Konu: Sean Glennon - Ölmüş bir karakteri canlandırma.  (Okunma sayısı 569 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 02.02.2021 14:38
Yetkili tarafından yetersiz görülme nedeni yetersiz kanıtım olması. Yetkili zaten dönen rolü görseydi şuan bu durumu konuşuyor olmayacaktık. Emek verip yaptığın bir rol değil, ihlal yapıp gerçekleştirdiğin bir rol. Burada kafama göre "Story RP" gerçekleştiren ben değilim. İhlal yaptığını benim kadar sende biliyorsun. Birlik liderleriyle konuşup rolü delledik. Ayrıca adminler ;" Kendi aranızda anlaştığınız sürece rol iptali olabilir." diyor. Bende kendileriyle anlaşıp rolü iptal etme gereği duydum. İyi forumlar.
Hıhım admin kararını bekleyelim.

#11 - 02.02.2021 14:43
O zamanın R20'si Shevon Jenkins, Sean karakterinin CK'sini bana verdi, ve karakter öldü. İki ay sonranın R20'sinin kararı yetkili adminin üstünde değildir. İyi roller, şahitliğimi onaylıyorum.

#12 - 02.02.2021 14:48
Rol gidişatı gereği Sean karakterini CK etmek durumunda kaldık evet. Rol bitiminden sonra kendisi zaten bu durum hakkında bir şikayet açtı ve FM ekibi tarafından karakterinin CK olduğu söylendi. İki kişi konuşarak birden fazla kişinin olduğu bir rolü kafanıza göre iptal edemezsiniz, maalesef böyle bir durum yok. Şahitliğimi onaylıyorum.

#13 - 02.02.2021 14:57
Şikayet sonuçlanana kadar NC atıp farklı bir karaktere geçiş yapacağım. Ayrıca durumu yakından takip edeceğim. Umarım yetkililer "Taraf Tutmadan" durumu ele alırlar. Eğer gerçekten şahısın bahsettiği gibi bir admin gerekiyorsa da, bunu bilmeden yapıyorum ve ceza almamayı talep ediyorum. /rapor attığımda bana gelen yanıt "Kendi aranızda çözebilirsiniz." diye söylenmesiydi. Bizde kendi aramızda anlaşıp olayı kapattık ve rolü delledik. Zaten rolde bir ihlal olmasaydı biz bu şikayette oyalanıp eski defterleri açmayacaktık. Kişinin OOC kin yaptığı ortada. Şikayeti açana kadar bana Discord platformundan ulaşır, sorularını sorar ve rolün nasıl dellendiği hakkında bilgi edinir, şikayetini öyle açardı. Gereken kararı yetkililere bırakıyorum. İyi forumlar tekrardan.

#14 - 02.02.2021 15:12
@Sanwener Aynı hatayı Safram'da CK olduğunda yaptı. Aralarında ki meseleyi OOC çözüp karakteri canlandırdı. FM ekibinin elinde yeterli kanıt olmadığı için böyle bir girişimde bulundu. Ben açtığım şikayette kişilerden "Ses kayıt" rp si yaptıklarına dair bir kanıt istememe rağmen cevap alamadım ve "Piru'yu tehtid edemezsin." ile yetindiler. Açtığım şikayette kestirip kenara atıldı kısacası.

#15 - 02.02.2021 15:16
@Sanwener Aynı hatayı Safram'da CK olduğunda yaptı. Aralarında ki meseleyi OOC çözüp karakteri canlandırdı. FM ekibinin elinde yeterli kanıt olmadığı için böyle bir girişimde bulundu. Ben açtığım şikayette kişilerden "Ses kayıt" rp si yaptıklarına dair bir kanıt istememe rağmen cevap alamadım ve "Piru'yu tehtid edemezsin." ile yetindiler. Açtığım şikayette kestirip kenara atıldı kısacası.
Yalnız Safram karakteri CK olmadı konuyu saptırmadan devam edelim admin kararına bırakalım.

#16 - 02.02.2021 16:50
Benim açımdan hiç sorun yok, dediğim gibi; Yaptığım bir ihlale giriyorsa bunu bilmeden yapıyorum. Birlik lideriyle konuşup hatalı rolü delledik. Ayrıca bir yetkiliye bu konu hakkında yazdığımda "Aranızda anlaşarak halledebilirsiniz." dedi. Karakter ismini ve discordunu bulamadığım için işimi sadece birlik lideriyle çözdüm. Eğer bir hatam olduysa, bu durumdan rahatsız olanlar da varsa kusura bakmasın. Bilmeden yaptığım bir ihlal.

#17 - 02.02.2021 23:32
Her ne kadar rolü birlik liderleri ile dellesekte, bilmeden suç işlediğim için karakterimin ismini değiştirdim. (Admin onayının gerektiğinden haberim yoktu) Ceza almamayı kabul ediyorum.

#18 - 08.02.2021 14:45
Merhaba,

NC atıldığına göre şikayet geçersiz sayıldı. Herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.