Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sheila Martinez
@Adiprox - Pixie Moon
@pixie Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut.
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
7-) GÜVENLİ BÖLGELER
Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.
(07.01.2021 kural güncellemesi kapsamında): Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.
7.8.) Malibu Club
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ocean bar'a giderken yerde yatan bir adam görüyorum ve yanına gidip ne olduğunu soruyorum. Şu kız yaptı gibisinden cevap veriyor ve Pixie karakteri arabaya binip yerde yatan adamın üzerinden geçip diğerlerine çarpıyor. PM üzerinden uyarıyorum,
ARKADAŞLARIMIZ diyerek cevap veriyor. Trole giriceğini ve hoş olmadığını belirtiyorum, dinlemiyip devam ediyor. Ben de ss'lerini alıyorum. Trolling ve GBI kapsamında ceza alabilirler.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
--
--
--
--
Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşları olarak şikayetçi olmadıklarını söyleyeceklerdir ama aktif rol bölgesi olan bir yerde özellike Vice Rolplay'ın en yoğun rolün döndüğü Ocean bar'da bu tür davranışlar hiç hoş kalmaz. Gereğinin yapılmasını arz ederim.