Konu: İşyeri Sistemi Geliştirme  (Okunma sayısı 1809 defa)

#0 - 19.02.2021 16:17
Sistem gayet basit, iş yerimize çalışmak istediğimiz kişileri sistem olarak alacağız ve o kişiler iş yerimize giriş yaparken sistemsel olarak para ödemek zorunda olmayacaklar. Gerçek hayata indesklediğimiz zaman da kimse çalıştığı yere girmek için para vermez. Bu olmuyorsa bile birlikler için /birlik isyeriekle gibi bir komut gelebilir ve birlik oyuncuları, birliğe bağlı iş yerlerine girerken para ödemek zorunda kalmazlar. Birlik leveline göre iş yeri birliğe eklenebilir ya da birlik onay durumuna göre de ne kadar iş yeri ekleyebileceği ayarlanabilir ama sistem kesinlikle gelmeli. Ayrıca yazmayı unutmuşum ekstra olarak ekliyorum, iş yerine alınan işçiler de iş yeri sahibi ve ortağı gibi anahtara sahip olmalı. Dilediği zaman işyerinin kapısını açıp, kapatabilmeli.

Anahtar sistemi gelirse eğer araç anahtar sistemi gibi olabilir. İş yeri için yedek anahtar oluşturup vermek istenilen kişiye verilebilir.
« Son Düzenleme: 20.02.2021 14:43 Lightnight »
100
14
Vice
5
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
xAtilla, ephedrine, Wroxy, Pasha, darkangel07, Deuscanor, wolfusta, Troubadour,
Aureus, Estron, sp00nface, surely one day, Khanex, Alper,
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
xAtilla, Pasha, ardarive, Deuscanor, wolfusta,
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
surely one day,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 19.02.2021 16:28
İşyeri çalışanlarının işyeri anahtarı hariç diğer kısımları destekliyorum. Her işyeri çalışanın anahtarı olmamalı. Rütbe sistemi olursa daha iyi olur. Örneğin barmaid/barmen'de işyeri anahtarı olmazken işyerinin şefinde ya da müdüründe işyeri anahtarı bulunabilir. Her çalışanda işyeri anahtarı olmasını desteklemiyorum, genel haliyle destekliyorum çalışanların ücret vermemesi gerekiyor.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
wolfusta, Estron,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 19.02.2021 16:31
İşyeri çalışanlarının işyeri anahtarı hariç diğer kısımları destekliyorum. Her işyeri çalışanın anahtarı olmamalı. Rütbe sistemi olursa daha iyi olur. Örneğin barmaid/barmen'de işyeri anahtarı olmazken işyerinin şefinde ya da müdüründe işyeri anahtarı bulunabilir. Her çalışanda işyeri anahtarı olmasını desteklemiyorum, genel haliyle destekliyorum çalışanların ücret vermemesi gerekiyor.
Barmaidler de vesaire anahtar bulunması, diğer çalışanlarda bulunmamasından daha iyi. Altı üstü iş yerinin kapısını ya açıyor ya da kilitliyor. Suistimal edilebilecek bir yanı yok görüşümce. Sizin dediğiniz gibi rütbeler ile endekslenmesi gereksiz iş yükü doğurur yönetim için.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 19.02.2021 17:09
İş yerinde çalışanlar iş yerine girerken para ödemiyor diye biliyordum. Ama yanılmışım, bence de çalışanlar girerken para vermemeli. Genel olarak AR-GE nizi destekliyorum. Anahtar sistemi de 10 rütbe varsa 7  ve üzerinde olabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 20.02.2021 12:37
Bu tarz bir sisteme bence gerek yok, kimse $300 veya $500 vermekle tüm mal varlığını kaybetmez.
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
clexy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 20.02.2021 14:37
Barmaidler de vesaire anahtar bulunması, diğer çalışanlarda bulunmamasından daha iyi. Altı üstü iş yerinin kapısını ya açıyor ya da kilitliyor. Suistimal edilebilecek bir yanı yok görüşümce. Sizin dediğiniz gibi rütbeler ile endekslenmesi gereksiz iş yükü doğurur yönetim için.

Anahtar sistemi gelirse eğer araç anahtar sistemi gibi olabilir. İş yeri için yedek anahtar oluşturup vermek istenilen kişiye verilebilir.

Giriş ücreti konusunu ise destekliyorum, bir komut getirilebilir ve o komutla birlikte insanları birliğe dahil etmeden /calisanal mesela, birlikte olmayan insanları işyeri için çalışan olarak aldığımızda giriş-çıkış yaparken para almamalı. Gerekli bir sistem.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 20.02.2021 14:40
Bu tarz bir sisteme bence gerek yok, kimse $300 veya $500 vermekle tüm mal varlığını kaybetmez.
Para kısmı olayın küçük bir kısmı. Realistik açıdan bakınca zaten kim çalıştığı yere girerken para verir ki? Ayrıca sizin parasal durumunuz iyi olabilir ama 300 veya 500 dolar giriş ücretli mekanlarda çalışan barmaidler için gir çık vesaire yapınca zaten kafadan 1.5k falan kaybediyorsun ve bu adamlara o gün için 2k verdiğini varsaysan zaten adam emeğinin hakkını alamıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 20.02.2021 14:42

Giriş ücreti konusunu ise destekliyorum, bir komut getirilebilir ve o komutla birlikte insanları birliğe dahil etmeden /calisanal mesela, birlikte olmayan insanları işyeri için çalışan olarak aldığımızda giriş-çıkış yaparken para almamalı. Gerekli bir sistem.
Ar-ge'n için teşekkür ederim. Senin dediğin anahtar sistemi de benim kafama yattı, konuya ekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 21.02.2021 19:01
Sistem gayet basit, iş yerimize çalışmak istediğimiz kişileri sistem olarak alacağız ve o kişiler iş yerimize giriş yaparken sistemsel olarak para ödemek zorunda olmayacaklar. Gerçek hayata indesklediğimiz zaman da kimse çalıştığı yere girmek için para vermez. Bu olmuyorsa bile birlikler için /birlik isyeriekle gibi bir komut gelebilir ve birlik oyuncuları, birliğe bağlı iş yerlerine girerken para ödemek zorunda kalmazlar. Birlik leveline göre iş yeri birliğe eklenebilir ya da birlik onay durumuna göre de ne kadar iş yeri ekleyebileceği ayarlanabilir ama sistem kesinlikle gelmeli. Ayrıca yazmayı unutmuşum ekstra olarak ekliyorum, iş yerine alınan işçiler de iş yeri sahibi ve ortağı gibi anahtara sahip olmalı. Dilediği zaman işyerinin kapısını açıp, kapatabilmeli.

Direkt olarak işyerine kayıt sistemi gelebilir kayıt ettiğimiz kişilerden girerken para gitmez
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 22.02.2021 12:47
Bir seferlik değil, her girişinde ödüyorsun, destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok