Konu: Deathmaching(DM). Andre_Rosenberg,Corbin_Cruse  (Okunma sayısı 429 defa)

#10 - 21.02.2021 21:34
Sadece şunu söylemek istiyorum, durduk yere değil arkadaşlar ondan 10 dakika önce silahlı bir silahlı role girdiler bizim mekanımızı bastılar biz intikam almak için şahısları aradığımız zaman bize o yeri söylediler onların takıldığı mekanmış bizde konuma gittiğimizde şahısın elinde silah vardı silahımızı çıkartıp sıktık. DM ile pek alakası yok.
Elimde silah felan yoktu direk inip sıktınız

#11 - 22.02.2021 00:23
Sadece şunu söylemek istiyorum, durduk yere değil arkadaşlar ondan 10 dakika önce silahlı bir silahlı role girdiler bizim mekanımızı bastılar biz intikam almak için şahısları aradığımız zaman bize o yeri söylediler onların takıldığı mekanmış bizde konuma gittiğimizde şahısın elinde silah vardı silahımızı çıkartıp sıktık. DM ile pek alakası yok.

, /hasarlar baksaydın ben sana sıkmadım. Kapıdan çıkan adama sıktım zaten. Orada ki garajda silahlı adamlar mekanın içerisindeydi, hatta sana niye silah var onda diye sordum inkar etme. Sonrasında birdaha silahla çıktı inip emote attım. içeri girince ateş bile etmedim.

#12 - 22.02.2021 01:47

, /hasarlar baksaydın ben sana sıkmadım. Kapıdan çıkan adama sıktım zaten. Orada ki garajda silahlı adamlar mekanın içerisindeydi, hatta sana niye silah var onda diye sordum inkar etme. Sonrasında birdaha silahla çıktı inip emote attım. içeri girince ateş bile etmedim.
O silah olayından habersizim siz düşmanmısınız onu bile bilmiyorum ,bana ateş açanların ceza almasını istiyorum,sen sıkmadıysan senlik bir olay yok dostum.
« Son Düzenleme: 03.03.2021 00:26 Brigh_Tona »

#13 - 27.02.2021 19:56
Şikayet üzerimden çekildi, benlik bir sorun yoj
« Son Düzenleme: 01.03.2021 22:52 Punchofstreets »

#14 - 28.02.2021 10:12
Şikayet aktifliğini sürdürmekte

#15 - 04.03.2021 15:47
Şikayetin sonuçlanmasını rica ediyorum  :vice:

#16 - 12.03.2021 16:31
Zaman aşımına uğracak şikayetin sonuçlanmasını talep ediyorum.

#17 - 04.04.2021 13:04
Aktif çatışma ortamında bulunmamanız gerekiyordu. Sorun görülmüyor. K&A