Konu: GBİ DM Milan Diablo Igor Dragunov  (Okunma sayısı 440 defa)

#0 - 01.02.2021 03:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Milan Diablo Igor Dragunov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Phoenix Luzy Elrond Deoxsteel Pitzchek Martinez Torstein Martinez.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01/02/2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: GBİ DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Düşmanlık sebebi yokken gelip taramaya başladılar, Gbi ihlali yaptılar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gördüğünüz gibi GBİ'da sıkıyor sebep olmadan DM yapıyor. Düştüğümün SS'i var fakat, hasarlada gözükmüyor şayet bakılırsa ki ihlali görebiliriz, ben olmasam da başkalarına sıkıyor. Rol ortamımızı bitirdi.

« Son Düzenleme: 01.02.2021 04:09 Mtquen »

#1 - 01.02.2021 04:09
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 01.02.2021 04:10
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 01.02.2021 04:25
Selamlar, şikayette adım geçtiği için savunma yapacağım.

Phoenix_Luzy ( @luzywinner ) adlı karakter, sahilde oturup rol yaptığım esnada gelip ortada hiç bir şey yokken emotesiz bir şekilde bana saldırdığında, rolü bölmemek adına kaçarken peşinden koşturdum. Kendisi bir grup arkadaşın yanına kaçtı, kaçtığı kişiler de şikayeti açan arkadaşlar. Sonrasında bir saat gibi bir süre geçtikten sonra tekrar bölgeye döndük, kişi bölgede bizi tehdit etmeye, insanlara vurmaya devam ediyordu. Kişiyle sadece sözlü münakaşa içerisindeydik, sonrasında araya şikayeti açan arkadaşların grubundan birisi girerek bana "Fazla uzatıyorsun, uzatma" "Biz beş kişiyiz, bunları alırız" gibisinden şeyler söyledi. Karakterim de ona herhangi ters bir şey söylemeden araca doğru ilerledi. Ben araca doğru ilerlediğim esnada yanımdaki arkadaşım kişilere ateş açtı. Sürekli Roleplay kavramını ele aldığımız için bende rolü devam ettirerek "Aldınız mı?" diye kişilere bağırdım.

Şikayete sunulan kanıtlarda, tarafıma yapılan suçlamayı doğrulayacak herhangi bir görüntü bulunmuyor. İftira atmadan önce şikayet ile ilgilenecek olan @Thorin the dealer & @Heavenly adlı yöneticileri yalan suçlamalarınıza inandıramayacağınızı ve kanıta göre işlem uyguladıklarını unutmayın. Kişilerin tarafıma yapmış olduğu suçlamalar sadece iftiradan ibarettir, somut bir kanıt bulunmamaktadır.

Kendi tarafımca kişilere herhangi bir fiziksel saldırıda bulunmadım, illegal rol denilecek kadar ağır bir sözlü tartışmaya da girmedim. Açılan şikayete Igor_Dragunov olarak savunmam bu şekildedir, herkese iyi eğlenceler diliyor ve yönetici kararını bekliyorum.  :)
« Son Düzenleme: 01.02.2021 04:33 Alp911 »

#4 - 01.02.2021 04:31
Ben sadece uzatmayın bitirin demiştim, Her hangi bir tehdit etmedim o lafları ben söylemedim.

#5 - 01.02.2021 05:10
İyi forumlar savunmama şu sözlerle başlayacağım burda tamamen admini kandırmaya yönelik bir çalışma var şahıs(Ernesto Ballasi)nin ifadesinde kullandığı şu kelime ( sebep olmadan DM yapıyor.) cümlesi kesinlikle yalandır başka bir yalan yine (Ernesto Ballasi karakterinin) şu sözlerine dikkatlice bakınız (Ben sadece uzatmayın bitirin demiştim, Her hangi bir tehdit etmedim o lafları ben söylemedim) diyor ancak şahısın kendi attığı sse bakınca şahısın bizzat kendisinin bize küfür ettiği gözler önünde ayrıca şahıs (Pitzchek Martinezin ) bize emotesiz vurmasından sonra bu grubun hepsiyle IC olarak tartıştık küfürleştik sonra Igorla beraber bölgeyi terkettik bir süre sonra GYM çalışması yapmak için geri döndük o bölgeye şahıslar ordaydı biz olayı tatlıya bağlamak iççin yanlarına gittiğimizde bize küfür ettiler biz araçlarımıza doğru ilerlerken bizi tahrik ettiler  yani bizden önce güvenli bölge ihlalini zaten şahıslar  yaptılar bizde normal olarak  buna karşılık verdik diğer bir husus şahıslar zaten kendi başlarına güvenli bölge diye bişey bırakmamışlardı atacağım ssde de göreceksiniz -birbirlerini emotesiz dövmeler kavga etmeler -türkçe terim kullanarak küfürleşmeler  -birbirlerini bayıltmaları bayıltıp şahıusların ortalığı hatta ve hatta ssde göreceğiniz üzere birbirlerinin üstüne işemeleri gibi saçma sapan Trollingler yapıyorlardı resmen sunucuyu provoke ediyorlardı keşke video kaydım olsaydı da daha fazlasını sizlere gösterebilseydim  uzun lafın kısası burda admine yalan var üzerime yapılan şikayetleri reddediyorum böyle trollig karakterlerin bu sunucuyu daha fazla provoke  etmeden bitmesi dileğiyle iyi forumlar iyi geceler.

SSLERİM: https://hizliresim.com/0X3ATj (Bu ssde şahısların -Trollingleri -emotesiz birbirine vurmaları -birbirlerine işemeleri görülmektedir
https://hizliresim.com/4xmcJY (Bu ss ise direk şahısın kendi aldığı ssdir burada da Biz illlegal bir role girmeden kendilerinin illegal role girmeleri  ayrıca şahıs (Ernesto Ballasinin) (Sebep olmadan DM yapıyor ) cümlesinin yalan olduğu ayrıca biz araca giderken bize küfür etmeleri karakterimi tahrik etmeleri türkçe terimler sayı kural ihlali  görülmektedir ben üstüme yapılan şikayetleri reddedip olayın doğrusunu bu sslerde ve savunmamda anlatıım bu saydığım sebeplerden dolayı oyuncuların ceza almasını istiyorum.

#6 - 01.02.2021 05:21
Ben sadece uzatmayın bitirin demiştim, Her hangi bir tehdit etmedim o lafları ben söylemedim.
Evet kanka  çok güzell beliii oluyoo tehdit etmediğin laf söylemediğin senin attığın  sslerde heralde hayaletler yazdı o kelimeleri :D yalan söylüyeceksin madem kendi attığın ssleri takip edipde yalan söyle böyle kendini ele verme :D .
« Son Düzenleme: 01.02.2021 05:23 tahavercetti »

#7 - 01.02.2021 06:42
Dostum,karakterim diğer karakter arkadaşımın üzerine işemesi konusunda sunucuyu provoke ettiğimi söylemişsin;
Öncelikle üzerine işediğim karakter benim arkadaşım ve biz sunucuyu provoke etmek değil aksine kendi aramızda eğleniyorduk ve bundan kimsenin şikayeti yoktu. Anlaşılan suçlusunuz ve şikayeti konuyu saptırarak farklı yerlere yani suçluluk psikolojisi ile bunu yansıtıyorsunuz. Göründüğü üzere şikayetiniz de yok üste çıkmak için benim karakterimi suçluyorsunuz. Dostum sizi hiçbir şekilde tanımıyorum ,sizinle sorunum yok ,sizinle bir rolüm bile yok ,bana sıkma sebebiniz nedir? Bunu da bilmiyorum madem rpye uyacağız durduk yere insanları taramak nedir ? Kendi adıma konuşuyorum çünkü beni taradınız  sizin sebebiyet verdiğiniz üzere 180 saniye yatarak bekledim bunun oyun oynarken nasıl bir zulüm olduğunu herkes biliyordur.
Özetle;
Kendi suçlu olduğunuz konularda sadece savunma yapmanızı öneririm yani başka birilerine suç atarak üste çıkmak normal davranış sergileyen insanların yapacağı bir iş değildir.,
Üzerine işediğimi belirttiğiniz,bunu ss lerde gösterdiğiniz karakter arkadaşımdır. Kesinlikle sunucuyu provoke etme söz konusu değildir. Aksine kendi aramızda eğlenirken yapılan anlamsız bir davranış vardır. Kimse bir suçu bir diğer kişinin suçuyla bastırmaya çalışmasın. (ki bu suç ise) çünkü bu etik değil .Zaten bir şikayet söz konusu ise bunu bu açılmış konun altına değil ayrı şekilde başka bir konu oluşturup yazabilirsiniz umarım dediklerime kulak verirsiniz. Eğlenceli bir şekilde oyunumuzu oynayalım ve kararı emin ellere bırakalım.
İyi roller,iyi eğlenceler...

#8 - 01.02.2021 14:50
Küfür ettiğimin bir üstüne bakılırsa, Phoenix karakteri nasıl racon koydum diyor. Ben ona küfür ettim sizin yüzünüze gelip küfür etmedim.
Kendi aramızda rol yaparken gelip bizi taradınız.

#9 - 01.02.2021 16:05
Merhabalar, şikayete karışmak ve oyuncu kötülemek istemem ama bu "Arkadaş topluluğu (Diablo vs.)" sunucuda yaptıkları haraketler ile insanları aşırı derecede rahatsız ediyorlar, bunlardan biri benim. Aldıkları silahlara güvenip devamlı bir çatışma isteği duymaları insanları rahatsız ediyor. Bu oyuncuların en ağır cezaları almaları çok iyi olur. İyi forumlar.