Dostum,karakterim diğer karakter arkadaşımın üzerine işemesi konusunda sunucuyu provoke ettiğimi söylemişsin;
Öncelikle üzerine işediğim karakter benim arkadaşım ve biz sunucuyu provoke etmek değil aksine kendi aramızda eğleniyorduk ve bundan kimsenin şikayeti yoktu. Anlaşılan suçlusunuz ve şikayeti konuyu saptırarak farklı yerlere yani suçluluk psikolojisi ile bunu yansıtıyorsunuz. Göründüğü üzere şikayetiniz de yok üste çıkmak için benim karakterimi suçluyorsunuz. Dostum sizi hiçbir şekilde tanımıyorum ,sizinle sorunum yok ,sizinle bir rolüm bile yok ,bana sıkma sebebiniz nedir? Bunu da bilmiyorum madem rpye uyacağız durduk yere insanları taramak nedir ? Kendi adıma konuşuyorum çünkü beni taradınız sizin sebebiyet verdiğiniz üzere 180 saniye yatarak bekledim bunun oyun oynarken nasıl bir zulüm olduğunu herkes biliyordur.
Özetle;
Kendi suçlu olduğunuz konularda sadece savunma yapmanızı öneririm yani başka birilerine suç atarak üste çıkmak normal davranış sergileyen insanların yapacağı bir iş değildir.,
Üzerine işediğimi belirttiğiniz,bunu ss lerde gösterdiğiniz karakter arkadaşımdır. Kesinlikle sunucuyu provoke etme söz konusu değildir. Aksine kendi aramızda eğlenirken yapılan anlamsız bir davranış vardır. Kimse bir suçu bir diğer kişinin suçuyla bastırmaya çalışmasın. (ki bu suç ise) çünkü bu etik değil .Zaten bir şikayet söz konusu ise bunu bu açılmış konun altına değil ayrı şekilde başka bir konu oluşturup yazabilirsiniz umarım dediklerime kulak verirsiniz. Eğlenceli bir şekilde oyunumuzu oynayalım ve kararı emin ellere bırakalım.
İyi roller,iyi eğlenceler...