Konu: Sean Glennon - Ölmüş bir karakteri canlandırma.  (Okunma sayısı 571 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.02.2021 13:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sean_Glennon @AlperenSemiz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @imgonnafadeaway @Sanwener

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20/12/2020 - Halen devam edilen kural ihlali.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Öldürülen bir karakteri yaşıyor olarak devam ettirmek - Yapılan bir rolü devam ettirmemek, Sürekli Role Play ihlali.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar Sean Glennon karakterini 20/12/2020 saat 01:44 civarlarında eski karakterim Safram_Miroslav ile CK edip karakter ölümünü gerçekleştiriyoruz.Sonrasında bu arkadaş CK olmasını yanlış bulup CK itiraz talepi açıyor burada'da belirttiği gibi.

Herşey yolunda çok güzel, sonrasında biz o zamanın birlik yetkilisi @imgonnafadeaway  ile savunmamızı yapıyoruz sonrasında ise şikayet sonuçlandığında @Stance adlı yetkilinin şikayete son nokta olarak yazısı şu şekilde oluyor.. CK itiraz linkinide şuraya bırakayım - https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=96405.10

Yani arkadaş 20/12/2020 gecesinde CK oluyor CK itiraz talepi açtığında CK itiraz talepi kabul edilmiyor ve karakterinin ölümü kesin olarak gerçekleşmiş oluyor.
Bu arkadaş bi süre Vice platformuna ara verdikten sonra geri dönüyor ve ölen karakteri Sean Glennon karakteri ile geri dönüş yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Yukarıda savunmamı kanıtlar ile destekledim.CK olduğuna dair yapılan rolün SS'lerinide aşşağıya bırakıyorum.

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın cezalandırılmasını emek verip yaptığımız rolün devam ettirilmesini karakterinin yasaklanmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 02.02.2021 14:42 Uzi144 »

#1 - 02.02.2021 14:11
Evet, öncelikle herkese iyi roller dilerim. Sean Glennon isimli karakterim ile bir ölüm rolü yapıldı fakat Dyton_Lewis isimli birlik lideriyle bu konuyu konuşup rolü delledik. Yapılan rol zaten hatalıydı fakat elimde yeterli kanıt yoktu. Dyton Lewis'te birlik lideri olduğu için, CK eden kişilerde birlikten olduğu için rolü delleme gereği duyduk.

#2 - 02.02.2021 14:14
Evet, öncelikle herkese iyi roller dilerim. Sean Glennon isimli karakterim ile bir ölüm rolü yapıldı fakat Dyton_Lewis isimli birlik lideriyle bu konuyu konuşup rolü delledik. Yapılan rol zaten hatalıydı fakat elimde yeterli kanıt yoktu. Dyton Lewis'te birlik lideri olduğu için, CK eden kişilerde birlikten olduğu için rolü delleme gereği duyduk.
Yapılan CK rolünün bizim tarafımıza ve admine sorulmadan dellenmesi imkansız ki ben rolü dellemek istemiyorum bile.Dyton Lewis karakteri ile konuşup nasıl böyle birşey yapabiliyorsun? Ozaman ki yapılan rolde @imgonnafadeaway ve @Sanwener birliğin R19 ları ve bende R15 idim kesin olarak CK verildi kafana göre rolü delleyemezsin.

#3 - 02.02.2021 14:15
Kafama göre dellemiyorum. Adamlar ile aranız açık diye her şeye gelip salça olmayın. Yapılan rolü birlik lideri delledi ve konu kapandı. Ayrıca adminler kendi aranızda anlaştığınız sürece sorun olmayacağını söyledi. @KSZ ile anlaştım ve rol dellendi.

#4 - 02.02.2021 14:19
Kafama göre dellemiyorum. Adamlar ile aranız açık diye her şeye gelip salça olmayın. Yapılan rolü birlik lideri delledi ve konu kapandı. Ayrıca adminler kendi aranızda anlaştığınız sürece sorun olmayacağını söyledi. @KSZ ile anlaştım ve rol dellendi.
Rolün içerisinde sadece Dyton Lewis ve sen yoksun, CK rolünde ana karakter olarak ben varım.CK itiraz talepi açtığında @Stance  adlı yetkili son noktayı koyuyor zaten karakterinin öldüğü bir yetkili tarafından doğrulanıyor? Ayrı olarak uslübünü düzeltmeni öneririm burası özel bir konuşma alanı değil.

#5 - 02.02.2021 14:22
Kullandığın üsluba göre hareket ediyorum. Sesli sohbette hatalı rol olduğunu sizde kabulleniyorsunuz. Birlik liderleriyle konuştum ve rol dellendi. Ki karakterlerinizi kullanmadığınıza göre, birlikte de olmadığınıza göre itiraz etme hakkınız bulunmuyor diye biliyorum. :)

#6 - 02.02.2021 14:24
Kullandığın üsluba göre hareket ediyorum. Sesli sohbette hatalı rol olduğunu sizde kabulleniyorsunuz. Birlik liderleriyle konuştum ve rol dellendi. Ki karakterlerinizi kullanmadığınıza göre, birlikte de olmadığınıza göre itiraz etme hakkınız bulunmuyor diye biliyorum. :)
Ne kadar eski karakterimde olmasamda önceden yapılmış bir rol devam ettirilmesi zorunlu ve bu bir CK rolü.Hata yaptığımızı düşünerek CK itiraz talepi açtın ve itirazın kabul edilmedi hala neyi uzatıyorsun anlamadım? Gerisini admin kararına bırakabiliriz iyi forumlar.

#7 - 02.02.2021 14:26
"Brystal liderleri olarak tarafımızca rol dellenmiştir. Rolün hatalı olduğunun farkındaydık, 1 ay sonra Sean_Glennon bize ulaşıp rolü dellememizi istedi. Biz de bu duruma müsade ettik." Gerek yok böyle tatsız şeylere, oyun oynuyoruz sonuçta.

#8 - 02.02.2021 14:28
"Brystal liderleri olarak tarafımızca rol dellenmiştir. Rolün hatalı olduğunun farkındaydık, 1 ay sonra Sean_Glennon bize ulaşıp rolü dellememizi istedi. Biz de bu duruma müsade ettik." Gerek yok böyle tatsız şeylere, oyun oynuyoruz sonuçta.
Tabi tatsız şeylere gerek yok oyun ondağımızın bende farkındayım fakat emek verip yaptığımız rolün sonucunda açılan bir şikayetin bir oyun yetkilisi tarafından yetersiz görülüp karakter ölümünün kesin olarak gerçekleşmesi sonucu sizin bana sormadan rolü delleyip devam ettirmenize karşılık bu şikayeti açtım.

#9 - 02.02.2021 14:33
Yetkili tarafından yetersiz görülme nedeni yetersiz kanıtım olması. Yetkili zaten dönen rolü görseydi şuan bu durumu konuşuyor olmayacaktık. Emek verip yaptığın bir rol değil, ihlal yapıp gerçekleştirdiğin bir rol. Burada kafama göre "Story RP" gerçekleştiren ben değilim. İhlal yaptığını benim kadar sende biliyorsun. Birlik liderleriyle konuşup rolü delledik. Ayrıca adminler ;" Kendi aranızda anlaştığınız sürece rol iptali olabilir." diyor. Bende kendileriyle anlaşıp rolü iptal etme gereği duydum. İyi forumlar.