VICE ŞEHRİ'NDE TRAVIS SCOTT KONSERİ "GERÇEKTEN UZUN BİR GÜNDÜ" "Günü, yorgunluğumdan ötürü yanlış hatırlamıyorsam Destruction Derby ile açtık. Yvonne Loreen, Belinda Villaviudas ve Darren Willford, yani ben, sizlere mükemmel bir derbi sunduk diye düşünüyoruz. Çünkü tam tamına otuz bir aracın savaştığı o arenada bir şeyleri size aktarabilmek... Cidden kariyerinizde bir iz bırakıyor, bundan emin olun. Favorim olan gri araç, son ikiye kadar gelse de son anda elendi, bu duruma üzüldüm diyebilirim! Ama, yine de her saniyesiyle mükemmel bir sunum, mükemmel bir eğlenceydi."
"BİR SÜRÜ YENİ POLİS, VICE'I KORUMAKLA ŞEREFLENDİRİLDİ!" "Destruciton Derby'nin hemen ardından, bizi bir tören bekliyordu. Hiç nefeslenmeden, en hızlı ve hevesli halimizle o törene koşturduk. Elime bir kamera aldım ve Belinda ile Bruno'nun eşsiz tanıtımlarıyla; bir sürü yeni polisi görevlerine atanma şerefine tanık olduk. Ciddi bir kalabalık mevcuttu, herkesin tanıdığı orada yer alıyordu. Gururlu, parlayan gözlerle hem de! O anı gözlerimle gördüğümde dedim ki 'İşte, aşk budur. İş aşkı, görev ve vatan aşkı budur!'"
"HAVUZ PARTİSİ" "Dile kolay, yaklaşık 2 yıl sonra "Gece Hayatı" programının döndüğü etkinlikti havuz partisi. O jeneriği duymak bile insana kendini özel ve özlenmiş hissettiriyor, bunu bir gün yayıncı olduğunuzda emin olun ki anlayacaksınız. Kameraman arkadaşım Madelyn, sizin için orada bir sürü yeri güzel bir şekilde aktardı. Bir sürü insan, hatta bir ton insan orada yer alıyordu. Kameraya atlayan bir sürü kişi oldu, bu yayıncılar olarak alıştığımız bir şey tabii. Onlara buradan minnetimi sunuyorum, yine de yayıncıların programlarını bu kadar taciz etmemeliler. Yaklaşık otuz dakikalık bir sunum sonrası, yıllar sonra olan ilk ""Gece Hayatı" programını bitirdim ve arkadaşlarımla birlikte mükemmel havuzun keyfini çıkardım."
"YILIN ANI, KESİNLİKLE!" "Biliyorum, yazı boyu bu paragrafı bekledin; şimdi ise ulaştın. Travis Scott konseri tam anlamıyla mükemmeldi! Orada kameramanlık görevini üstlendim, emin olun öyle bir makineyi tam olarak bir buçuk saat tutmak kolay değil. Yine de o anların hepsini çekmeye değerdi. Mükemmel bir sahne gösterisiydi, ciddi anlamda gördüğümün en iyisiydi. İleride, müzik kariyerime döndüğümde Travis Scott'un rock müzik şubesi olma hedefindeyim! Konser sonrası Vice'ın gözdesi bizi bekliyordu, Malibu. O mekanı özlemişim, aynı sizler gibi. Oradan da ekrandaydık. Bruno, ben ve Belinda bütün yorgunluğumuzla ve mükemmel sunumumuzla oradaydık. Orada belirttiğim bir cümlem var. Bu saydığım üçlü, şampiyonlar ligi. Çünkü cidden öyle, bu üçlüyü ekranda aynı anda görmek zor. Bruno ile ilk defa aynı anda ekrandaydım, Dora'da öyle. Ama ayrı olarak yüzlerce programımız var. O yüzden şampiyonlar ligi tablosuydu. Mükemmel bir partinin ardından Bruno'nun Travis Scott röportajı ve selfiesiyle geceyi kapattık. Sonrası tamamıyla rahat ve hakedilmiş bir uyku."
| | 
● Anasayfa ● Son Dakika ● Blog ● Ekonomi ● Magazin ● Sanat ● Halkın Sesi ● Haber ekle! ● İletişim ● Arşiv
● Vice Social'da VICE NEWS! |