Konu: Ellard_Howard - @BlackFish , Vladislav_Volkov - @muhammedsgt  (Okunma sayısı 523 defa)

#0 - 31.01.2021 21:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Ellard_Howard - @BlackFish , Vladislav_Volkov - @muhammedsgt N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Fulvio_Bresiciani, Tony_Marchetti

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.01.2021 - 20:41 suları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekip olarak stabil bir şekilde rol yapmak için GPS ID'sını hatırlamıyorum, bir mekana gittik. Daha sonrasında bir süre rol çevirdik. Bu süreç içerisinde anlamadığım bir şekilde kavga ortamı yaratıldı. "Bana mı bakıyorsun?" Problem ne? Gibisinden bir rol. Fulvio ve Jackie karakteri içeride dövüldü. Karakterler bu süreç içerisinde kaçtı, daha sonrasında biz oralarda turluyorduk. Arkadaşlarımızın oradan ayrıldığını gördük, dolayısıyla onları alacakken Eallen karakteri gereksiz bir şekilde ateş ederek düşürdü. İşin ilginç tarafı, hiç birimizde silah yok. Dolayısıyla onlara karşı tehdit oluşturabileceğimiz bir durumda bulunmamaktadır.

Mantıken düşündüğümüzde, birisini vurduğunuz zaman o bölgeye MD'lerin içerisine gidip "ex galiba, ölmüş, kim vurmuş?" tarzında rol yapılması da saçma.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 10.02.2021 11:14 Hydraizm »

#2 - 31.01.2021 21:22
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 31.01.2021 21:44
Öncelikle merhaba şahısların üzerime yaptığı suçlamalar asılsız bizim mekanımızda bize laf attılar ve bizde vurunca kendileri şikayet açma gereğinde bulunmmuş herhangi bir DM Ortada görünmüyor iyi günler @tahavercetti Şahidimizdir.

#4 - 31.01.2021 21:49
Öncelikle merhaba şahısların üzerime yaptığı suçlamalar asılsız bizim mekanımızda bize laf attılar ve bizde vurunca kendileri şikayet açma gereğinde bulunmmuş herhangi bir DM Ortada görünmüyor iyi günler @tahavercetti Şahidimizdir.
rolün arkasını gösterebilirsin hacı eğer kanıtın varsa, görüntüleri de buraya koyarsın ki doğru sonuca varalım

#5 - 31.01.2021 21:55
Merhabalar Milan Diablo karakterimle rolün döndüğü yerdeydim olaya dahil olmadım ama bizzat takip ettim rolü yapılan suçlama bence asılsızdır hatta tam tersi şikayet oluşturan karakterlerin kural ihlallerine rasladım mesela (şahıs Fluvio karakteri kurşun yedi ve hiçbirşey olmamış gibi emote verip ayağa kalktı gitti) :D yani keşke biraz rolleri takip etseler de öyle şikayet açsalar iyi forumlar.

#6 - 31.01.2021 21:57
Şahıslar mekanda bize laf atıp sonradan küfür ettiler sadece kendi işlerine yarayan SS'leri kullanmışlar ve şahısın attığı SS'lerdede belli herkes emotesini verdi şahıs mermi yedi ve verdiği emote "/me Yerden kalkar, dışarıya çıkar." diye emote vermiş;

https://i.imgyukle.com/2021/01/31/H86umM.png

Burdada görünüyor herkes emotesini verdi;,

https://i.imgyukle.com/2021/01/31/H84wNt.png

Şahısın kendi SS'inde var silah çekme emotem;

https://i.imgyukle.com/2021/01/31/H86mUt.png

Burda bizim bir suçumuz yok benim düşüncem şahıslar birlik mekanında bize laf söyleyip kışkırttıkları için olay çıktı ve şahıslar ile kavga ettik kaçan arkadaşlarınıda yolda görünce silah ile sıktım, iyi roller dilerim.

#7 - 31.01.2021 22:20
bana işletme içinde sıkmadınız hocam
kışkırtıcı sözler konusuna gelince naçiz bir teklifi yanlış anlamakta sizin elinizde, siz bilirsiniz yine
ellard diye bi arkadaş vardı onu da söyleyeyim
işletme içinde zaten düştüm babacan bu bir
işletme dışında neden tüm aracı tarayıp benide yere düşürdün?

size küfür ettiğimiz ss varsa lütfen burdan yolla usta
« Son Düzenleme: 31.01.2021 22:21 Manace »

#8 - 31.01.2021 22:22
Merhabalar Milan Diablo karakterimle rolün döndüğü yerdeydim olaya dahil olmadım ama bizzat takip ettim rolü yapılan suçlama bence asılsızdır hatta tam tersi şikayet oluşturan karakterlerin kural ihlallerine rasladım mesela (şahıs Fluvio karakteri kurşun yedi ve hiçbirşey olmamış gibi emote verip ayağa kalktı gitti) :D yani keşke biraz rolleri takip etseler de öyle şikayet açsalar iyi forumlar.
at dayı bana sıktığının kanıtını, daha detaylı konuşuruz

#9 - 31.01.2021 23:09