Merhaba.Kişiden silahı IC aldım, silahı geri vereceğimi IC olarak söyledim, silahı IC olarak polise kaptırdım, kişi benden OOC olarak parasını istiyor.
Her türlü yerden rol ortasında rahatsız edildim, kişilere her seferinde "Lütfen IC yollardan isteyin" dedim, ancak her seferinde beni OOC'den rahatsız etmeye devam ettiler. Kişiler IC olmuş bir olayı OOC'ye taşıyarak zaten bir politikayı ihlal ettiler, bunun haricinde kendileri uyarmama rağmen beni rahatsız etmeye devam ettiler. Rahatsız ettikleri ss'ler elimde, yönetici talebi ile ss'leri ekleyeceğim. IC olay, IC para, IC istemeleri ve almaları gerektiğini düşünüyorum, bunun dolandırıcılık ile bir ilgisi yok. Silahı zorla almadım, silahın parasını vereceğim diyerek silahı kendisinden satın almadım. Silahı IC'de kullanıp geri vermek için istedim ve karakterim polisler tarafından CK edilip silaha el koyuldu, kendisine akrabalarım şehirde, onlardan isteyebilirsin dedim ki ölen karakterimin bir akrabası da benim karakterimdi. Buna rağmen OOC istemeye devam etti. Sonrasında VCPD'ye katılmak için NC attım, kendisi zaman kaybetti ve kendisi de NC attı. Bu durumda ben kimseyi dolandırmadım. Kişiler benden silahı ya da parasını IC olarak isteyebilirlerdi, bu durumun OOC'ye taşınması bile normal değil. Kendilerinden sıkıldığım ve rahatsız olmaya başladığım için şikayet açmalarını da ben istedim, yönetici kararı beklemekteyim. Savunmam bu şekilde, herkese iyi roller.