İşyeri Sistemi:
- İşyerinde ortak sistemi var fakat bir işlevi yok ondan dolayı, bazı önerilerim olucak.
- İşyerinde bir panel olsun /isyeri yazarak açılsın o panelde çalışan ekleme kısmı olsun, Orda örnek veriyorum. Vice Gaming adlı oyuncuyu eklediniz diyelim. Orada rütbesini ayarlama olsun, Mesela " DJ, Barmen, Garson, Müdür, İşletme Sahibi" Gibi gibi rütbeler olsun. Eklediğimiz oyuncuya böyle rütbeler verebilelim. Bu rütbeleri verdikten sonra /isbasi yazarak verdiğimiz rütbe kafasında gözüksün, Örneğin barmense [Barmen] şeklinde bir statü oluşsun kafasında, Polisler'in kafasında olan gibi örnek verdim.
- İşyerinde işletme sahipleri ve ortakları'nın çektiği sıkıntı'dan bahsetmek istiyorum, Ortaklar işyerinde hiç bir şey yapamıyor kısaca, Buna bir değişiklik gelmeli örneğin, Yetki ayarlama olsun, yukarda verdiğim gibi Vice Gaming adlı oyuncu diyelim rütbesini verdik sonra yetkisini ayarlayalım, Yetkilerde şöyle olabilir; " Kasadan Para Çekme, Yatırma, Çalışan ekleme, Şarkı açabilme" gibi yetkiler verilme kısmı olsun ordan biz kendimiz ona o yetkiyi verelim, Çünkü ortaklar olarak iş sahibi oyunda olmadığı zaman Ortaklar kendileri işyerini açtığı zaman parayı çekemiyor bu sefer mağduriyet yaşanıyor.
- Okuduğunuz için teşekkürler, sunucuda olması gereken bir sistem mutlaka göz önünde bulundurulsun.