Konu: Birden fazla kişi.  (Okunma sayısı 1015 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.03.2021 03:32
Bir şey daha eklemek istiyorum;

Akira Nakamura adlı karakter sivilken bize ateş açtı.
« Son Düzenleme: 10.03.2021 17:42 Redkeys »

#11 - 11.03.2021 01:59
Bu arada Spawn Kill adında bir kural olmadığını söylüyorsunuz fakat aşağıda atacağım linkte Keddy adminin açtığı şikayette ceza alan oyuncular mevcut. Aynı şey başımıza geldi fakat polislerden daha çok zarar gördük ve ek olarak yumruk atan bir şahıs bulunuyordu.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=104012.0

#12 - 11.03.2021 18:22
Öyle olurduya böyle olurduya girersek çıkamayız, hayal dünyasında yaşamıyoruz. PD'nin dahil olduğu rolü iptal ettirecek, bir durum yok. Oradan çıkma şansınız yoktu, heryerde silahlıydık. Her türlü düşecektin ki yapılan bir ihlalde yok zaten Spawn koruması diye bir şey var sunucuda interior giriş/çıkış durumlarında 3-4 saniyeliğine hasar almıyorsun. Eğer hasar alsaydın evet, bu avantaja dönüşürdü. Fakat, sana karşı bir avantaj kullanmadık. Kaçamazdın.
Her yerde silahlı falan değildiniz, durum böyle olsa diğer arkadaşların bana bir yandan küfür edip bir yandan yumruk atmak yerine sana, Akira'ya ve korkusuz Leonardo'ya yardım ederdi. Zaten düştükten bir kaç dakika sonra polisler geldi, orada yaptığınız ihlaller olmasa polis gelmeden oradan kaçabilecektik. Bunu var sayım olarak söylemiyorum, orada dediğim gibi üyesi olduğum birlikten bir çok üye bulunuyordu, bug yapmadan ve yumruk atmadan ikimizide düşürseniz diğer arkadaşlarım gelip beni kurtarırdı fakat birliğinizin diğer üyeleri beni kaçırma rolüne giriştiği için bunu yapamadılar, polis geldikten sonra ise bir çok arkadaşım bizi kurtarmak adına VCPD'ye ateş etti zaten, sizin de eksik kalır bir yanınız olmayacaktı. Beklemediğiniz apaçık ortada, interiordan dışarı çıktığım gibi mermi yağmuruna tutuyorsunuz, spawn korumasında da ateş ediliyor fakat freezen devam ediyor ve ateş etmeye devam ediyorsunuz, bir saniye arayla ard arda mermi geliyor, ben çıkana kadar canım iniyor zaten ve Leonardo'nun yumruk atmasıyla beraber de stan yiyip yaralıya düşüyorum. Daha fazla dediklerine yanıt yazmayacağım, dediğim gibi her şey ortada.
Can gidiyor, hımm. Peki öyle olsun bi aşağıya attığım yoruma dikkat edersen sevinirim 4 saniye özellikle, saniyeleri yazıyorum aşağıya.

#13 - 11.03.2021 18:24
Saniye 6'dan 11'e kadar pür dikkat videoyu izlemenizi istiyorum, arkadaşa biz 4 saniye boyunca ateş etmemişiz. Arkadaşın Freeze'i geçtikten sonra ateş etmişiz, teşekkür ederim savunmam bu kadardır. Kimsenin kimseyi kandırmasına gerek yok, Spawn Kill yapmadığım bariz ortada.

#14 - 11.03.2021 20:20
Saniye 6'dan 11'e kadar pür dikkat videoyu izlemenizi istiyorum, arkadaşa biz 4 saniye boyunca ateş etmemişiz. Arkadaşın Freeze'i geçtikten sonra ateş etmişiz, teşekkür ederim savunmam bu kadardır. Kimsenin kimseyi kandırmasına gerek yok, Spawn Kill yapmadığım bariz ortada.
Dostum, spawn kill yaptığın bariz ortada, resmen videoda Castro'nun üstüne mermi yağıyor, Castro'nun canı gidiyor ve yumruk atılıyor, Freezen'i geçmemişken canı gidiyor, video ortada, tarafımızca daha fazla yorum gelmeyecektir.

#15 - 11.03.2021 22:33
Tarafımca da daha yorum gelmeyecektir, 3-4 saniye gibi bi spawn koruması var zaten ben de 3-4 saniye bekleyip ateş açmışım videoda gözüküyor, iyi roller.

#16 - 13.03.2021 14:02
Aktif Şikayet.

#17 - 14.03.2021 18:05
Dostum, spawn kill yaptığın bariz ortada, resmen videoda Castro'nun üstüne mermi yağıyor, Castro'nun canı gidiyor ve yumruk atılıyor, Freezen'i geçmemişken canı gidiyor, video ortada, tarafımızca daha fazla yorum gelmeyecektir.
Bunu kaçırmışım pardon, mermiler yağıyor diyorsun da 3-4 saniye bekledikten sonra sıkıyoruz zaten arkadaşının emote verip bizi düşürmesini mi bekleyelim?

#18 - 14.03.2021 18:12
Ek olarak videonun sonunu yavaşlatmış arkadaş teşekkürler, ilk attığımız mermide hasar yemiyo 2-3-4' da sıktıklarımızda yiyor, teşekkürler.

#19 - 14.03.2021 22:10
Ek olarak videonun sonunu yavaşlatmış arkadaş teşekkürler, ilk attığımız mermide hasar yemiyo 2-3-4' da sıktıklarımızda yiyor, teşekkürler.
Videonun sonunu ikinizin de ateş ettiğini kanıtlamak için attım, ilk başta hasar yemiyorum evet ama 29. saniyede freezen'de olmama rağmen ard arda iki mermi birden geliyor, shotgun ile o kadar hızlı ateş etmeniz imkansız, biriniz ateş ediyor, ardından ise diğeriniz ediyor.