Konu: [08.03.2021 - Charles Jenkins - Keifon Covington] Brawl hata ve DM  (Okunma sayısı 527 defa)

#10 - 08.03.2021 21:04
Öncelikle herkese kaliteli ve seviyeli forumlar.

Şikayet edilen şahıslarla aynı birlikle olduğum ve rol sonrasında mahallemizi bastığınız için buraya yazma gereksinimi duydum.

Öncelikle olay gördüğüm kadarıyla kişisel bir olay, bunu birlikler arası bir olaya döküp "mahalle basma" rolüne girmeye vesaire gerek duymadığımı açıkca söyleyelim. Aşağıda ki görüntülerde gördüğünüz gibi zaten arkadaşınız @akbiyikcinarr illegal rol kurallarına uymamış ve "sivil" iken bize ateş açmıştır. Emote vesairede pek dikkatimi çekmedi çünkü verilmedi, fakat o anda chatlogum temiz olduğu için bundan şikayetçi olmayacağım. Ayrıca size sıkan arkadaşlar o rolde sistemsell olarak birliğimizde bulunmuyordu, bu şikayetin birlik şikayetine dönmesini istemem.

« Son Düzenleme: 08.03.2021 21:07 stronix »

#11 - 08.03.2021 21:08
Savunmamı yapıyorum, arkadaşlar araç boyatmaya gitmişler bende telefondan ic aradım haberini aldığım için konum istedim ve oraya doğru gittim. Gittiğimde rolden haberim yoktu ne oldup ne bittiğinden bir anda sözlü tartışma başladı sonra arkadaşım aracına bindi ve aracına tekme attılar. Emotesini görünce aracın bagajından silahı aldım. Çatışma çıkacak korkusu vardı ancak adamlar bir anda yumrukları ile saldırmaya başladılar. Elinde silah olan kişilere yumruk atmak zaten başta hatadır. Kişiler yumruk atmaya başlayınca ve tavşan ( bunny ) olup kovalamaya başlayınca mecburen dönüp ateş açtık ve oradan kaçtık.
« Son Düzenleme: 09.03.2021 20:09 Berat3421 »

#12 - 08.03.2021 21:11
Arkadaşların RK yaptıklarının kanıtını bizzat Stanley sağolsun attı. Onlar ile bağımız bile yok IC eskiden takılıyorduk ve bazı IC rollderden sonra mahalleden atıldık. Konuşmaya ve aramızda bulunan sorunu çözmeye gittikten sonra arkadaşlar hoodu bastılar Yasağı olan bir birliğe pompalıları ile ateş açtılar kısacası 10 gün ihlali yaptılar ve burada suçsuz bağımız olan arkadaşlara sıkarak DM attılar. Arkadaşı mahallesinde taradığımızda hemen ardından gelip beni taramaya çalışması RK oluyor.
« Son Düzenleme: 08.03.2021 21:14 fikkobaba06 »

#13 - 08.03.2021 22:22
Olayın Çınar ile alakası yoktu Çınar cezasını alabilir Çınar birliğimizden değildir sizin yaptığınız ihlali kapatmaz.

#14 - 08.03.2021 22:54
Olayın Çınar ile alakası yoktu Çınar cezasını alabilir Çınar birliğimizden değildir sizin yaptığınız ihlali kapatmaz.
İhlali engelleme gibi bir olayımız yok  :) Sadece olayı birlik şikayetine çevirmemek için yazmak istedim.

#15 - 08.03.2021 23:18
İhlali engelleme gibi bir olayımız yok  :) Sadece olayı birlik şikayetine çevirmemek için yazmak istedim.
Ona şikayet açabilirsin ben sadece olaya dahil olduğu için onu şahitlere ekledim

#16 - 09.03.2021 15:25
ADAM MASKE İLE SIKIYOR MASKEEE NEREDEN BILIYORSUN ONUN OLDĞUNU?
Birincisi donate skini, ikinci olarak adminlerimiz maske kodlarını kontrol edebilir.

#17 - 09.03.2021 15:27
ADAM MASKE İLE SIKIYOR MASKEEE NEREDEN BILIYORSUN ONUN OLDĞUNU?
Ayrıca bu kadar rage atmana gerek yok, oyun oynuyoruz  :)

#18 - 09.03.2021 17:11
Savunmamı yapıyorum, arkadaşlar araç boyatmaya gitmişler bende telefondan ic aradım haberini aldığım için konum istedim ve oraya doğru gittim. Gittiğimde rolden haberim yoktu ne oldup ne bittiğinden bir anda sözlü tartışma başladı sonra arkadaşım aracına bindi ve aracına tekme attılar. Emotesini görünce aracın bagajından silahı aldım. Çatışma çıkacak korkusu vardı ancak adamlar bir anda yumrukları ile saldırmaya başladılar. Elinde silah olan kişilere yumruk atmak zaten başta hatadır. Kişiler yumruk atmaya başlayınca ve tavşan ( bunny ) olup kovalamaya başlayınca mecburen dönüp ateş açtık ve oradan kaçtık. Olan olay bundan ibaretti kişiler GBİ bir bölgeye mekanik açmışlar ancak mekaniklerinde gayet agrasif rol sergiliyorlardı.

Öncelikle merhabalar, güvenli bölgelerin nerelerden ibaret olduğunu bilmediğini düşünüyorum. O sokağın hiç bir yeri güvenli bölge sınırları içerisinde değil, biz rollerimiz sadece tamirhanede değil bütün sokakta yapıyoruz. Yani rolleriniz yaptığımız hiç bir yer güvenli bölge sınırları içerisinde değil. Aylardır aktif olarak roller dönen bir sokak ve böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum. Ayriyeten sokağın ve mekanların full güvenlik kameraları ile dolu olduğu aktif bir yerde silah çekiyorsunuz, bizim birlikten sadece bir kişi emote vererek araca vurdu diye biliyorum bakın size değil araca vurdu diye biliyorum. Araca vuran herhangi bir kişiye silah mı çekiyorsunuz siz? Eğer yanılıyorsam kusura bakmayın ben size vuran sadece Edvon karakterini gördüm. Birliğimiz içerisinden kimse vurmadı diye biliyorum. Artı olarak bunny mevzusuna gelelim yine dediğim gibi bunny yaparak üzerine gelenlerdende bizim birliğimizde olmayan kişiler var. Tekrar ediyorum tamirhane içerisinde sadece birlik üyelerimiz yok. Rodeo'da aktif olarak rol döndüren insanlar en azından 15 dk bile olsa buraya uğrarlar. Arkadaşımında dediği gibi Edvon karakteri birliğimizin üyesi falan değil. Yani onun gelip size pompalı ile sıkması bizimle alakalı değil. Onun hakkında ki şeyleri gelip bu şikayete atarak bir yere varamazsınız. Son olarak bu kadar şeyi yapıp sonrada pmden pardon vb. şeyler yazmak ve forumdan yine aynı şekilde bir şeyi yaptıktan sonra özür dilemekle şikayetin geri çekileceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Tekrardan herkese teşekkür ediyorum, iyi roller, iyi forumlar.

#19 - 09.03.2021 18:07
Gbi açıklamamı motorum çatışma ortasında kaçıran arkadaşa söylüyorum. Artı olarak bir arkadaşım motorumu çaldığını gördü ve peşine takıldı ic olarak bana mesaj attı, bende atılan mesaja cevap verip konum istedim ardından arkadaşım konumu attı ve  gittiğimde arkadaş motoru bozmak için duvara çarpıyordu, motoru bozdu bende motorun bozuk olduğunu gördüm ve adama sıkıp ordan kaçtım. (Kişi illegal rolden kaçıp gbi sığınıyor)
« Son Düzenleme: 09.03.2021 20:08 Berat3421 »