Konu: Birden fazla kişi.  (Okunma sayısı 1013 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.03.2021 20:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Akira_Nakamura @MeqquenN Billy_Gauthier @UnknowNNN Leonard_Clifford @Pyth

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lopez_Delgado @Redkeys

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.03.21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Spawn Kill
Çatışma Kural İhlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC olarak düşmanımız olan bir karakteri gördüm, arkadaşım Lopez'e SMS attım ve kişiye ateş açtık, ardından interior içerisine girdi, onu yaralıya düşürdüm ve kaçmak için dışarıya çıktım. Ben henüz Samp fiziğinden dolayı donukken bana Akira ve Billy karakteri tarafından ateş açıldı, bir yandan da Leonard karakteri bana yumruk atıyordu. Nereden ateş edildiğini görünce karşılık verdim fakat zaten canım epey inmişti, yumrukla saldıran Leonard'ında desteğiyle yaralıya düştüm.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Deagle marka silahıma el koyuldu, spawn kill  ile ve silahlı olmama rağmen yumruk ile düşürülmeseydim Lopez karakteri ile karşılık verebilirdik, en kötü kaçardım ve polisler tarafından yakalanıp silahıma el koydurmazdım.

#1 - 09.03.2021 21:10
Spawn kill hangi politikada acaba? Sen içeriye girip IC'da benim "Amca" dediğim karakteri yaralıya düşürüyorsun ben de dışarıda seni bekleyip çıktığın zaman ateş açıyorum? Ne yapmamı bekliyordun dostum, emote verip beni indirmeni falan mı beklemem gerekiyordu? İçeride olanlardan haberim var geliyorum ve seni vuruyorum bunda anormal bir durum gözükmemekte, bir kural ihlali göremedim açıkçası. - Yani sen çıkıcaksın emote verip ateş edeceksin falan kusura bakma da ben onları beklemem, dışarıda zaten arkadaşını vururken sen çıkıyorsun içeriden her türlü sana da sıkacağım, sana kim dedi ki içeriye gir diye?

#2 - 09.03.2021 21:14
Selam, arkadaşlarla girdiğimiz roller zevkliydi fakat bir süreden sonra rahatsız edici bir hal almaya başladı. IC olarak karakterimin eski dostu Castro bana SMS attı ve bir süredir düşman olduğumuz, dün gece bize hoodumuzda ateş eden Aaron karakterini bulduğunu söyledi, zaten silahla onu arıyordum ve hızlıca oraya gidip ona ateş ettim. İnterior içine kaçtı, Castro ise peşinden gidip onu düşürdü, ardından ben de Castro'nun peşinden interior'un içine girdim, dışarı çıktım ve samp fiziklerinden ötürü karakterim donuk haldeyken " Hiç bir şekilde kıbıldanmıyor. " bana ateş açıldı. Leonard karakteri tıpkı Castro'ya yaptığı gibi bana yumruk attı. Şikayetteki kişilerin bunu inkar edeceğini düşünmüyorum, eğer böyle bir durum olursa videolu şekilde kanıt yüklerim. Ardından polisler geldi ve silahlarımıza el koyuldu. Yapabilecekleri savunmayı az çok tahmin edebiliyorum. " Leonard'la alakamız yok. ", " Zaten düşecektin. " vs. arkadaşlar, Cross'un da dediği gibi, SAMP fiziğinde Freezen gibi bir bug olmasaydı ve sizde Aaron karakterinin yaptığı gibi Freezen süresinin geçmesini bekleyip daha sonra ateş açsaydınız rol iki taraflı zevkli bir hal alırdı ve şartlar değişebilirdi. Castro ile size hiç bir bug olmadan ve Leonard'ın yumruklarıyla stan yemeden size karşılık verebilseydik, kazanma ihtimalimiz olabilirdi. En kötü ihtimalle birimiz düşerdi ve ayakta kalan silahı alıp kaçabilirdi, orada birliğimizden bir çok üye ve araçlarımız, motorlarımız bulunuyordu. Silah kaptırmamız spawn kill ve ÇKİ ihlalleri yapılmasa olağan değildi. Gereğinin yapılmasını istiyorum, şikayet olumlu sonuçlanınca silahlarımız için iade ticketı oluşturacağız. Gerekmedikçe tarafımızdan daha fazla savunma gelmeyecektir, bana da spawn kill attığınızı ve yumruk salladığınızı inkar ederseniz videoyu yükleyebilirim. İyi oyunlar, iyi akşamlar.

#3 - 09.03.2021 21:17
Spawn kill hangi politikada acaba? Sen içeriye girip IC'da benim "Amca" dediğim karakteri yaralıya düşürüyorsun ben de dışarıda seni bekleyip çıktığın zaman ateş açıyorum? Ne yapmamı bekliyordun dostum, emote verip beni indirmeni falan mı beklemem gerekiyordu? İçeride olanlardan haberim var geliyorum ve seni vuruyorum bunda anormal bir durum gözükmemekte, bir kural ihlali göremedim açıkçası. - Yani sen çıkıcaksın emote verip ateş edeceksin falan kusura bakma da ben onları beklemem, dışarıda zaten arkadaşını vururken sen çıkıyorsun içeriden her türlü sana da sıkacağım, sana kim dedi ki içeriye gir diye?
Dostum ne rolsel ne de OOC olarak sizin orada olduğunuzu bilmiyordum, hatta senin o tamircide olduğundan bile haberdar değildim. Yaptığınızın bir kural ihlali olduğuna eminim, daha bugün üç kişi bu konu üzerinden cezalandırıldı. " Amca dediğin karakter " ben içeriye girdikten sonra ateş etmek için donma süremin bitmesini bekliyordu lakin sen bu ihlalin var olduğunu bile bilmiyordun. Sana ateş etmenin bir sorun olduğunu söylemiyorum fakat mensubu olduğun birlik üyesinin attığı yumruklar ve Freeze bugu dahilinde beni düşürmeniz bariz bir kural ihlali.

#4 - 09.03.2021 22:09
Dostum ne rolsel ne de OOC olarak sizin orada olduğunuzu bilmiyordum, hatta senin o tamircide olduğundan bile haberdar değildim. Yaptığınızın bir kural ihlali olduğuna eminim, daha bugün üç kişi bu konu üzerinden cezalandırıldı. " Amca dediğin karakter " ben içeriye girdikten sonra ateş etmek için donma süremin bitmesini bekliyordu lakin sen bu ihlalin var olduğunu bile bilmiyordun. Sana ateş etmenin bir sorun olduğunu söylemiyorum fakat mensubu olduğun birlik üyesinin attığı yumruklar ve Freeze bugu dahilinde beni düşürmeniz bariz bir kural ihlali.
Öncelikle şöyle Spawn koruması oluyor 3 saniye kadar, ben o korumayı bekleyip 3. saniyede direk sana sıkıyorum zaten, çıktığın gibi sana sıkmıyorum fark ettiysen.

#5 - 09.03.2021 22:44
Öyle olurduya böyle olurduya girersek çıkamayız, hayal dünyasında yaşamıyoruz. PD'nin dahil olduğu rolü iptal ettirecek, bir durum yok. Oradan çıkma şansınız yoktu, heryerde silahlıydık. Her türlü düşecektin ki yapılan bir ihlalde yok zaten Spawn koruması diye bir şey var sunucuda interior giriş/çıkış durumlarında 3-4 saniyeliğine hasar almıyorsun. Eğer hasar alsaydın evet, bu avantaja dönüşürdü. Fakat, sana karşı bir avantaj kullanmadık. Kaçamazdın.

#6 - 09.03.2021 22:46
Selam.

Kişiyi orada yumruklamamın sebesi, bölgede 10'dan fazla kişi olmamız ve onların sadece 2 kişi olması dolayısıyla fear-rp yapmamı gerektirecek bir durumda bulunmamamdı.

Kişi karşısındaki silahlı kişilere sıkarken bende arkasından yumrukluyorum. Zaten benim verdiğim hasarla birlikte düşmemiştir, ben düştükten sonra yumruk sallıyorum.

İyi forumlar!

#7 - 09.03.2021 22:51
Selam.

Kişiyi orada yumruklamamın sebesi, bölgede 10'dan fazla kişi olmamız ve onların sadece 2 kişi olması dolayısıyla fear-rp yapmamı gerektirecek bir durumda bulunmamamdı.

Kişi karşısındaki silahlı kişilere sıkarken bende arkasından yumrukluyorum. Zaten benim verdiğim hasarla birlikte düşmemiştir, ben düştükten sonra yumruk sallıyorum.

İyi forumlar!
Dostum zaten videonun başında da yumruk atıyorsun apaçık ortada, bölgede kişi sayısı olarak üstünlük olması yumruk atabileceğin anlamına gelmiyor, orada silah olarak eşit güçlüğe sahibiz ve aktif bir çatışma ortamı var, silahsız birisi olarak kaçman gereken yerde üzerine mermi yağan ve ateş eden bir adama korkusuzca yumruk atıyorsun. Videonun sonunda bir yumruk atıyorsun ve animasyonum bozuluyor, ardından gelen bir saçma ile yaralıya düşüyorum. Keşke savunma yapmadan önce paylaştığım videoyu inceleseydin ya da bu tarz rollere girişmeden önce oyuncu kurallarına göz atsaydın...

#8 - 09.03.2021 22:59
Öyle olurduya böyle olurduya girersek çıkamayız, hayal dünyasında yaşamıyoruz. PD'nin dahil olduğu rolü iptal ettirecek, bir durum yok. Oradan çıkma şansınız yoktu, heryerde silahlıydık. Her türlü düşecektin ki yapılan bir ihlalde yok zaten Spawn koruması diye bir şey var sunucuda interior giriş/çıkış durumlarında 3-4 saniyeliğine hasar almıyorsun. Eğer hasar alsaydın evet, bu avantaja dönüşürdü. Fakat, sana karşı bir avantaj kullanmadık. Kaçamazdın.
Her yerde silahlı falan değildiniz, durum böyle olsa diğer arkadaşların bana bir yandan küfür edip bir yandan yumruk atmak yerine sana, Akira'ya ve korkusuz Leonardo'ya yardım ederdi. Zaten düştükten bir kaç dakika sonra polisler geldi, orada yaptığınız ihlaller olmasa polis gelmeden oradan kaçabilecektik. Bunu var sayım olarak söylemiyorum, orada dediğim gibi üyesi olduğum birlikten bir çok üye bulunuyordu, bug yapmadan ve yumruk atmadan ikimizide düşürseniz diğer arkadaşlarım gelip beni kurtarırdı fakat birliğinizin diğer üyeleri beni kaçırma rolüne giriştiği için bunu yapamadılar, polis geldikten sonra ise bir çok arkadaşım bizi kurtarmak adına VCPD'ye ateş etti zaten, sizin de eksik kalır bir yanınız olmayacaktı. Beklemediğiniz apaçık ortada, interiordan dışarı çıktığım gibi mermi yağmuruna tutuyorsunuz, spawn korumasında da ateş ediliyor fakat freezen devam ediyor ve ateş etmeye devam ediyorsunuz, bir saniye arayla ard arda mermi geliyor, ben çıkana kadar canım iniyor zaten ve Leonardo'nun yumruk atmasıyla beraber de stan yiyip yaralıya düşüyorum. Daha fazla dediklerine yanıt yazmayacağım, dediğim gibi her şey ortada.

#9 - 09.03.2021 23:18
Dostum can gider, Keddy adminimin de test ettiği gibi oldu.
« Son Düzenleme: 10.03.2021 00:54 Redkeys »