Konu: [20.02.2021 - Andre Rosenberg ] Aktif Rolde /q, RETARTED-RP  (Okunma sayısı 141 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.02.2021 19:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andre Rosenberg - @Monky

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Billy Gagne -@Eruhlu1

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.02.2021 - 18:21 - 18:31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

2-) RETARTED-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 18:21 sularında Temple, star caddesi bölgesinde bir evin kapısında evin kilidini kırarken görüldü ve etkisiz hale getirildi. Departmana getirildiğinde ise "Tanrısal işlerim vardı diğer evrende, duyamadım." gibi cümleler kurup saçma bir şekilde rol yapmamaya devam etti. Departman garajında ise "İsa beni alsın yanına o zaman." "İsa beni alıyor." "Sayın tanrı, size geliyorum. Kaçtım bays." Gibi cümleler kurdu ve bağlantısını kopardı. Rolden kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İyi forumlar & İyi roller.

#1 - 20.02.2021 22:39
Birincisi orada AFK'idim oyunum fena kasıyordu kilit kırarkende pinlerde kasma vardı bu sebeple arkada açık olanları kapatıyordum. Bunu PM'den belirttim ama değişen HUD sebebi ile AFK olduğumu göremediniz ve rol yapmaya devam ettiniz. Bende kaçtım. Bu olayı PM'den söylememe rağmen anlamamazlıktan geldiniz ve bende bunu role dökmek zorunda kaldım. Yanınızdaki kişi "İsa ile senin aranda bir şey bayım." dediği için bende rolüme aynı türden devam ederek "İsa beni alıyor bays" gibisinden cümle kurdum ve bağlantımı kestim. Ve SS'te Chatlog'dan yazı silmek yasak diye biliyorum. Yetersiz kanıt olması gerekiyor. Keyifli roller.

#2 - 21.02.2021 03:34
İyi forumlar & İyi roller.
Sadece " SS'den ve chatlog'dan yazı silmek yasak" cümlesine cevap vereceğim.
Oyun içerisinde support olduğum için o sırada bir oyuncunun sorusunu yanıtlayacaktım chatlog'a yansımış. Bunu sizin görmeniz gerekmiyor, soruyu atan oyuncu ve benimle ilgili bir durum. Farklı bir açıklama yapma gereği görmüyorum, yetkili kararı bekleyebiliriz.
İyi forumlar & İyi roller.
« Son Düzenleme: 21.02.2021 04:06 rainb0w »

#3 - 21.02.2021 15:25
Merhaba,

Rol dahilinde "Tanrısal işler, İsa beni yanına alıyor bays." gibi saçma cümleler kurmayın. Bu rol dışı bir terim, aynı durumun tekrarı halinde en ağır ceza verilecek.
Andre Rosenberg karakteri, IC Hapis süresi de eklenerek Rolde /q & Retarted RP kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.