Konu: 05.02.2021 - Rol bölme  (Okunma sayısı 109 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.02.2021 23:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Alexia Cruse - @mags

Olaya dahil olan şahit karakter adı: James Rastelli

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.02.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Rol'ü sürekli bölüyor.

Alıntı
Rolün başlangıcında benim maskem takılıydı, arkadaşın aracı acıktı ve bizde caldık. Sonra bizi kovalamaya başladılar altımızda adamın aracı Sanchez var ve dar yollardan gidiyorum bu arkadaş bana yetişe bilmek için merdiven kullandı, sonra ben bunu atlattım ve evime gittim maskemi ve elbiselerimi değiştirdim (maskemi cıkarttım) sonra bunlar beni dövmeye başladılar, arkadaş sürekli rolü bölüp duruyordu ve polis arkadaş en sonunda /b'den arkadaşı uyardı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Roldeyiz ve bu arkadaş pm+/b'den sürekli rolü bozuyor, en sonunda memur uyardı arkadaşı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Rolün başlangıcında benim maskem takılıydı, arkadaşın aracı acıktı ve bizde caldık. Sonra bizi kovalamaya başladılar altımızda adamın aracı Sanchez var ve dar yollardan gidiyorum bu arkadaş bana yetişe bilmek için merdiven kullandı, sonra ben bunu atlattım ve evime gittim maskemi ve elbiselerimi değiştirdim (maskemi cıkarttım) sonra bunlar beni dövmeye başladılar, arkadaş sürekli rolü bölüp duruyordu ve polis arkadaş en sonunda /b'den arkadaşı uyardı.

#1 - 05.02.2021 23:21
Gerekli ekran görüntüleriniz var ise kanıt savunması yapıla bilir.

#2 - 06.02.2021 00:04
Bu rolde tamamen hatalı rol yaptınız Sürekli Roleplay'e uymadınız OOC yalan söylediniz bunları pm'den de belirttik fakat hala devam edip PM kapattınız bu yüzden de /b bölmek zorunda kaldık, burada herhangi bir kural ihlali olduğunu düşünmüyorum.

#3 - 06.02.2021 00:05
Öncelikle merhabalar b bölmemin sebebi rolü şekillendirmek çünkü rol saçma bi' şekilde ilerliyordu ve ben ooc olarak durum belirtikten sonra hiç ooc bölmedim b- verilmedi verilse bile cümlemi yazdıktan sonra birdaha ooc bölmedim artı şekilde bana ooc olarak hakarette bulundun burası sana göre değil mta senin yerin tarzında benim nerede oyun oynanıp oynamacağımı sen karar veremessin. ve ilk pm'den sen yazdın.
« Son Düzenleme: 06.02.2021 00:06 mags »

#4 - 06.02.2021 00:08
Ayrıyetten maske olayında IC'de de OOC'de de belirttim, 4-5 kere kırmızı motorunuz ile evimin önünden geçtiniz bunuda gördüm. Daha sonra motoru çalarken masken yoktu ben çıktığımda motora gözümün önünde maskesiz bir şekilde biniyordun, maskem var dedin kanıt istediğim halde de atmadın.

#5 - 06.02.2021 00:08

Art niyetle rolü bölmedim, rolün şekillenmesi için ooc yazdım motor ve araba çalıyorsun + il-legal birliktesin polis geçerken yardım edin tarzında rol yapıyorsun.
« Son Düzenleme: 06.02.2021 00:11 mags »

#6 - 06.02.2021 12:57
Merhaba,

Kendisi de savunmasında belirttiği gibi /b kanalını kullanmasında art niyet yok. Yine de bu tarz durumlarda /pm kanalını kullanmanız gerektiğini unutmayın. Her oyuncu hata yapabilir, büyütülecek bir şey değil. Herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.