Konu: [14.02.2021]Dolandırıcılık ihlali | Myth_Dragunov  (Okunma sayısı 385 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.02.2021 20:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Igor_Dragunov @Alp911

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vassili_Morozov @akbiyikcinarr Styles_Rocksoff @Samedroven

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC Dolandırıcılık.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben bu arkadaşa IC olarak eski karakterim Rafael Cabezas'ta silah veriyorum, arkadaş silahı kaptırıyor ardından karakterine NC atıyor benimde karakterim CK olup NC atıyorum, arkadaşa ulaşıp paramı vermesini istiyorum fakat ne kadar istesem de paramı vermiyor, en son konuşmamızda tekrardan NC atmış ve gelip IC olarak almamı istiyor ve karakteri bambaşka birisi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: İlk konuşmamız:
Arkadaşımdan rica ediyorum ve onun ile şöyle konuşmuş (NC attıktan sonra Scotti karakterindeyken böyle yazmış.):
Dakikalar önce yaptığımız konuşma:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ediyorum, paramın kişi tarafından geri verilmesini istiyorum.

#1 - 14.02.2021 20:08
Şahitliğimi onaylıyorum, kişi silahı aldı geri vereceğim dedi, polislere kaptırdı ve parasını vermedi, bunu PM'den konuştular elimizde ona dair ss yok, logların incelenmesini istiyorum ve şahitliğimi sonuna kadar onaylıyorum.

#2 - 14.02.2021 20:11
Bende şahitliğmi onaylıyorum Silahı kaptırıyor sonrada parasını vermiyor.

#3 - 14.02.2021 20:12
Şimdi arkadaş boşuna kanıtı yok dememesi için loglara bakılmasını istiyorum yalan söylemesine hiç gerek yok dürüst olmasını istiyorum.

#4 - 14.02.2021 20:15
Merhaba.

Kişiden silahı IC aldım, silahı geri vereceğimi IC olarak söyledim, silahı IC olarak polise kaptırdım, kişi benden OOC olarak parasını istiyor.
Her türlü yerden rol ortasında rahatsız edildim, kişilere her seferinde "Lütfen IC yollardan isteyin" dedim, ancak her seferinde beni OOC'den rahatsız etmeye devam ettiler. Kişiler IC olmuş bir olayı OOC'ye taşıyarak zaten bir politikayı ihlal ettiler, bunun haricinde kendileri uyarmama rağmen beni rahatsız etmeye devam ettiler. Rahatsız ettikleri ss'ler elimde, yönetici talebi ile ss'leri ekleyeceğim. IC olay, IC para, IC istemeleri ve almaları gerektiğini düşünüyorum, bunun dolandırıcılık ile bir ilgisi yok. Silahı zorla almadım, silahın parasını vereceğim diyerek silahı kendisinden satın almadım. Silahı IC'de kullanıp geri vermek için istedim ve karakterim polisler tarafından CK edilip silaha el koyuldu, kendisine akrabalarım şehirde, onlardan isteyebilirsin dedim ki ölen karakterimin bir akrabası da benim karakterimdi. Buna rağmen OOC istemeye devam etti. Sonrasında VCPD'ye katılmak için NC attım, kendisi zaman kaybetti ve kendisi de NC attı. Bu durumda ben kimseyi dolandırmadım. Kişiler benden silahı ya da parasını IC olarak isteyebilirlerdi, bu durumun OOC'ye taşınması bile normal değil. Kendilerinden sıkıldığım ve rahatsız olmaya başladığım için şikayet açmalarını da ben istedim, yönetici kararı beklemekteyim. Savunmam bu şekilde, herkese iyi roller. O:-)

#5 - 14.02.2021 20:25
Öncelikle Orlando karakteriyle oynuyorum Dragunovlarla hiç bir alakası olmayan bir karakter bunu nasıl IC'ye yansıtabilirim bunu söylemeni bekliyorum. Üç kez NC attın ve son karakterinde nasıl IC isteyebilirim OKAN adlı kişiye yazdığında Scotti karakterindeydin.

#6 - 15.02.2021 17:15
Öncelikle Orlando karakteriyle oynuyorum Dragunovlarla hiç bir alakası olmayan bir karakter bunu nasıl IC'ye yansıtabilirim bunu söylemeni bekliyorum. Üç kez NC attın ve son karakterinde nasıl IC isteyebilirim OKAN adlı kişiye yazdığında Scotti karakterindeydin.

Gerçek hayatta ölmüş bir kişiye borç yaptığınızda, öldükten sonra o borcu nasıl alırsınız? Ek olarak kendi NC atmanız, sizin sorununuz. NC atmasaydınız, akrabalarımdan gelip alabilirdiniz parasını IC olarak. IC olmuş bir olayı OOC'ye yansıtıp, haklıymış gibi bir de bunu savunmanız cidden trajikomik. Yönetici kararı bekliyorum, tarafımca ek bir savunma gelmeyecek.

#7 - 15.02.2021 18:53
OOC Olarak PM'den yarın hallederiz dediğinizde de gayet komikti.

#8 - 16.02.2021 00:43
OOC Olarak PM'den yarın hallederiz dediğinizde de gayet komikti.

PM üzerinden size "Yarın gelin, IC olarak isteyin hallederiz" dedim. Her seferinde size IC olarak gelin dedim ancak anlamamakta güçlük çektiniz. Her neyse, yönetici kararı bekliyorum. Olay gayet açık.  :sampanya:

#9 - 16.02.2021 01:42
"Yarın halledeceğim bir şekilde" dedin IC olarak demedin, seninle daha çok atışmaya giremem yönetici kararına göre paramın verilmesini istiyorum. İyi forumlar.