin olmanıza rağmen.

#14 - 11.03.2021 23:49
Başta kural ihlalinde bulundum, Support Lia gelip uyardı ve role devam ettim. Bu konuda herhangi bir Sürekli RP ve Refuse RP ihlalim yok. Zaten uyarımı bir yetkili yaptı ve role düzgünce devam ettim bunun üzerine neden şikayet açarsınız anlamıyorum, yetkiliyi çağıran kişide sizin olmanıza rağmen.
Uyarıldınız ancak tutmamıza rağmen kaçtınız? Quit attınız. Gelmenize rağmen PM atmadınız. İhlaller hala geçerli, uyarılmanıza rağmen devam ettiniz.

#15 - 12.03.2021 08:14
Uyarıldınız ancak tutmamıza rağmen kaçtınız? Quit attınız. Gelmenize rağmen PM atmadınız. İhlaller hala geçerli, uyarılmanıza rağmen devam ettiniz.
Rolde /q atmadım ama geldiğimde PM'den yazmamam hataydı bunu kabul ediyorum. Fakat Refuse RP ve Sürekli RP ihlallerime devam etmedim düzelttim.

#16 - 12.03.2021 18:46
Ceza alacak. K&A