Konu: Malibu Corporation #malibu100  (Okunma sayısı 23307 defa)

#250 - 28.07.2022 04:06
Oluşum Tanıtımları kısmına taşınmışız. Hoş bulduk, çok daha iyi oldu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#251 - 28.07.2022 16:36
17.07.2022 VALACHI CORPORATION TOPLANTISI

100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
the batuhan batrix,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#252 - 28.07.2022 16:37

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#253 - 28.07.2022 16:44
VFC OYUN KARTLARI SİZLERLE!

V-EA tarafından hazırlanan VFC için oyun kartları çıkmaya başladı. VFC Şampiyonları, VFC'nin sembol isimleri ve çok daha fazla VFC dövüşçülerinin kartları satışta! Şimdiden yatırımını yap, gelecekte çok büyük bir yeri olacak kartların.

Kart satın almak için tıkla!

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#254 - 28.07.2022 21:42

.........                                                                       
                    ÜYE OL                          ŞİFREMİ UNUTTUM

Moda ve Eşofman!

Eşofman takımları günlük hayatımızda nasıl modalaşır?

70'ler stili bu yaz sezonu erkeklerde moda ikonunun belirleyici stillerinden, 2022 moda ikonları genelde bu yaz ayında 70'ler ruhunu sahiplenir. Birçok tasarımcının imzası haline gelen koleksiyonlarda geniş yakalı gömlekler ve kısa paça pantolonlar var.

Yaz ayında her sene olduğu gibi kısa paça pantolon ve kısa kollu yakalı gömlekler birçok kişinin stiline uygun oluyor. Yaz ayında eşofman takımlarıınzı da günlük rutinlerinizde rahatlıkla giyebilirsiniz.

Fark etmişsinizdir ki eşofman oldukça moda, dünya genelinde de müzisyenlerin eşofman takımlarıyla koleksiyon oluşturduklarına şahit olabilirsiniz.

Her hafta kombinlerinizle alakalı sorularınızı yanıtlayacağız, sorularınızı yazı altından yorum bırakarak ekleyebilirsiniz!

Kadınlar rahat giyimde crop top kombinleme fikirleri

Bu sene yaz modasında gençlerin severek giydiği crop toplar da yer alıyor. Son birkaç senedir çok fazla kişi tarafından tercih edilen bu kıyafetler, rahat giyimde birçok kişinin tercihi haline geliyor. Spor salonlarında, koşu alanlarında pantolon ve şortların altına giyilen bu parçalarla, rahatlıkğı yakalayıp aynı zamanda şık görünmek mümkün.

Eşofman kombinleriyle de şık görünüm yakaladığımız doğru fakat ofis gibi çalışma alanlarında bu rahatlığı yakalayamıyor olabiliriz, bu durumlarda ciddi görünmek istediğimiz lansmanlar için, pantolonların üzerine kısa t-shirtler tercih etmek daha iyi bir fikir olabilir.

Palazzo kesim kumaş pantolonlarla kısa t-shirt kombinlenmek size hem rahatlık, hem de şık bir görünüm kazandırabilir. Fakat unumayın ki bu pantolonlarla kombinlediğiniz t-shirtlerin düz renkler olması daha şık bir görünüm elde etmenizi sağlar.

Şortlarla crop kombinleme

Kadın modellerinde özellikle yüksek bel ve çok sayıda renge sahip olan şortlar moda haline geliyor. Bu kombini hem şık, hem de spor halde kullanabilirsiniz. Bu kombini yaptığınızda zincirli bel aksesuarlarından yararlanarak (spor çanta) şortunuzla birlikte giydiğiniz crop toplarınızı hareketlendirebilirsiniz.

Ayrıca bu kombinlerde önerim beyaz ya da düz bir t-shirtle, pembe ve turuncu gibi kendini gösteren renkleri tercih etmeniz olacaktır, bu sizi hem rahat, hem de şık gösteriyor.

Yaz aylarında sahil kıyılarında giymek için tercih edilen şortlarla, şık bir crop kombinlemeyi deneyin. Bunu yaparken t-shirtünüzün oversize olmasına dikkat edin.

●    Anasayfa

●    Son Dakika

●    Blog

●    Ekonomi

●    Magazin

●    Sanat

●    Halkın Sesi

●    Haber ekle!

●    İletişim

●    Arşiv

●    Vice Social'da VICE NEWS!

"v.krisfaren" tarafından "26.07.2022" tarihinde gönderildi.

Tüm hakları saklıdır. © ViceNews, since 2020

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#255 - 28.07.2022 21:44

.........                                                                       

HUKUKSAL HAKLARIMIZIN FARKINDA OLALIM

Trafik Suçlarında/Cezalarında Polislere Karşı Haklarımız Nelerdir?
Market Caddesi'nde aracınızla sabit elli kilometre/saat hızla seyir halindeyken bir polis ekibi tarafından çevrildiniz. Sizi çeviren polis memuru size hız sınırını aştığınızı, size ceza kesmek istediğini söylüyor. Ona hız sınırını aşmadığınızı, gerçek hızınızı belirterek, cezaya itiraz etmek istiyorsunuz. Fakat memur size ceza kesme konusunda kararlı. Bu tür durumlarda ne yapmalısınız? Öncelikle şunu bilmelisiniz ki Vice Şehri yasaları trafik suçlarında vatandaşlara avukat tutma hakkı tanımıyor. Bu durumda yapabileceğimiz seçenekler: Supervisor çağırıp, durumu gelen supervisor izah etmek ve cezaya olay anında itiraz etmek birinci seçeneğimiz. Gelen supervisorun kararına göre ceza kesilip, kesilmeyebilir. Eğer supervisor kararına göre ceza kesilirse, bir avukat ile görüşüp cezaya itiraz edebilirsiniz.

Miranda Haklarımız Nelerdir?
Miranda haklarımıza göre, tutuklama veya gözaltı işlemi sürecinde polis memurlarına karşı hiçbir şey söyleme zorunluğumuz bulunmuyor, yani polis karşısında sessiz kalabilir ve kendi aleyhinizde tanıklık etmeyebilirsiniz. Avukatınızla görüşmeyi talep edebilir veya ücretsiz adli yardım talep ederek, devletin size sunduğu ücretsiz avukat hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Miranda haklarımız işe şunlardır:
    1- Sessiz kalma hakkına sahibiz,
    2- Tutuklama veya gözaltı sürecinde söyleyeceğimiz her şey mahkemede aleyhimize kullanılabilir,
    3- Avukat tutma veya ücretsiz adli yardım hizmetinden yararlanma hakkına sahibiz.

Miranda Haklarımızı Bilmenin Önemi
Bir polis memuru tarafından gözaltına alındığımızı farz edelim. Polis memurunun size karşı yapacağı ilk şey miranda haklarınızı size hatırlatarak, haklarınızı anladığınızdan ve onayladığınızdan emin olması olmalıdır. Eğer polis memuru gözaltı işlemi sürecinde size miranda haklarınızı hatırlatmaz, bildiğinizden ve onayladığınızdan emin olmazsa, gözaltı işlemi sürecinde yaptığınız/söylediğiniz hiçbir şey size karşı delil olarak kullanılamaz.

Her vatandaşın hukuksal haklarını bilmesi son derece hayati önem arz eden bir konudur. Hukuksal konularda avukatlara danışmaktan çekinmeyin!

●    Anasayfa

●    Son Dakika

●    Blog

●    Ekonomi

●    Magazin

●    Sanat

●    Halkın Sesi

●    Haber ekle!

●    İletişim

●    Arşiv

Betty Marsh tarafından 28.07.2022 tarihinde gönderildi.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#256 - 28.07.2022 21:45
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

VICE ŞEHRİNİN SANSASYON OLAYI: V-EA KARTLARI!
Yayımlanma: 28 TEMMUZ 2022, PERŞEMBE, BRUNO CANTONA TARAFINDAN (evet, tarafından)

VFC'nin 4. sezonu müthiş bir şekilde başladı. Yeni müziği ile, yeni dövüşçüleri ile güzel bir atmosfer yaratan VFC için yepyeni bir destekçi gündemde! Son günlerde Vice.NET'e giriş yapanlar, orada yeni bir internet sitesi açıldığını mutlaka görmüşlerdir. V-EA oyun kartları, açıldığı ilk günden büyük bir sansasyon yarattı. Aynı zamanda Vice Social'da en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Vice Social, adeta bu kartlarla dolup taştı diyebiliriz. Peki nedir bu V-EA oyun kartları? VFC'nin iki yaratıcısından biri olan ve sunuculuğunu üstlenen Randolph Mitchell, V-EA oyun kartlarının yaratıcısı Chappie Welcox'u WSR Arena'da yapılan Randy ile VFC Özel programında Vice News'da ağırladı.

"Randolph Mitchell: Nedir bu kartlar? Hayatımızda ne işe yarayacak?"
Herkesin bu kartlar ile merak ettiği soruyu Randolph Mitchell bu şekilde sordu. V-EA oyun kartlarının ne olduğunu Chappie Welcox şu şekilde anlattı:

"Bu kartlar özel bir tasarımla üretiliyor. Her bir kart kişiye özel olarak tasarlanıyor.  Kartların kopyasını üreten korsanlar olsa bile bıraktığımız ufak gizli bir imza her şeyi gün yüzüne çıkarıyor. Masada gördüğünüz kutu Şampiyon Milan'a ait. Bu karttan 6 adet ürettik. Bir adet Şampiyon Milan'da. Geriye kalan beş kartın dördü sahibini buldu. Sadece geriye bir tane kaldı!  O da bu elimde gördüğünüz eşsiz kart.  Bu kart ne işe yarayacak diye soracak olursan, şu şekilde söyleyebilirim: Bu gördüğünüz kartları stoğunu şimdiden yapmanızda fayda var. Genel kart sayımız elli adeti bulduğu zaman V-EA Oyuncu Kartlarının "Oyun Kutusunu" sizler için tanıtacağız.  Bu kartlarla hayali bir şekilde savaştıklarını düşünün. Caine ve Milan'ın Metaverse savaşına tanık olacaksınız. O halde müjdeli haberi size veriyorum: Tam bir ay sonra V-EA Oyun kartlarının sistematik bir şekilde nasıl oynanması gerektiğini sizlere açıklayacağız! Ve bunu da Vice News ekranlarından izleyicilerimize aktaracağız."

"VFC Dövüşçülerinin Yanı Sıra VFC'nin Özel Kartları da Satışta!"
Bu canlı yayında aynı zamanda VFC dövüşçülerinin yanı sıra VFC'de adından söz ettiren kişilerin de kartları bulunmakta. VFC'nin 3. sezonundan itibaren sunucularından birisi olan Venus Krisfaren ve VFC'nin iki yaratıcısından biri olan Randolph Mitchell'ın kartları da piyasaya çıktı. Bu kartlardan Randolph Mitchell'a ait olan kart, kendisine verildi ve kartın incelenmesi Vice News ekranlarında gerçekleştirildi. Randolph Mitchell ve Venus Krisfaren'e ait olan kartların satıldığını belirten Chappie Welcox, VFC ile ilgili daha çok özel kartın çıkartılacağını söyledi.

"Chappie Welcox: Tasarımlarımın arkasında Amy Liang var!"
Randolph Mitchell, canlı yayında Chappie Welcox'a bu kart tasarımlarının kimin yaptığını sordu. Chappie Welcox, bu durumu şöyle açıkladı:

"Nikola Tesla ve Edison arasında geçen hikayeyi hepimiz biliriz değil mi? İyi bir çalışma ve proje ilen Tesla. Projenin yürürlülüğü adına Edison'un kapısına dayanıyor. Wardenclyff kulesi yapalım, herkesin evine uzaktan elektrik kaynağı sağlayalım. Edison ise bunu reddediyor. Tesla'nın para edecek projelerini öne çıkarıyor. Edison'un gücünü kullanmak istiyor. Bu hikayede ise Edison benim. Hey burdan kötü bir patron olduğum söylenmesin.  Kart kazançlarının yüzde seksanı tasarımcım  Liang'a gidiyor. Evet tasarımcımızın adı "Amy Liang" kendisi burda değil. Bir sonraki yayınımıza onu davet etmeyi düşünüyorum. Ona buradan bana sağladığı bu imkan için çok teşekkür ediyorum. Amy'nin çok ilginç bir özelliği var Randy biliyor musun? Ben ona ismi verdiğim gibi sanki seni tanıyormuşcasına tasarımlarını kartlara yansıtıyor."

Yapılan canlı yayın, güzel dileklerle son buldu.

Bizi ViceSocial 'dan takip et!

EDITOR
Bruno Cantona
HABER
Bruno Cantona
KAMERA
Darren Willford
Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News, 2022
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#257 - 28.07.2022 21:46

.........                                                                       

KISKANÇLIK KRİZİ YAŞAYAN Y.K'NIN PARANOYAK YAŞANTISI...

Vice şehrinde garip olaylar çoğu zaman önümüze geliyor. Bu haberimizdeki garipliğimizin yaşandığı yer Rodeo. Rodeo'da sevgilisi kendisini yedi kez aldattığı için izlediği belgesel programından esinlenerek sevgilisi uyurken omurilik civarına çip takan Y.K, Vicetung'a şok açıklamalarda bulundu! Y.K, sevgilisini sinyallerden buluyormuş!

"Yedi yılda yedi sevgilim benden ayrıldı! Paronayak oldum!"
Sevgilime çip taktım çünkü onun her zaman nerede olduğunu öğrenmek istiyorum--dot-dot-doot! Bir saniye, sinyal geldi. Ocean View taraflarında şu an, aracıyla ilerliyor. Umm-evet, ben... yedi senedir ayrılık sorunuyla karşılaşıyorum. Yedi yılda yedi sevgilim benden ayrıldı ve beni adeta bir paronayak haline soktular. Öncesindeki altı sevgilimde aynı hataya düştüm, hepsini kendim takip etmek zorunda kalarak amacıma ulaşmaya çalıştım, bunu kendi arabamla takip ederek yaptım. Ancak gördüğüm manzaralar karşısında gerçekten yıkılıyordum, evime dönemiyordum. Onlar yüzünden beni büyük bir stres sarıyordu...

"Beni ağlama nöbetleri, paranoya durumları vurdu!"
Mesela gece çıktığım zaman sevgilimle başka bir... şahıs diyelim, şu anda resmi bir yere konuşuyoruz. O şahısla beraber otele gidiyorlar, içeriye giriyorlar. Ben dört saat onları otelin kapısında bekledim, o süre içerisinde kafamda neler olduğunu kurdum. O açıdan beni bir rahatsızlık, arabada çıldırmalar, ağlama nöbetleri, paranoya durumları vurdu. O yüzden kendimi tamamiyle bu durumdan kurtarmak için bu yönteme başvurdo-do-dot-dot-dot-doooot! Bir dakika... Vice Mall'a girdi, alışveriş yapıyor sanırım.

"Bu çipi kendim yarattım! Şu an Ocean Bar'da birisiyle beraber!"
Bunun nasıl bir teknoloji olduğunu size anlatayım. Vücudumuzda sekiz tane delik bulunuyor. İki burun, iki kulak, bir ağız-ummmmm.... Bir belgesel izlemiştim, o belgesel sırasında balina gibi, zürafa gibi memeli hayvanlardan, sürüngenlerden, köpeklerden, çitalardan, jaguarlardan öğrendiğim yöntemler ile bu kişiyi bir bayıltma ve bu çipi takma, bu sayede onu izleme söz konusu oldu. Oradan aklıma gelen başka bir şey d---dot-dot-dot-doooot! Bir dakika... Bu hiç bu saatte evinin ters yönüne doğru ilerlemezdi, bir gariplik var. Vice Mall'dan sahile doğru gidiyor, orada birisiyle mi buluşacak acaba?  Her neyse, biz uyuyorduk. Kendisinin sırtı bana dönüktü, malum bir yorgunluk işinden sonra uykuya dalmak üzereydik. Sırtı bana dönükken arkamdan şimşek çaktı. Bir alet buldum, onu acaba çipe döndürebilir miyim? diye düşündüm. Salona geçtim, bir çip yaptım, geldim ve ense kısmından omuriliğı dediğimiz kısıma koydum çipi. Ondan son--dot-dot-doooooottt! Bir dakika... Sahile geldi...  Ocean Bar'da... Yanında bir erkek var, takım elbiseli. Takım elbisesini de biliyorsun ama bir şey yapamıyorsun işte! Şimdi... yani... Lütfen artık gidin de ben de Ocean Bar'a koşayım! Lütfen!

●    Anasayfa

●    Son Dakika

●    Blog

●    Ekonomi

●    Magazin

●    Sanat

●    Halkın Sesi

●    Haber ekle!

●    İletişim

●    Arşiv

●    Çok yakında Vice Social'dayız!

Daha sonrasında Y.K, hızlıca koşarak Ocean Bar'a gitti. Orada neler yaşandığı hakkında bir bilgi henüz elimize ulaşmadı.

french magnifico tarafından 27.07.2022 tarihinde gönderildi.

Vicetung bir Vice News markasıdır. Tüm hakları saklıdır. © Vicetung, since 2020 respect: kaostanbesleniyorum

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#258 - 28.07.2022 21:48

.........                                                                       

MÜŞTERİ BULAMAYAN TAKSİCİ T.A'NIN DRAM DOLU YAŞANTISI...

Vice şehrinde en yaygın mesleklerden birisi taksiciliktir. Genellikle şehirde yeni olan, kendi ayaklarının üstünde durabilmek için az da olsa para kazanmak isteyen kişiler, taksicilik yaparak geçimlerini sağlamaya çalışıyorlar. Bunu bazen insanları rahatsız ederek yapan, yaptığı işi fazlasıyla abartan taksiciler de olmuyor değil. O taksicilerden bir kişinin dramını bu haberimizde sizlere aktaracağız. Taksi şoförü T.A, büyük bir dertten şikayetçi. Vice şehrindeki taksicilerin insanların yanına gelip "TAKSİ!" diye bağırdığını gören T.A, bu yöntemi kendisi de denemek isteyince artık taksisine bir tane bile müşteri binemiyor. Vicetung ekibinden muhabirimiz Bruno, onunla bir röportaj gerçekleştirdi. T.A, şöyle konuştu:

Bruno: Bayım! Bayım! Merhabalar, biz habericiyiz, bir röportaj yapmak istiyoruz. Mağduriyetinizi öğrendik, aylardır bir müşteri bulamıyormuşsunuz. Durumu bize açıklar mısınız, nasıl böyle oldu? Nasıl bu hale geldiniz, neden müşteri yok?

"Müşteri alamıyorum!"
T.A: Alamıyorum... Müşteri alamıyorum. Her şey, bir arkadaşıma özenmemle ve yanıma gelen bir müşterinin kısa mesafe gitmek istemesiyle başladı. Ben o zamanlar Market Caddesinde park halinde oluyordum. Diyorlardı ki, ben Market Caddesinden Rodeo'ya gitmek istiyorum. Ben de o zamanlar bunu kabul etmez, müşterileri reddederdim. Market Caddesi'nden Rodeo'ya kadar gitmeme değmez, almıyorum dedim. Tanrı da bana öyle bir cevap verdi ki... O günden beri müşteri alamıyorum, binmiyorlar. Daha sonrasında arkadaşım bana şunu söyledi: "Hey T, şöyle bir şey yap: Aracını insanların yanına çek ve "TAKSİ!" diye bağır, o zaman müşteriler gelir." Ben de bu yöntemi denedim, bunu Ocean Docks'ta yaptım. Orada tır süren kişilerden birisi bana saldırdı, halen yara izi duruyor. Daha sonrasında arada sırada yağmur yağar buraya, o biz taksiciler için bir müjdedir. On kişi dışarıda bekler, bir kişi bile bana elini kaldırmaz.

Bruno: Bildiğim kadarıyla durakta çalışıyorsunuz, size hiç mi sıra gelmiyor?

T.A: Geliyor tabii ki ama...

Bu sırada yoldan geçen bir müşteri taksiciye seslendi, taksiciyi gördükten sonra vazgeçti ve gitti! Şok edici anlardı. Bu durumun acısını yaşayan T.A, şöyle konuştu:

"Alabama'ya kadar giden oldu!"

Hey! Sırada ben varım! Görmüyor musun? Gel, lütfen... Bak, gördünüz mü? Beni görenler gidiyor, nedenini halen bilmiyorum. Durakta tabii ki sıra bana geliyor ancak hep kısa mesafe! Market'ten Rodeo'ya. Duraktaki diğer arkadaşlarımızdan havaalanına gidenler oldu, San Fierro'ya gidenler oldu, Alabama'ya kadar gidenler oldu! Alabama diyorum! Florida'ya en yakın eyalet, Miami'ye kilometrelerce uzakta! Durakta sıra bana gelince... telefonlar duruyor. Arayan olmuyor. Müşteriler duruyor. Ben en sonunda çıldırdım, bağırdım resmen ama hiçbir şey olmadı. Taksinin önünde kendimi yakacağımı bile iddia ettim ancak hiçbir kişi taksime binmeyi denemedi bile.

"Ben sadece cinsel hayatımı anlatıyorum!"
Bruno: Acaba daha önce bir müşteriyi rahatsız mı ettiniz? Bu şehirde yayılmış olup size uğruyor olabilir mi? Mesela çok mu sohbet edersiniz araçta?

T.A: Asla! Ben çok sohbet etmem, yolu da uzatmam. Ben sadece cinsel hayatımdan bahsederim, başka hiçbir şey anlatmam. Karşı cinsle olan ilişkilerimi anlatırım, o kadar.

Bruno: Ama bu sizin özel hayatınız, neden müşterilerle paylaşıyorsunuz?

T.A: Bunlar takside geçen şeyler, taksilerde cinsel sohbetler döner. Benim arkadaşlarım neler anlatıyor, burada beni konuşturmayın! Onların müşterileri Alabama'ya kadar gidenler oluyor, ne hikayeler anlatıyorlar, bir bilsen!

"Artık çocuğum bile taksiye binmiyor!"
Bazen çocuğumu alıyorum taksiye, çocuğum biniyor. Onları birkaç metre dolaştırdıktan sonra bırakıyorum. O günden sonra çocuğum ben bir daha bu taksiye binmiyorum dedi, hayatımın en büyük şokunu yaşadım.

Bruno: Gerçekten çok üzücü bir durum bu yani.. Ne yapabiliriz ki sizin için?

T.A: Hadi sizi bırakayım ben, gezelim biraz. Ne dersiniz? Nereye gideceksiniz?

Bruno: İçeride konuşmak zor oluyor, kablolarımız sizi rahatsız eder, yormayalım sizi. Biz zaten yeteri kadar görüntü aldık. Yerimiz hemen ileride, kısa mesafe de almıyormuşsunuz zaten. Teşekkür ederiz.

T.A: Kısa mesafe alı---.... Anladım... anladım.

●    Anasayfa

●    Son Dakika

●    Blog

●    Ekonomi

●    Magazin

●    Sanat

●    Halkın Sesi

●    Haber ekle!

●    İletişim

●    Arşiv

●    Çok yakında Vice Social'dayız!

Bu şekilde röportajımız son buldu, taksicinin taksisine binmeden alandan ayrıldık. Bir mücadele, bir yaşam dramı bu. Sonu umarız iyi olur. Ama siz siz olun, yanınıza gelip "TAKSİ!" diye bağıran kişilerin taksisine binmeyin. Ve bu haberimizi okuyan taksiciler, umarım kendilerini sorgulama fırsatı yakalarlar.

french magnifico tarafından 25.07.2022 tarihinde gönderildi.

Vicetung bir Vice News markasıdır. Tüm hakları saklıdır. © Vicetung, since 2020 respect: kaostanbesleniyorum

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#259 - 28.07.2022 22:23

.........                                                                       

İNTİHAR GİRİŞİMİNDEKİ ADAMIN DEĞİŞEN HAYATI!

"İNTİHAR GİRİŞİMİ İLE BAŞLAYAN ETKİNLİĞİ, HOBİYE DÖNÜŞTÜ?! "
"Birkaç yıl önce girdiği bunalımdan ötürü intihar etmeyi düşünen E.K. o zamanki evinin çatısına çıkar ve hazırlanır. Fakat bu sırada kalabalığın onu fark etmesiyle birlikte yere emniyet brandası serildiği için, atlasa dahi çok ağır yaralar almadan bu olayı atlatır. Sonrasında ise, atladığı o andaki heyecanın hayranı olarak; paraşüt eğitimi alma kararına varan E.K. yıllardır paraşüt eğitmenliği yapıyor. Peki, iş buralara nasıl geldi? "

"GENÇTİM, BUNALIMDAYDIM. ZAMANIN GEÇMESİNİ SAĞLAYACAK BİR ŞEY YOKTU! "
"O zamanlarki buhranını böyle açıklıyor E.K. Üniversite yıllarında olduğunu, o sıralar arkadaşlık ve aşk hayatının cidden dipleri gördüğünü ve bununla birlikte parasızlıktan da dert yakındığını da ekliyor. İntihar için bir sürü yol düşündüğünü, en karşı konulamaz hamlenin o olduğunu söyleyen E.K. şimdilerde ise en karşı konulabilir hamle olduğunun farkında. Çünkü zemine serilen o branda, kendisindeki o hobiyi gün yüzüne çıkardı. "

"EN ÜST KATTAN ZEMİNE KADAR GEÇEN O SÜRE, SANKİ HAYATIM BOYU ARADIĞIM O HEYECAN GİBİYDİ! "
"Bütün umutsuzluklarını yanına alarak çatıya çıkıp hayatına son vermeyi isteyen adam, etraftaki insanların duyarlılığıyla hayata döndü denebilir. Çünkü brandanın açılmasına rağmen hala atlamayı kafaya koyan o adam atladığı o saniyelerde belki de kariyer planlamasını yaptı. O yaşadığı adrenalinin hayatına ilaç ve umut ışığı olduğunu belirtirken, belki de o gün atladığı zaman ölseydi; hayatından asla zevk alamadığının farkına varacağını söyledi. Fakat etraftakilerin duyarlı davranması sayesinde emniyet brandasıyla kurtulan E.K. şu an paraşüt eğitmenliği yapıyor ve bir sürü insanın adrenalin dolu dakikalar geçirmesini sağlayan bir kahraman haline geldi. Yıllarca bu eğitimi aldıktan sonra verdiği sağlıksız kararın çıkardığı doğru sonuçları fark ettiğini söyleyen E.K. şu anda hayatının en mutlu zamanlarını yaşadığını biz Vice News muhabirlerine bildirdi."

Editörün Görüşü: Yani, insan bazen işte bu kadar ilginç bir varlık; değil mi? İntihar için giriştiğin olay senin kariyerini belirliyor. Paranı kazanıyorsun, seni hayata bağlıyor. Cidden güzel duruyor. Benim için yayıncı olmak böyle miydi? Hayır pek değil, ama bu adamla benzer duygularla yapıyorum işimi. Onunla ortak bir yöne sahibim.

●    Anasayfa

●    Son Dakika

●    Blog

●    Ekonomi

●    Magazin

●    Sanat

●    Halkın Sesi

●    Haber ekle!

●    İletişim

●    Arşiv

"Darren Willford" tarafından "28.07.2022" tarihinde gönderildi.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok