Konu: Ellard_Howard - @BlackFish , Vladislav_Volkov - @muhammedsgt  (Okunma sayısı 524 defa)

#10 - 01.02.2021 02:47
Kardeşim bana açılan şikayet seni ilgilendirmez bu bir ikinci işletme içindede sana sıkıldı biz biliyoruz ve sana dışarda sıkma sebebim o an hiç birşey olmamış gibi kalkıp gitmem arkadaşlara sıkma sebebim benden kaçan adamı geri mekan önünde görürsem sıkarım, siz zaten CK verdiniz kendiniz daha neyi uzatıyorsunuz onu anlamış değilim iyi roller.

#11 - 01.02.2021 02:50
Bana açılan şikayet seni ilgilendirmez bu bir kardeşim ve işletme içindede sana sıkıldı ve senin verdiğin emoteden belli oldu neyin ne olduğu o dışarda sıktığım arkadaşlarında içerden küfür ederek kaçan arkadaşlardı nasıl bir OOC kinlenmişsen sadece bana oynuyorsun sana orda bir çok kişi vurdu sadece bana oynamaya başladın başarılarının devamını beklerim iyi roller.

#12 - 01.02.2021 03:25
Kardeşim bana açılan şikayet seni ilgilendirmez bu bir ikinci işletme içindede sana sıkıldı biz biliyoruz ve sana dışarda sıkma sebebim o an hiç birşey olmamış gibi kalkıp gitmem arkadaşlara sıkma sebebim benden kaçan adamı geri mekan önünde görürsem sıkarım, siz zaten CK verdiniz kendiniz daha neyi uzatıyorsunuz onu anlamış değilim iyi roller.
yav dayı var mı işletme içinde bana sıktığının ssi veya kanıt sunabiliyor musun buraya
hayır
e neyin peşindesin, dürüst ol uyarı verilsin biz de gidelim

#13 - 01.02.2021 03:26
hani bana sıksan eyvallah yaralı rolünü de yaparım
(ki yaptık zaten dışarda sıktığında, 3 karakterde ck çekti, kendin görmek istiyorsan iletilerimden bakabilirsin hacı)
neden role uymamazlık gibi bir şey yapalım ki
anlamadığımız olayda bu : D
dediğim gibi başkan, kanıt sunuyorsan sun sunmuyorsan lütfen gereksiz tartışma yaratma

#14 - 01.02.2021 17:01
Merhabalar Milan Diablo karakterimle rolün döndüğü yerdeydim olaya dahil olmadım ama bizzat takip ettim rolü yapılan suçlama bence asılsızdır hatta tam tersi şikayet oluşturan karakterlerin kural ihlallerine rasladım mesela (şahıs Fluvio karakteri kurşun yedi ve hiçbirşey olmamış gibi emote verip ayağa kalktı gitti) :D yani keşke biraz rolleri takip etseler de öyle şikayet açsalar iyi forumlar.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=100701.0
sana da başka bir şikayet açılmış, bir gün içersinde bu kadar şikayet yemeniz ve ortak bir başlık altında buluşmamız tesadüf değil gibi

#15 - 01.02.2021 17:42
Şahısın Chatbox'u temizlediği görülmekte rolü kendileri başlatıp DM' demeleri absüt kaçıyor.

#16 - 01.02.2021 18:48
rolün arkasını da atabilirsin babacan sorun yok
sosyal rollere böyle karşılık vermeniz garip geldi, @Hydraizm 'de şikayet açtı
burda kendinizi avutmayın gözünüzü seveyim
hatanızı anladıysanız ne mutlu
ikinci diyişim, kanıtınız varsa da sunun

#17 - 01.02.2021 21:27
Uzatılacak bir konu yok. Problem teşkil eden durumu baştan sona açıkladım, ekstra olarak orada yeterli kanıtlar bulunmaktadır. Hakkınızda açılan bir DM şikayeti daha var. Onu da incelediğimiz zaten bariz bir şekilde DM attığınız ortada.

Bunun dışında, eğer ki bizim rolde bir hatamız varsa ekran görüntülerinizle birlikte paylaşın. Sosyal bir rolden bahsediyoruz, hiç birimizde silah dahi yok. Sar baştan yapıyoruz, sonuç beklemek daha mantıklı.

#18 - 02.02.2021 13:09
Öncelikle merhabalar olayı özet geçerek anlatacağım şahıslar kışkırtıcı hareketlerde bulundu işletmemizin içinde ve ellard Howard karakteri konuşmaya gitti sonra bir kavga çıktı ve fulvio bresciani karakteri silah ile vuruldu işletmenin içinde ve sonra şahıs /me ayağa kalkar ve kapıdan çıkar emotesi ile gitti şahısın iki arkadaşı kaçmıştı kavga başladığında fulvio karakteri dışarı çıkınca arkadaşları onu almaya geldiler ve o şahısları gören ellard Howard karakteri durdurdu onları ve sıktı Burada "DM" İle alakalı bir şey yoktur emoteler verildi rol yapıldı ve bize açılan şikayetler sizi alakadar etmez bir çoğunda ceza almadık burada şikayetleri atarak bir şey kazanamazsınız iyi forumlar.

#19 - 02.02.2021 19:47
Ellard Howard için içki teklifi kışkırtıcı hareketse ben daha ne diyim usta
size kolay gelsin, devam edin aynı yolda
« Son Düzenleme: 02.02.2021 21:26 Manace »