Merhaba arkadaşlar ile role girmeye çalışıyorum arkadaş agresif yapıp bıçak çekip boğazımı kesmeye çalışıyor ooc kin besledikleri için her an ck izni soruyorlar arkadaşlar ile pizza arkasında kavgamız oluyor Carl Wallnaer karakteri olayı öbür gün tekrar hatırlatıp benle brawl rolüne giriyor bu arada 30 kere gelmedim sizle ciddi ciddi konuşup barışmak istedim boğazımı bıçakla kesmeye çalıştınız herseferinde ooc kininizi ıc yansıtıp agresif yapıyorsunuz. RK konusunda brawl rolünde dövdüğüm karakterler RK süresi dolmadığı halde beni tekrar dövüyor. Mahallelerinden geçerken yanıma gelip Carl Everest karakterleri bana agresif yapıp saldırıyorlar düştüklerinde tekrar kalkıp diğeri sonradanda öbürü saldırıyor onlarda rklı oluyor düşürüyorum ama bana saldırıyorlar oyundan q atmam benim sorunum değil oyun aniden duruyor etraftan gelen araba sesleri hala geliyor oyun ekranda oluyor ama donuyor ve alt taba bastığımda hala oyun ekranı kalıyor pcyi reslediğimde oyuna girdiğimde canım fulleniyor fullenmesi malesef benden kaynaklı değil