Konu: [08.02.2021 - Jamal_Shaquille] DM+GBI+RK  (Okunma sayısı 187 defa)

#0 - 08.02.2021 23:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamal_Shaquille @Alonzo38  N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Trent_Bigsby @acizseytan  N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.02.2021 23:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DeatMatching + Güvenli Bölge İhlali+ Revenge Killing

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs bizim birliğin takıldığı motele iki kişi gelerek emote verip arkadaşa saldırmaya başladı. Bende ona saldırdım. Daha sonra ben bayıldıktan sonra arkadaşlarda onu bayılttı. Bayılma sürem geçince canımı doldurmak için pizza stack'e doğru giderken Jamal'ın arkamdan koşmaya başladığını bana saldırmaya çalıştığını gördüm şahısa bir kez bile dokunmadan Pizza Stack'in içine girdim ve şahıs beni içerde bayılttı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - - -

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 09.02.2021 00:02
Şahitliğimi onaylıyorum kişi aynı zamanda kavgada canı azalınca esc çekti, brystal birliğine mensup olmasını beni fazla şaşırtmadı çünkü günde 10 defa falan geliyorlar, kural ihlalleri ortada rk olup saldırdı.

#2 - 09.02.2021 00:11
Şahitliğimi onaylıyorum kişi aynı zamanda kavgada canı azalınca esc çekti, brystal birliğine mensup olmasını beni fazla şaşırtmadı çünkü günde 10 defa falan geliyorlar, kural ihlalleri ortada rk olup saldırdı.

Brystaldan değilim sadece İdlewoodda /yuru 11 çekip dolaşıp insanlarla rol yapmak Brystaldan olmak sayılıyosa sana göre anladım

#3 - 09.02.2021 17:50
Spoiler: GösterGizle

O zaman biz brystal hakkında konuşurken duyup fear rp ihlal edip saldırmıcaksın kardeşim, bayıldıkça rk yapıp saldırmıcaksın ve bugün aynı şekilde olayla alakan yokken bi anda bizim kavga ettimiz adamların tarafına geçip bize saldırdın rolde bile yoktun dışardan görüp geldin amacın bize dm atmak, kuralları bildiğini düşünmüyorum umarım gereken yapılır.

#4 - 09.02.2021 17:52

Tekrar rk olmasına rağmen gelip @StewartLee 'ye saldırdı fakat canı azalınca esc bastı gerçekten böyleleri kime karakter yazdırıyor, nasıl giriyor anlamıyorum servere. 2 gündür 10 tane kural ihlali yaptı bezdik bıktık, SAYGILAR.

#5 - 09.02.2021 18:01
5 dakika geçmeden bir daha saldırdı, gerçekten şaka gibi umarım çabucak banlanır.Oyundan çıkıyor birde bayıltıp tekrar giriyor yapıyor.

#6 - 09.02.2021 18:46

Kişinin banlanmasını talep ediyorum bıktık rol yapmaktan bezdirdi ne illet bi rol ya. Bide baktı canı azaldı çıkıyor direk 5 dakika sonra giriyor.

@Alonzo38

#7 - 09.02.2021 18:47

Şikayet açmaya gidiyorum, oyuna giriyorum gene ihlal yapıyor baydık gerçekten lütfen.

#8 - 09.02.2021 19:11
Merhaba arkadaşlar ile role girmeye çalışıyorum arkadaş agresif yapıp bıçak çekip boğazımı kesmeye çalışıyor ooc kin besledikleri için her an ck izni soruyorlar arkadaşlar ile pizza arkasında kavgamız oluyor Carl Wallnaer karakteri olayı öbür gün tekrar hatırlatıp benle brawl rolüne giriyor bu arada 30 kere gelmedim sizle ciddi ciddi konuşup barışmak istedim boğazımı bıçakla kesmeye çalıştınız herseferinde ooc kininizi ıc yansıtıp agresif yapıyorsunuz. RK konusunda brawl rolünde dövdüğüm karakterler RK süresi dolmadığı halde beni tekrar dövüyor. Mahallelerinden geçerken yanıma gelip Carl Everest karakterleri bana agresif yapıp saldırıyorlar düştüklerinde tekrar kalkıp diğeri sonradanda öbürü saldırıyor onlarda rklı oluyor düşürüyorum ama bana saldırıyorlar oyundan q atmam benim sorunum değil oyun aniden duruyor etraftan gelen araba sesleri hala geliyor oyun ekranda oluyor ama donuyor ve alt taba bastığımda hala oyun ekranı kalıyor pcyi reslediğimde oyuna girdiğimde canım fulleniyor fullenmesi malesef benden kaynaklı değil

#9 - 02.03.2021 19:55
Şikayet incelendi.

Kişinin karakteri yasaklandığı için şikayet geçersiz sayılıyor.