Selam, arkadaşlarla girdiğimiz roller zevkliydi fakat bir süreden sonra rahatsız edici bir hal almaya başladı. IC olarak karakterimin eski dostu Castro bana SMS attı ve bir süredir düşman olduğumuz, dün gece bize hoodumuzda ateş eden Aaron karakterini bulduğunu söyledi, zaten silahla onu arıyordum ve hızlıca oraya gidip ona ateş ettim. İnterior içine kaçtı, Castro ise peşinden gidip onu düşürdü, ardından ben de Castro'nun peşinden interior'un içine girdim, dışarı çıktım ve samp fiziklerinden ötürü karakterim donuk haldeyken " Hiç bir şekilde kıbıldanmıyor. " bana ateş açıldı. Leonard karakteri tıpkı Castro'ya yaptığı gibi bana yumruk attı. Şikayetteki kişilerin bunu inkar edeceğini düşünmüyorum, eğer böyle bir durum olursa videolu şekilde kanıt yüklerim. Ardından polisler geldi ve silahlarımıza el koyuldu. Yapabilecekleri savunmayı az çok tahmin edebiliyorum. " Leonard'la alakamız yok. ", " Zaten düşecektin. " vs. arkadaşlar, Cross'un da dediği gibi, SAMP fiziğinde Freezen gibi bir bug olmasaydı ve sizde Aaron karakterinin yaptığı gibi Freezen süresinin geçmesini bekleyip daha sonra ateş açsaydınız rol iki taraflı zevkli bir hal alırdı ve şartlar değişebilirdi. Castro ile size hiç bir bug olmadan ve Leonard'ın yumruklarıyla stan yemeden size karşılık verebilseydik, kazanma ihtimalimiz olabilirdi. En kötü ihtimalle birimiz düşerdi ve ayakta kalan silahı alıp kaçabilirdi, orada birliğimizden bir çok üye ve araçlarımız, motorlarımız bulunuyordu. Silah kaptırmamız spawn kill ve ÇKİ ihlalleri yapılmasa olağan değildi. Gereğinin yapılmasını istiyorum, şikayet olumlu sonuçlanınca silahlarımız için iade ticketı oluşturacağız. Gerekmedikçe tarafımızdan daha fazla savunma gelmeyecektir, bana da spawn kill attığınızı ve yumruk salladığınızı inkar ederseniz videoyu yükleyebilirim. İyi oyunlar, iyi akşamlar.