Konu: Deathmaching(DM). Andre_Rosenberg,Corbin_Cruse  (Okunma sayısı 426 defa)

#0 - 21.02.2021 18:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Corbin_Cruse @enes006 - Andre_Rosenberg @Monky -@

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/02/2021 17:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Dm

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslar durduk yere mekanamıza gelip araçtan indiler ve bana ates ettiler

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://hizliresim.com/0lE5RX

https://hizliresim.com/8vKRek

Ek açıklamalar(varsa): Rol zevkimi bozuyorlar gerekli cezayı alırlarsa sevinirim.

« Son Düzenleme: 27.02.2021 19:31 Brigh_Tona »

#1 - 21.02.2021 18:49
Selam Tahsin, durduk yere atmadık bilgisayara geçince ssleri atacağım.

#2 - 21.02.2021 19:05
https://dosya.co/ievbn3uil3mz/bandicam_2021-02-21_16-20-46-409.mp4.html Dragonuv garajında çalışanlar bizim garajımıza geliyor, garajın önünde adam vuruyor. Bunun dahilinde bizde silahlanıp sizin garaja geliyoruz, arkadaşlarınız bizi pompalı ile dışarı çıkarak içeri çağırıyor. Bizde dışarıda duran çalışanlara ateş açıyoruz. Tamamen rolsel bir durum. Savunmam bu kadar, iyi forumlar.

#3 - 21.02.2021 19:21
Olayda bende olduğum için birşeyler yazmak istiyorum.

Arkadaşlar gelip mekanımıza James'i düşürdüler saldırdılar, bizde onun üstüne saldırdık tamirhanede 1 kişi devirdik /q çekti bağlantı kopardı bilerek, çünkü alacaktık.
Jeff Rose ise sizin mekanınıza kaçınca gelip saldırdık ilk siz geldiniz ve suçsuz birisini durup dururken bayılttınız olayı başlatan sizsiniz.

#4 - 21.02.2021 19:57

Arkadaşlar gelip mekanımıza James'i düşürdüler saldırdılar, bizde onun üstüne saldırdık tamirhanede 1 kişi devirdik /q çekti bağlantı kopardı bilerek, çünkü alacaktık.
Jeff Rose ise sizin mekanınıza kaçınca gelip saldırdık ilk siz geldiniz ve suçsuz birisini durup dururken bayılttınız olayı başlatan sizsiniz.

Olayın tamamını bilmiyorum maleesef, çalıştığım garaja gelip arkadaşımı vurdunuz. Arabaya bindim ve intikam almaya gittim, olayın eskisini bilmiyorum veya /q atmasının benimle alakası yok. Kendi savunmam bu kadar.

#5 - 21.02.2021 20:00

ayrıca saatlere bakılırsa James'i videoda ki saaten bir kaç dakika/saat sonra düşürüyoruz.

#6 - 21.02.2021 21:02
https://dosya.co/ievbn3uil3mz/bandicam_2021-02-21_16-20-46-409.mp4.html Dragonuv garajında çalışanlar bizim garajımıza geliyor, garajın önünde adam vuruyor. Bunun dahilinde bizde silahlanıp sizin garaja geliyoruz, arkadaşlarınız bizi pompalı ile dışarı çıkarak içeri çağırıyor. Bizde dışarıda duran çalışanlara ateş açıyoruz. Tamamen rolsel bir durum. Savunmam bu kadar, iyi forumlar.
Bana ateş etmek için bir sebep değil,diğer arkadaşlarında savunmasını bekliyorum.

#7 - 21.02.2021 21:21

Orada /q çekmedim kan modu felan olduğu için crash yedim ve oyundan düştüm, tekrar girdiğimde OOC olarak jaildeydim @Flexman tarafından OOC Jail işlemi uygulandı ve role devam edemedim.

#8 - 21.02.2021 21:22
Ayrıyetten gelip durduk yere sıkmadı, Evgeny isimli kişi ile rolümüz oldu, verdiği kapı numarasına gelip mekanda bulunan adamlarına sıktık, bunlardan birisi de James Dark'idi sıktıktan sonra da düştüm ve crash yedim. Ardından dediğim gibi OOC Jail atıldı ve role devam edemedim.

#9 - 21.02.2021 21:24
Sadece şunu söylemek istiyorum, durduk yere değil arkadaşlar ondan 10 dakika önce silahlı bir silahlı role girdiler bizim mekanımızı bastılar biz intikam almak için şahısları aradığımız zaman bize o yeri söylediler onların takıldığı mekanmış bizde konuma gittiğimizde şahısın elinde silah vardı silahımızı çıkartıp sıktık. DM ile pek alakası yok.