Konu: [08.03.2021 - Charles Jenkins - Keifon Covington] Brawl hata ve DM  (Okunma sayısı 526 defa)

#20 - 09.03.2021 18:24
Olay gayet ortada arkadaşlar bence başlığa kendi karakter isimlerini yazmalılar, benim yaptığım brawl ihlalinin bir kanıtını göremiyorum ( zaten öyle bir şey olmadı ), arkadaşların yapmış olduğu bunny, fear rp, rk ihlali vs ihlalleri kendi sslerinde dahil yer almakta. Yaptıkları rolü savunuyorlar ancak ben araçtayken aracıma tekme atınca brawl rolü başlatmış olmazsın kardeşim. Benim aracıma vurdun, elimde silah ile iniyorum silahlı birisine saldırıyorsunuz bu ( retarted rp kural ihlali ). Dediğim gibi arkadaşlar başlığa kendi isminizi yazsaydınız daha mantıklı gelirdi. Rolden sonra arkadaşlara bir hatam olduysa özür dilerim dedim, kendisi ne yaparsam yapayım şikayeti kaldırmayacağını söyledi. Onların iyiliği için rolü dellemek istiyor musunuz diye sorduğumda cevap vermedi. Benim hatam şurada ki rolcü sandığım herkes ya rol yapmayı bilmiyor ya da hatalarını kabul etmiyor.

İyi forumlar...

ŞİKAYETİ AÇAN ARKADAŞIN ROL ORTASINDA FACT CHATİNDEN YAPTIĞI İHLAL :

OOC bir şekilde faction chatinden kendi arkadaşlarına, " salın " yazması bildiğiniz kural ihlalidir.
« Son Düzenleme: 09.03.2021 18:34 fikkobaba06 »

#21 - 09.03.2021 18:33
İC olarak salmalarını zaten söyledim şikayetin varsa şikayet oluşturabilirsin şikayet üzerinden böyle açıklamalar yapamazsın + olarak lütfen fear-rp spamı atmayın brawl rolünde silah çekiyorsunuz hala kural ihlali yok fear uygulamadınız diyorsunuz admin kararını bekliyelim.

#22 - 09.03.2021 18:35
Ortada bir brawl rolü olmadığı için konuşuyorum kardeşim. <3

#23 - 09.03.2021 18:38
Dostum şikayete sadece savunma yapılır + şekilde brawl rolu yok diyorsun bu emoteler araç çalma emotesi mi? https://cdn.discordapp.com/attachments/813691769606242314/818870195749388288/unknown.png

#24 - 09.03.2021 18:43
Ben araca bindikten sonra verdiğiniz emoteler hatalı?, araçta olan birisine saldıramazsın öyle.

#25 - 09.03.2021 18:45
Neyse gerisini yetkili dostlara bırakıyorum, daha çok pm ve faction chatinden rolleri yöneten bir arkadaş ile muhattap olmak istemem.

#26 - 09.03.2021 18:59
Emoteleri bildiğin gibi kopyala yapıştır veya keybind kullanarak atmıyoruz "klavye" ile yazıyoruz kimse jet değil emote yazana kadar arabaya biniyorsun çünkü senin tek yaptığın "f" onun yaptıpı /me yumruklarını sıkar ve şahıslara girişir. hangisi daha hızlı yapılır?

#27 - 09.03.2021 19:50
Gbi açıklamamı motorum çatışma ortasında kaçıran arkadaşa söylüyorum. Artı olarak bir arkadaşım motorumu çaldığını gördü ve peşine takıldı ic olarak bana mesaj attı, bende atılan mesaja cevap verip konum istedim ardından arkadaşım konumu attı ve  gittiğimde arkadaş motoru bozmak için duvara çarpıyordu, motoru bozdu bende motorun bozuk olduğunu gördüm ve adama sıkıp ordan kaçtım. (Kişi illegal rolden kaçıp gbi sığınıyor)

Öncelikle "GBİ alana mekanik açmışlar GBİ olmasına rağmen agresif rol sergiliyorlar" cümlesi içerisinde motor veya bir şahıs belirtmemişsin. Yani sen o olayı değil tamamı ile başka bir olayı söylemişsin, şimdide çevirmeye çalışıyorsun. Her şeyi geçtim peki bir şey sormak istiyorum sana. O kişi olayların en sonunda geldi, yani ilk başlarda afkydı. Sadece senin motorunu alıp gidiyor, role dahil bile değil yani. Belki de o kişi sizin takip ettiğinizi bile bilmiyordu. Yani güvenli bölgeye sığınma gibi bir şey yok, sadece motoru alıp gidiyor. Aracı Ocean Docks taraflarına parklı, aracını almaya gidiyor kısacası. Role dahil bile olmuyor, o olayın neden çıktığını bile bilmiyor. Olaylardan habersiz yani. Her şeyi geçtim diyelim ki o arkadaş güvenli bölgeye sığındı. Sende gidip onu güvenli bölge olmasına rağmen vurdun. Yapılan herhangi bir ihlale, ihlal ile mi karşılık veriyorsun sen hep?

#28 - 09.03.2021 20:36
Arkadaşın kafası karışmış, olay bu mu? hatalarınızı böyle mi örtmeye çalışıyorsunuz? Bu kadar yeterli arkadaşlar yetkililer konuya bakıp olayı anlarlar zaten her şey ortada yaptığınız hatalar dahil, CJ atıp aracı kaçıran adam bana gelip GBI olayını anlatmasın.

#29 - 09.03.2021 23:29
Arkadaşın kafası karışmış, olay bu mu? hatalarınızı böyle mi örtmeye çalışıyorsunuz? Bu kadar yeterli arkadaşlar yetkililer konuya bakıp olayı anlarlar zaten her şey ortada yaptığınız hatalar dahil, CJ atıp aracı kaçıran adam bana gelip GBI olayını anlatmasın.

Car Jack atıldığına dair herhangi bir kanıtın varmı? Hayır yok çünkü Carjack atılmadıda ondan. Motoru açık bırakıp gitti arkadaşın o sıradada benim arkadaşım bindi gitti. Bize(birlik olarak) attığınız iftiralara dair kanıtlarınız varsa. Ayriyeten şikayet açmanızı öneriyorum. Dediğiniz gibi dahada uzatmayalım. Yönetim ekibi halletsin. Siz özür dilediniz her şeye rağmen bir hatamız olduysa bizde özürümüzü dilemiş olalım. Şimdiden teşekkür ediyorum. İyi geceler, iyi roller, iyi forumlar  :vice: